Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Öss'ye denk geldiği ve ozamanlar pc nin kaldırmaması yüzünden bu oyunu hiç oynamadım. Güzelmi kötümü diye sormuycam elbette güzeldir ama Senaryosu sağlam mı ? ve questleri oblivion daki gibi suraya git diye ok'la gözünemi sokuyorlar yoksa araştırıp bulmanmı lazım. Birde dünyası oblivion kadar büyükmü ? Bugun Morrowind Game of the Year Edition diye bir torrent buldum onu çekmeye başladım şuan içinde bloodmon,morrowind,construction set,tribunal diye dört iso. var. oblivion dan sonra bayar diyorsanız hiç çekmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oblivion dan kat kat ıyıydı morrowind. donem donem acılmıs bir iki konusu olacak. baya da mesaj vardı bazılarında. yukarıdan arama motorundan arama yapıp ulasabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 O Game of the Year'ı 9.99 YTL'ye satıyorlar. D&R'larda falan bulursun. Alınabilir fiyatlardaki oyunlarda hassas olup alırsak ilerde daha rahat ve bol oyun buluruz ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 koş koş kas yaparsın oblivion dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oyun olarak onun kadar güzel, hatta daha iyi diyebilirim bazı açılardan. at ve fast-travel yok ama ben seyahat etmekten keyif almıştım hayli, (efsane 2 saatlik yürüyüşüm vardır yeni charla balmora'dan gnisis'e lejyoner olmak için) özellikle athletics ve speed arttırınca. oblivion'u sevdiysen bence kaçırma, grafikleri wow'dan filan iyidir mesela lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Oyun gerçekten güzel görünüyor fakat bir iki eksiklik gözüme carptı 1. map olayı çok kötüymüş :( . Küçücük map ekranı aradığını bulmak çok zor oluyor :( . Mesela bir şehrin büyüklüğünü anlayamıyorsun map'ten . Aradığımız şeyi bulmamız zorlaşıyor 2. Aldığımız questi nasıl silebiliriz . Bazen konusurken istemeden quest alıyoruz Journal karman çorman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Morrowind cok acik bir oyun. En guzel yani da oydu bence, basta bol bol kosmak gerekiyordu, ya da paraya kiyip walker kullanmak falan, teleport olmak mage guildden. Ama dunyayi cok guzel ogreniyordun. Ben bi San Andreas i, bi de Morrowind in dunyasini (adini unuttum) avucumun ici gibi biliyodum, sehirden sehire gitmek asiri kolaydi. Oyunun haritasini print edip oynarsan cok daha zevkli oluyor. Quest olayindan emin degilim, silememen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 lejyona katilmak gorevler filan superdi ya nerevar obliviondaki isimsiz hilkat garibesi kahramanimzidan cok daha saglam bir karakterdi bide sey cok uberdi lejyona girince uniformasiz konusunca komutan firca atiyodu :p boyle ufak detaylar zaten oyunun icine cekiyor adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 En iyi CRPG bence, cevrendeki dunyayi en iyi yasadigin veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mukemmel bi Khajiit assassin im vardi oyunda tey tey, bi kat yukari falan ziplayabiliyordu, parkour yapiyodum adeta Vivec de, super assassin guildine falan katilmistim tei tei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Penthesilea said: En iyi CRPG bence, cevrendeki dunyayi en iyi yasadigin veya Bu laf yüzünden adamı asarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 niye asarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Penthesilea said: En iyi CRPG bence, cevrendeki dunyayi en iyi yasadigin veya aynen katılıyorum. kül fırtınası çıkınca o küller benim boğazıma kaçıyormuş gibi hissediyordum. hani roketlerden eğilip kaçma sendromu olur ya, onun rpg'lerdeki ilk örneği bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kaede nin birseyi begendigini gorsem disimi kiricam :p en azindan biseyi begenirse basyapit filandir heralde mgs4 oynasin onuda yerin dibine gecirir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fallout, BG, Planescape: Torment acisindan soyledi sanirim da cok farkli oyunlar benim gozumde, nedenini de Sam guzel anlatmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 fallout filan ayri bi atmosferi var Morrowind elinizden tutmuyor, ana quest i yapmak icin aramaniz gerekiyor, oyuna basladiginizda sadece size aha git bunla konus diyolar. herseyi gelistirmeyi kendiniz yapmaniz gerektiginden ve yaptikca gelistiginden karakterle buyuyorsunuz. bkz. Zelda oyunlari bu taktik mukemmel bir taktik bence bu arada oyunlarda, cok tasvip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Aynı kefeye koymuyorum zaten siz koyunca komiğime gittiği için dedim asarlar adamı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ya ilk goz agrisi vs durumu da var ama, onlardan once Morrowind ciksa ayni mi olcakti goruslerin :P Morrowind Theme haricinde tuylerimi diken diken yapan oyun muzigi yok mesela benim. (Hikaye var gerci su 3 wishes geyigi, P:Torment den o da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 PS:T de Fortress of Regrets ve IWD OST den o duyguyu alamıyorsan çapçap tokatlarım seni. Gerçi evet dediğin gibi bir ilk gözağrısı durumu varsa akan sular durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 iwd main title'ı tek geçerim ama morrowind (evet oblivion'unkini de beğeniyorum, istediğiniz kadar kızın heh) de güzeldir. hatta şu anda çaldırasım geldi ama bütün user klasörüm geçenlerde uçtuğundan şimdi ipod'a bakıcam sanırım orada kalmıştır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 infinity engine a killigim yok BGden severim filanda IWD in tek iyi yani muzikleriydi bence oblivion OST de saglamda cok tekrara bagliyor bir zaman sonra, morrowind deki tadi veremiyor nedense bide MM7 nin muzikler cok iyi gelir nedense, ozellikle barracada da calan muzigi ayri bir begenirim hala arada yadigar cd rom surucuye koyup cogu insanin unuttugu play tusuna basip dinliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 MM6 müzikleri de efsanedir Aynen hala cdroma koyar dinlerim ara ara :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Volfied said: fallout filan ayri bi atmosferi var Morrowind elinizden tutmuyor, ana quest i yapmak icin aramaniz gerekiyor, oyuna basladiginizda sadece size aha git bunla konus diyolar. herseyi gelistirmeyi kendiniz yapmaniz gerektiginden ve yaptikca gelistiginden karakterle buyuyorsunuz. bkz. Zelda oyunlari bu taktik mukemmel bir taktik bence bu arada oyunlarda, cok tasvip ediyorum Bende onu diyicektim ya ana quest nedir nerde başlıyor :D . Oyuna girişte koruma ile konuşuyoruz dışarı cıkmadan o değilmi ana quest? Aldığın questler silinmiyosa baştan başlıycam oyuna heralde. Oblivion'daki gibi her önüme geleni aldım nasıl olsa yapmazsam silerim diye ama herşey karman çorman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 alışsan iyi olur çünkü hep öyle karman çorman curnal ile oynayacaksın. curnal karıştı diye baştan başlayacaksan oynayamazsın oyunu layıkıyla. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben ana questi 1.5 yıl sonra bitirmiştim oyuna başladıktan sonra ki haftada 5-6 saat oynardım düzenli olarak en az morrowind efsanedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar