LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 EVET. BİLGİYE DOYAMIORUm. BİR MAKALE OKURKEN VERİLEN BİR ŞEYİ MERAK EDİP ONUN LİNKİNE BAKIYORMM ONUDA OKURKEN BİRŞEY VERİYORLAR ONUDA OKUYORUMM RECURSIVE OLARAK BİLGİYE DOYAMIYORUMMM OKUYORMDA OKUYORUM ALLAHIM NEDEN BÖYLE BİLGİ AÇIYIM DURUN WİKİYE PATİCİK YAZAYIM BAKAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 off yalnız deilsin dostum.korkunc mutlu edici bişi o.ahah kaybet kendni wiki de biz seni buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Google tanrı wikipedia da onun peygamberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Karın kaslarım ağrıyo çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 wiki hastalığı diye bişey gerçekten var yalnız. şöyle ki wiki hastası olan insanlar, öğrendiği edindiği bilgileri sürekli wiki'ye aktarmak istiyor sürekli aktarmak için de sürekli yeni bişey öğreniyor, wiki'deki eksik veya yanlış bilgileri düzeltmeye çalışıyor ve bunu hep yapıyor. üzgünüm wiki hastası değilsin sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bizim viki noldu ya, dürüm mürüm.. açılmıcak galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 7 yaşında bir tanıdığımızın oğlu var. Geçende suudi arabistan kralı tahta nası çıkmıştır anlat dedi. sordum çatır çatır anlattı. wiki'ye çok takılıyomuş eşşoğleşşek :) arap ülkeleri benim ilgi alanım diyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 3 yasında bilgisayarla tanısan nesil geliyor,cok fena onlar cok fenaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Wiki güzeldir. Wiki arkadaşlıkları daha güzeldir. A: Bu filme bayıldım. B: Ben hiç beğenmedim. A: Ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ulan bir nesil pokemonla büyüdü. Şimdiki çocuklarımıza acıyorum. Küçük veletler ellerinden büyük mouse'larla oyun oynuyor, msn takılıyor. Böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 doğduğunda bilgisayarı olan nesil var, laptop üstünde tepinen bebekler sözkonusu. bundandır ki evde babamın 12341 kupon biriktirerek aldığı ansiklopediler süs olarak duruyor kitaplıkta. belki 4 takım ansiklopedi. bir kez açmadık. gelecek nesiller de açacak gibi gözükmüyor. tek kaynaktan bilgi alan tek yönlü bi nesil yetişiyor ya ben ona üzülüyorum. kardeşime ödev veriyorlar orta 1 e gidiyo, arkadaşları da dahil herkes vikiden bakıyo. ayıp lan. edit: bundandır kievde babamın kupon biriktirerek aldığı... kieve hiç gitmedik :) typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 4chan'le büyüsün çocuklar, memelerle olgunlaşsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 rüştü reçber yazan bi siteye ne kadar güven olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 doğru yazıyor yalnız, reçber adamın soyadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ayrıca wiki'de de hatalar olabilir, sonuçta kullanıcı dolduruyor içeriği. ama rüştünün soyadı reçber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 of tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar