Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Tahmininiz yanlış..hayır,sans manasına gelen Baldan degil buradaki manası ile,bildiğimiz besin balı :p.. Oldukca sevdiğim bir şey..Nedeni ise,doğal doping kategorisine girdiğinden sanırım :)BAL Benim bildiklerim; +Arılar yapıyor. +ortalama 1 kg bal yapmak için 5k+ arı çalışıyor(muş) +8 dakikada sindirilmekte +100 Gr mında,evet 100grmında 300 küsür Kcal Enerji var! +Çam balı,süzme bal versiyonları var. +Sıcakta,(eğer ki 3-4 saat önceden yemiş iseniz) susatmayı biraz arttırıyor +Ağız-mide kokusu için oldukca faydalı +Sabahları yenmesi daha iyi oluyor(Güne aktif başlamak için ehe) +Fındık-fıstık-Kayısı kurusu gibi maddelerle yendiğinde aşırı enerji veriyor(Beware derim,kıpırış kıpırış oluyor insan :)) +Normal oda sıcaklığındada süzme balın kristalize olabildiği söyleniyor.. +Arı sütü denilen versiyonuda var(Tam olarak bilemiyorum ama yanılmıyorsam,kristalize olmuş olacak şekilde olan tarzı) +Bozulmuyor(5yıl önceki ile 2 ay önce gelen bal arasında fark sezemedim ben :P) +Oda sıcaklığında saklanmalı +Ayılarında sevdiği bir yiyecek[eskiden köylülerle yaptığımız konuşmalara göre,zorda kalmadıkca yemiyormuş ayılar ama bilemiyeceğim,hiç yerken görmedim ] +Eşşek arıları yapmıyor. +Bir çok "fast energy" tabletinde-gofretinde mutlaka bulunuyor :PFavori yeniş sitili, +Bir miktar soğuk süt ile,kaşıklıyarak mideye indirmek.. :) *!Bir bardak soğuk süt ile beraber bal yemeğe gider* böyle birde natural sayfa varmış;http://www.naturalhomemag.com/current-issues/archive/2000/nh5_00/honey.htm ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 eheh bizim orda bal bursa anadolu liseli nin kısaltılmışı ben o sandıydım :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 regulus +1[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 regulus aynen bursa anadolu sandım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kilo yapıyor =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Balın arının dışkısı olduğu söylentileri doğrumu ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 severim sayarım yerim.[signature][hline]Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arı dışkısı diyenleride kınarım.[signature][hline]Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arı kusmugu daha dooru arılar cıcek ın ozunu sındırıp sonra kusuyolar bal oluyo :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? sütde inekten :) eee yiyecek-yenecek bir şey kalmadı??[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 halfmumi lafını imza yapabilirm ha yumurta civciv den mi çıkıyor? :lol:[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: regulus, 15 February 2004 21:11 tarihinde demiş ki: eheh bizim orda bal bursa anadolu liseli nin kısaltılmışı ben o sandıydım :) harbi bizim okuldur diye atladım topiğe =P.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 süper birşey. bal-kaymak hele manyak olur :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ben taze kasarı bal a banıyorum cok guzel oluyo tavsıye ederım kasar bal ın tatlılıgını bal ıse kasar ın tuzlulugunu bastırıyo cok guzel bı denge olusturuyolar[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: -coLdwind-, 15 February 2004 21:25 tarihinde demiş ki: süper birşey. bal-kaymak hele manyak olur :) balla kaymak?Snowboard dururken? Töbee..nimet çarpar adamı! *!fecii topuklar*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bonecrusherdan sonra halfmumi de iğrenç espri kurbanı oldu. Acaba sıradaki paticik kim sayın seyirciler?[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 balını çok koymadığınız sürece sıcak veya soğuk süt + bal mükemmel bişi bir de bal+limon tadı çok ilginç,ekşi tatlı falan. küçükken annem içirirdi geceleyin öksürünce[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arı sütü evet kralice arıyı besleme hede hödösü Hatta nerde bilmiyorum ama arı sütünün yapılışını anlatan bişi vardı elimde nerden nasıl yapıldığını ilginç bişidi neydi acaba o unuttum:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 regulus+1 aslında ben direk Sabit Top'tan bahsedecek sanmıştım.[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bu arada bal kesinlikle yiyemem ben çok tatlı Ama nar ekşisi fondiplerim o ayrı:) limon felan yerim ııhhşş nasıl sulandı ağzım[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: dieddragon, 15 February 2004 21:33 tarihinde demiş ki: bonecrusherdan sonra halfmumi de iğrenç espri kurbanı oldu. Acaba sıradaki paticik kim sayın seyirciler? euheuıheu[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 susun bal demeyin bana ıy içim bi tuhaf oldu pekmezdir baldır bana uzak şeyler ![signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 birde bal arıların kusmuk veya dışkısı oldugunu eklermisin :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 balı portakal kabuu ve beyaz sirke ile karıştırıp tavuğa sürer ööle pişirseniz de leziz oluyo. fekat pişirdikten sonra sweet and sour sos yapcaksanız tavsiye etmiyorum.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 pekmez'i tek geçerim. İçine ceviz dövüp koyduğun zaman ekmekle süper yenir bandıra bandıra..[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar