roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Evet biliyorum içinde para kazanmak ve internet olduğu için geldiniz çoğunuz :) Fakat burada bir tuto ile karşılaşmadınız tabii. Ufak bi sorum olacağdı. Bir teknoloji/bilgisayar sitesinde incelemeler vs. yazmayı düşünüyorum. Sizce bunun ederi ne kadardır? Fiyat olarak ne istemem gerekiyor, neyle ölçülür bu muhabbett yani? Ayrıca ücretler nasıldır? Sorduklarım genelde 1000 karakter başına dediler ama çok mantıksız geldi bana bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 1000 karakter başına doğru, çünkü standartlara göre 1 sayfa = 1000 karakter / 200 kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Çok iste sonra pazarlık yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Roket adam tut bizimde elimizden :) Hangi site?? Senin terazine abanalım. Ücretin artsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 200 kelime ne be? 3 dakkada yazılır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 heh ama siteye göre değişir talep edeceğin ücret. Bu bir başlangıç ise snn için, muhtemelen az verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 roket adam said: Evet biliyorum içinde para kazanmak ve internet olduğu için geldiniz çoğunuz :) Fakat burada bir tuto ile karşılaşmadınız tabii. Ufak bi sorum olacağdı. Bir teknoloji/bilgisayar sitesinde incelemeler vs. yazmayı düşünüyorum. Sizce bunun ederi ne kadardır? Fiyat olarak ne istemem gerekiyor, neyle ölçülür bu muhabbett yani? Ayrıca ücretler nasıldır? Sorduklarım genelde 1000 karakter başına dediler ama çok mantıksız geldi bana bu.75 ytl iyidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 75 yetele iyidir evet ben 50 ye de razıyım :) Hele bi ben yerimi sağlamlaştırayım tanıdıkları araya sokarım merak etmeyin :) Bana mantıksız geliyor bu harf başına ücretlendirme. Yazıyı gereksiz yere uzatabilirim ben de ama kısa iyidir ya. Kısa ama emek harcanmış bir yazıyı uzun ama hikaye bir yazıya tercih ederim de, neyse. Şimdilik bin karaktere 3*5 yetele ye talim edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gel benim sitede yaz fakat ücretsiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bugün Stumble ile internet katagorisinde dolaşırken rastlamıştım o iş için bi siteye. Ama adını hatırlamıyorum. Şanslıysan Stumble deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 o iş için bildiğim bi pillinetwork siteleri var, bildirgeç falan. onlarda da gelir paylaşımı yoluyla yapılıyor ama o site bana göre değil. orada kısa kısa yazılar var daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 pillinetwork iyi fakat yüksek kazanç bekliyorsan çok popüler konular üstünde duracaksın. Onun haricinde varsa başka bu tarz site biz de bilelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 O yazıyla siteye ne kadar para kazandıracağını hesapla bence. Ben kendi sitemden biliyorum pek bişey kazandıramazsın hatta bence 50 YTL kazanmaz o site bir köşe yazısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ya bilmiyorum ki internet reklam piyasasını hiç. O yüzden çok bocalıyorum işte ücret konusunda. Neyse ben patrona bi mail atiym, hacı gel biz bunu 5 yapalım, olmadı 4 olsun ama 3 az be olm tarzında bakalım ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 var mi hani nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 3 e tav olduk şimdilik, ileride artırırız hacı merak etme sen çekti patron, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar