Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 maç topiği içinde kaybolmasın bu cibilliyetsizler. hamiti göz göre göre atak kesmek için çektiler sarı vermedi kazımı arkadan çekip düşürdüler penaltı vermedi yan hakem denen dallama her boku gördü bunu görmedi. sabri ceza sahasına girerken biçti elemanı ki dısardaydı pozisyon faul vermedi. ondan baska bizim lehimize hatası yok. almanya lehine tonla beckanbauer midir nedir ona kafam girsin diyorum burdan. bitirmişsiniz lan uefayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Busacca değil miydi o şerefsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 burda kufur etmek serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sinirden musakka kalmış aklımda. hiç sevmem musakka da busakka da. şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ben de hırvatistandaki KOVAC'a kafamı gönderiyorum. ibiş o kadar faul yapmıştı geçen maçta, tüm takıma tekme attı devirdi falan bi kart görmedi. busacca(ymış galba) falan da girsin kafam. ama en büyüğü rüştüye. en çok rüştüye girsin kafam top tut ulan hayvan. bi tane de olsa top çıkart.kaleyi bulan tüm toplar girdi resmen. anaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 musakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 KAFAM(!) GİRSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aluriel said: burda kufur etmek serbest olsun. +1 demek istiyorum sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: massimo busacca gibi avrupalı bir şerefli, haysiyetli, namuslu kişi olmaktansa; 4 karısı olduğu düşünülen doğu toplumunun bir parçası olmayı tercih ederim dedirten maç. nuff said alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İŞLERİN BATSIN BUSACCA! köpoğlu köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Busacca budur işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bunlar da yan hakemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 öf taraf tutuyolardı AÇIK AÇIK çekinmeden hiç küfürleri doya doya haketti hakem g*toşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ulan bir de bizim TSL hakemlerine laf ederler. Çıkar Kuddusi Müftüoğlunu, bak çatır çatır yönetmiyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İsviçre maçında Lubos Michael, Çek maçında gay herif, Hırvat maçında anası hırvat, bu maçta isviçreli musakka. Uefa bravo, durdurabildin sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aluriel said: burda kufur etmek serbest olsun. o. çocukları filmi bunlardan esinlenmiş diye duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şu unutulmaz başlıklarda vardı "O... Çocukları" diye bi manşet. Masabaşı oyunlarıyla ilgili. Yakışır... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Allah bin belasını versin 2sinin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 rezil ettiler yemin ederim oyunu şerefsizler bunların da bunları bağlayan şefersizlerin de ALLAH BELASINI VERSİN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ...... bunların hakkındaki düşüncelerimi harflerle anlatsam ban yerim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nolursunuz küfür serbest olsun bu bölümde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya spiker kaç kere ismini söyledi, ben hep musakka duydum. yakışır da hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şu hareketleri İngiliz takımına yapacaklar kıyameti koparırlar. Umarım yarın bizim gazeteler başarıya 3 sayfa ayırıyorlarsa bu duruma 5 sayfa ayırırlar. Yeter bu eziklik. Düşene vuruyor gavur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ALLAH BELALARINI VERSİN EĞER KASITLI Bİ DURUMLARI VARSA VE EVLERİNE GİDEMESİNLER .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kasıtlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar