d1evas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 FromTheHell said: o kalecinin çıkması olayı da bende 2vs2 de falan oluyo hep(PC). tam kuzenle oynuyoruz böyle ateşli bi maç falan. kaleci uçup gidiyo kafasına göre, gol yiyorum. skor dönüyo falan, bi şekilde etkiliyo maçın gidişatını. "ulan böyle gol mu olur bug var sayılmaz lan!1!" falan desem de "sttr lan" diyen kuzen tarafından mağlup ediliyoruz arkadaşımla. asıl sorun da kuzende değil sadece bende olması bunun. delircem lan aynen kardeşim delirmemek elde değil 2 tane kumanda kırdım illaha O la mı başlatmak zorundayım oyunu delirtio adamı. artık yüzüne bile bakmıyorum oyunun. oynatmıorm da arkadaşlar geldiğinde öle bi sinir yaptım. Bu aptal bug yüzünden 1 şişe jack kaybettim. Kaybetmesinde deilim adam gibi yenileyim hiç sorun değil ama oyun hatasından bıktım. Aynı maçta bomboş kaleye şut çekicem adam hakeme çarptı wuramadı yani çok saçma yerlerde hakem... uzun lafın kısası oyuna werdiğim paraya çok acıdım bu kadar.! :@:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o bug deilki tuşu var onun ona basıyorsunuz yada basılı tutuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 r2 ye basıyosunuzdur. r2 ye basınca verkaç amaçlı değil, pası verdikten sonra ileri koşma atraksiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet tuşa basmadıysanız pas verdikten sora ceza sahasının oralara bi cıkıyor sora geri donuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 d1evas said: DoruK said: şortlar ne zaman gerçekteki gibi bacağa yapışacak, içi boş silindir teneke gibi olmaktan çıkacak, o zaman diyeceğim ki adamlar yapıyor.. 10 yıl olacak hala yapamadılar şu teknolojiyi.. o zaman nba oyna onda öle değil adamın hareketine göre formanın dalganmasını yapmışlar pes de sadece kırışma var formalarda çok hafif eğer 2008 varsa replaylerden dikkat et görürsün o ayrıntıyı nba basket oyunu ben futbol oyunu istiyorum. ama nba de de istediğim gibi değil. 2008 de ise tam silindir 10 kiloluk salça tenekelerine benziyor şortlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ea bahane 2k games sahane nba icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 r2 ile verkaç yapılmıyor L1 ile yapılıyor bu arada. bence sen heyecandan L1 ile pas atıyorsun kalecideyken adam da bütün iyi niyetiyle ileri koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çaprazdan kullanırsanız kaleci geri 1 saate dönüyo çaprazdan atmıcan degajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 2 ekimde cıkıyor demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 heycan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 çıkış tarihi 11 ekim diye kalmış aklımda. bugün 11 kasım olduğunu görünce yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 11 ekim diye biliyorum ben yanlısın olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 oye yarın demo mu çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 said: Pro Evolution Soccer 2009 PS3 Release Date: Oct 17, 2008 The 2009 version Konami's annual football franchise has licensed Liverpool, Manchester United, and Wembley Stadium. kasim derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Gamespot Game: Pro Evolution Soccer 2009 (PS3) Release Date: Nov 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 her sene ayni oyunu cikariyolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bu değilde.bundan 2 tane soreki pes güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ee hani demo bekliyoruz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 5 6 dan sonra çıkmazsa aksam 12 den sonra cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 trgamer'a gore dun gece 12'ye dogru cıkmıs... ben de bu sabah cektim... var gamershell'de falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 psn de var şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 uk psn de var demo indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hay sicicam nefret ediyorum su region olayindan ya cikar butun psn ye iste ne ugrastiriyosun us/uk diye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 FromTheHell said: o kalecinin çıkması olayı da bende 2vs2 de falan oluyo hep(PC). tam kuzenle oynuyoruz böyle ateşli bi maç falan. kaleci uçup gidiyo kafasına göre, gol yiyorum. skor dönüyo falan, bi şekilde etkiliyo maçın gidişatını. "ulan böyle gol mu olur bug var sayılmaz lan!1!" falan desem de "sttr lan" diyen kuzen tarafından mağlup ediliyoruz arkadaşımla. asıl sorun da kuzende değil sadece bende olması bunun. delircem lan Bende geçenlerde benzerini yaşadım ama sonra farkettim ki, "kare" ye sürekli basarak ikili sıkıştırmada bırakmışım takımımı savunmada. Ve ceza sahası içinde kalecim'de kendini bu gaza getirmiş ve ikili sıkıştırmaya gitmiş, bu sayede aniden rakibime bir boş kale yaratmış oldum. Bunun haricinde de bizim kontrolumüz dışında kalecinin hafif açılmaları var birebir kaldığı pozisyonlarda. ben öyle durumda genelde "x"'e basılı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 http://urun.gittigidiyor.com/PRO-EVOLUTION-SOCCER-2009-PES2009-PS3_W0QQidZZ12994948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar