Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette Köşe Yazısı Yazmak, Para Kazanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet biliyorum içinde para kazanmak ve internet olduğu için geldiniz çoğunuz :) Fakat burada bir tuto ile karşılaşmadınız tabii. Ufak bi sorum olacağdı.

Bir teknoloji/bilgisayar sitesinde incelemeler vs. yazmayı düşünüyorum. Sizce bunun ederi ne kadardır? Fiyat olarak ne istemem gerekiyor, neyle ölçülür bu muhabbett yani? Ayrıca ücretler nasıldır?

Sorduklarım genelde 1000 karakter başına dediler ama çok mantıksız geldi bana bu.
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Evet biliyorum içinde para kazanmak ve internet olduğu için geldiniz çoğunuz :) Fakat burada bir tuto ile karşılaşmadınız tabii. Ufak bi sorum olacağdı.

Bir teknoloji/bilgisayar sitesinde incelemeler vs. yazmayı düşünüyorum. Sizce bunun ederi ne kadardır? Fiyat olarak ne istemem gerekiyor, neyle ölçülür bu muhabbett yani? Ayrıca ücretler nasıldır?

Sorduklarım genelde 1000 karakter başına dediler ama çok mantıksız geldi bana bu.
75 ytl iyidir:)
Mesaj tarihi:
75 yetele iyidir evet ben 50 ye de razıyım :)
Hele bi ben yerimi sağlamlaştırayım tanıdıkları araya sokarım merak etmeyin :)

Bana mantıksız geliyor bu harf başına ücretlendirme. Yazıyı gereksiz yere uzatabilirim ben de ama kısa iyidir ya. Kısa ama emek harcanmış bir yazıyı uzun ama hikaye bir yazıya tercih ederim de, neyse. Şimdilik bin karaktere 3*5 yetele ye talim edicez.
Mesaj tarihi:
Bugün Stumble ile internet katagorisinde dolaşırken rastlamıştım o iş için bi siteye. Ama adını hatırlamıyorum. Şanslıysan Stumble deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
o iş için bildiğim bi pillinetwork siteleri var, bildirgeç falan. onlarda da gelir paylaşımı yoluyla yapılıyor ama o site bana göre değil. orada kısa kısa yazılar var daha çok.
Mesaj tarihi:
O yazıyla siteye ne kadar para kazandıracağını hesapla bence. Ben kendi sitemden biliyorum pek bişey kazandıramazsın hatta bence 50 YTL kazanmaz o site bir köşe yazısından.
Mesaj tarihi:
Ya bilmiyorum ki internet reklam piyasasını hiç. O yüzden çok bocalıyorum işte ücret konusunda.

Neyse ben patrona bi mail atiym, hacı gel biz bunu 5 yapalım, olmadı 4 olsun ama 3 az be olm tarzında bakalım ne diyecek.
  • Yeni Oluştur...