Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bilip bilmeden emo olmayin kardeşim! kurallarına uyun! ögrenin! adamın asabını bozmayın hulenynnnn! 1. Yaşları 14-20 arasında. 2. En önemli kural saçlar. Saçlar tek gözü kapatacak şekilde öne doğru taranmalı ve spreylenmeli. Kısa saçlı veya kel bir emo olamaz. 3. Dar pantolon giyilmeli. Damalı olanları makbul. 4. Ayakkabılar Vans veya Converse olmalı. 5. Gözler koyu renk far sürerek boyanmalı. Mor ve kırmızıya yakın farlar da aynı puslu bakışı vermek için ideal. 6. Soluk benizliler emo'luk konusunda daha şanslı. 7. Renkli oje sürülmeli. 8. Hüzünlü ve dertli bir intiba uyandırmak gerek. Her an ağlayacakmış gibi bir bakış da cabası. 9. İyi bir emo, zayıf olur. Öyle hassastır ki, yemez içmez. Aralarında hiç et yemeyen de var. 10. Yere, kaldırıma oturulur. ZUHAHAHAHAHA no comment... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hep açıldı bunlar heep (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 olsun! ben yaşatıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 darth lexius was here to say.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 THX M8! may the epic fails be with you! Anron~SWG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 zuhahaha diye gülünmesi bana çok itici geliyor. bi de muhahaha diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ezüheühzehzeüzhezheühzeüheüehzeühzeüzheüzheüheüzhezheüzhezüehzüehzüehzeühzeühzeühzeühzeühzüehz nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Saeros said: ezüheühzehzeüzhezheühzeüheüehzeühzeüzheüzheüheüzhezheüzhezüehzüehzüehzeühzeühzeühzeühzeühzüehz nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Netcafe said: 6. Soluk benizliler emo'luk konusunda daha şanslı. Sınırlarımı biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 vans ayakkabıları severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 DynamicK said: adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 anlattıkların nerdeyse arkadaşlarımın hepsini kapsıo oje vs hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hayır emo dediğin siyah oje , siya saç , siyah kıyafet,siyah sürme,rimel,parlatıcı..vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hepsinin motor bozuktur o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Converse basket,vans kkaykay ayakkabısı değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 efsane dedin sana güvendim epic fail'a taşıdı bu tavrın konuyu bence. adam gibi açsan amaan diyip geçecektim yoksa :/ çok kötü lan millet bunu aşalı 5 yıl oluyor artık bunun resimlileri, konuluları falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ferrero said: hepsinin motor bozuktur o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Saeros said: ezüheühzehzeüzhezheühzeüheüehzeühzeüzheüzheüheüzhezheüzhezüehzüehzüehzeühzeühzeühzeühzeühzüehz nasıl? AHAH ÇOK KOMİKSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 feyking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:D Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2. En önemli kural saçlar. Saçlar tek gözü kapatacak şekilde öne doğru taranmalı ve spreylenmeli. ya anlamadıgım tek nokta var hadi ojeyi farı bilmem neyi geçtim de bu ne yaahuu saç stili ne abuk subuk saç modelleri bulmuşlar nerden esmiş kim keşfetmiş biri bana bunun kaynagını açıklayabilir mi tek gözü kapatmak ne anlama geliyo ayrıca bi insan kendine bu kadar özen gösteriyosa (saçlar ojeler makyajlar vs ..) nasıl olabiliyo da depresif görünmeye çalışıo anlamıyorum, bence depresif görünmek istiyorlarsa deli önlügü giysinler daha inandırıcı olur saçma bi gençlik akımı üstüne üstlük adını emo koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 >:D said: Saeros said: ezüheühzehzeüzhezheühzeüheüehzeühzeüzheüzheüheüzhezheüzhezüehzüehzüehzeühzeühzeühzeühzeühzüehz nasıl? AHAH ÇOK KOMİKSİN SO IS YOUR FACE :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar