fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 amerikada uzun süre kalanlar genellikle kırık bir türkçe ile konuşurlar ama bunun Türkçesindeki kırıklık arabistanda kalmış kişi kırıklığı. Hoş ikisi de anlaşılmıyor farkları yok ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Başlangıç müziği Ultima'nınkine benziyodu hem hocaefendiyi takdir ettim hem de canım ultima çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ucan spagetti canavari kurban istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben bu adamda bi godfather havası görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 âsâr-ı bergüzîdelerine terettüp eden semeratın demiş adam. nie demiş nasıl demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 AKP kapansın. Fethullah Gülen Necmettin Erbakan ile parti kursun. Fethullah Başbakan olsun Erbakan başbakan yardımcısı. Süper olur valla çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bunun türkçesini ben size söylim. ABD beni sonuna kadar destekliyo zaten ben istediğimi burdan da yapıyorum, salakmıyım dönim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya mevlana konya bu tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yavaş dönsün, kendince dönsün, allah için dönsün plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yaşayan en büyük 100 entellektüel listesinde olması bana oylamaya katılanların bi kampanyası oldugunu düşündürdü, heh şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 veştitsa said: yaşayan en büyük 100 entellektüel listesinde olması bana oylamaya katılanların bi kampanyası oldugunu düşündürdü, heh şaka gibi. Yok be nerden çıkarıyosun? Adam yaşayan en büyük entellektüel. ABD'ye yeşil kart için başvurdu sadece ama hangimize lazım değilki o kart? Sağlık sektöründen bedava yararlanmak için yeşil kart vericez ona bi dönsün. Erbakan'la komşu komşu takılırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sg-1 said: Çok boş mesajlar atıyorum yavs. Uzun zamandır böle saçma bişeye gümüodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 feto yu dunyanın ilk 100 entelektuel listesine sokanları da biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tarkandan koyalım dön bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sg-1 said: Çok boş mesajlar atıyorum yavs. Cons mu o döneri kesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar