Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter abi artık

Radical

Öne çıkan mesajlar

c_a_p_t_a_i_n said:
Tabi caaaanım bu dünya çok acımasız.Bizim hakettiğimiz şeyler bunlar değil.Biz bütün görevlerinin,sorumluluklarının bilincinde olan,çok doğru,çok dürüst insanlarız.Bu yüzden diğer insanlarda bizim gibi yalan söylememeli,üstüne düşeni en iyi şekilde yapmalı.Değil mi?=)

Hayatta en çok sevdiğin insanlardan biri sana gerçek dostumsun sen apayrı olacaksın hep diyip de hayatındaki hiçbirşeyi anlatmadığında, herşeyi başkalarından duyduğunda koyuyor ama. Öyle dostluk olur mu? Olmaz. Bu kadar gereksiz yalan söylenir mi? Söylenmez. İşte.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
c_a_p_t_a_i_n said:
Tabi caaaanım bu dünya çok acımasız.Bizim hakettiğimiz şeyler bunlar değil.Biz bütün görevlerinin,sorumluluklarının bilincinde olan,çok doğru,çok dürüst insanlarız.Bu yüzden diğer insanlarda bizim gibi yalan söylememeli,üstüne düşeni en iyi şekilde yapmalı.Değil mi?=)

Hayatta en çok sevdiğin insanlardan biri sana gerçek dostumsun sen apayrı olacaksın hep diyip de hayatındaki hiçbirşeyi anlatmadığında, herşeyi başkalarından duyduğunda koyuyor ama. Öyle dostluk olur mu? Olmaz. Bu kadar gereksiz yalan söylenir mi? Söylenmez. İşte.. :(

ulan üzüldüm o sondaki ":(" görünce
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyosun abi ağlayabilirim yani. Ama kolay kolay ağlayamıyorum. Gözümden yaş gelmiyo. İstesem de olmuyo. Keşke ağlasam iyi gelir valla şu anda. Dün gece sırf o reinada diye çırağandan sortieye yürüdüm kösele ayakkabılarla onla karşılaşmamak için. Karşılaşsam kavga çıkardı. Çok sinirliydim. Öğlen uyandım sonra sinirden uyuyamadım. Her dediği yalan mıydı? Değildi belki. ama belki de dostluğun ne demek olduğunu bilmiyo. Of ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
çok film izleme nil.
benim de aklıma diary of the dead geldi nilin mesajı görünce, daha yeni izlediğimden ama, yoksa güzel olmayan bir film kendileri.

Ayrıca benim de arkadaşlarım bana bir bok anlatmıyor, başkalarından duyuyorum aynı şekilde, ama ben de anlatmıyorum aynı zamanda. arkadaşız ama neden arkadaşız hiç bilmiyorum. iyiler ama yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün bu konulara , fırtınalara aydınlık getirecek bir ruh hali var.O ruh halindeyken her sorunun bir cevabı , her problemin çözümü , her fırtınanın bir sebebi var.Uzak doğuda insanlar boşuna nirvanaya ulaşmaya çalışmıyorlar ama ; işi içine içki girdi mi gg, bende içiyorum hatta şimdi arkadaş gelicek vodka içicez bende ruh halini kaybettim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Radical said:

Ulan diyorum keşke 60'ın hippi haraketleri tekrar çıksa veyahutta yeni bir akımlar çıksa.Çok bunalıyorum sıkılıyorum.15 sene sonrası için umutsuzum.

e çıktı zaten. Emo Kid ler bu on yılın olayı. O akımı kovala.

bi saç modeline bakar, kafa olarak tamamsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Etki tepkiyi doğuruyor abi...
Madem konu hoşuna gitmedi o zaman maocu ol hey allam ya diye cevap yazma.Hiç yazma.Kişisel bura kardeşim.Kişisel bölümüne yazmanın belli kurallarımı var ( genel forum kuralları hariç )...

İşinize gelen konulara ciddi cevap yazıyorsunuz,gelmeyen kalite farkınızdan düşük (!) olan konulara eleştiri yazıyorsunuz.Egoizm yaşıyorsunuz...

En kötüsüde çevrenizi koruyorsunuz gerçi bunuda inkar etmiyorsunuz ama kapatsanıza kardeşim yeni üyelikleri o zaman...

Afedersiniz "biz farklıyız abi" hedesindende hödesindende çıkamadınız.Madem farklısınız çekilin kendi kabuğunuza kendi aranızda ne halt yiyorsanız yiyin ( lafım herkese değil bir takım kişilere )...

Epic emo zart zurt...Paylaşmayın kardeşim kapatın kişiseli.Metalci gençlik takarmı duyguları,düşünceleri...

Hayır bu forumdaki bir takım insanlara acıyorum çünki o kadar kaptırmışlarki kendilerini "biz alternatifiz,laf sokarız,içeriz,karı kız ayarlarız" moduna diğer paticikden olmayan insanları forumtr milleti görüyorlar.

Hayır abisi öyle değil.
Bu yüzden insanların duygularını sömürmeyi bırakın.Gün gelir devran döner.( % 90 ateistsindir ama söyleyeyim ) Allah korusun başına kötü bir iş gelir.Veya ruhen bunalırsın.İnsanlarla bir dertleşme ihtiyacı duyarsın.O zaman ki karşına ;
maocu ol
o zaman sado işlerine gir kardeşim
Epic emo
diye makarasını alırlar sanada...

Hayır diyorsanız "bu forumu biz kurduk en başından abisi tanıdıklar var" çevirin olsun paticikde bir 80630.com gibi davetiyeli sistem...

Çok egoist davranıyorsunuz ( emolardada çok ego vardır )
Kalın sağlıcakla...
Sosyal ağlarda paylaş

bak yine hatlar karıştı :) bu topicte öle pati çekirdek kadrosundan yorum yazan, birbirini kollayan birileri yok. bana diosan ben zaten daha dün üye oldum, yok öle bi birbirini kollama durumu yani.

tamam tamam, atma böle içli cevaplar. sölediğin gibi, kişisel bölümü. herkesin de kişisel kaygılarının istediği gibi olma özgürlüğü var.

bu kadar üzerine gidilmesine gerek yoktu.

hadi barışalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...