dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hani bi sürü kral bilim adamı toplamışsın var ya devletleri bile dolandırırsın bununla.. şimdi o kadar bilim adamının yalan söylediğine kimse inanmaz. dediklerini de anlamak mümkün değil zaten. sıksalar da farketmeyiz yani.. kimse de merak edip yanlarına da gitmez.. sıkıcı ve ne yaptıklarını bilmiyoruz! adam kırmızıya boyanmış ve ters çevrilmiş bir kovayı işte kuvark yakalayıcı metal zırhlarının dış çeperi. bunlar ile nötrinoları kalsiyum sandzoda eritip kalanları yakalıyoruz! evet! diye tanıtabilir. hadi lan da diyemezsin adama. çünkü ne dediğini anlamadım bile! kısaca açıklama yapıcaklar ve bizim (normal halkın) hiçbir şekilde anlamayacağı bişiler diyip kutlama yapıcaklar.. 8milyar dolar da cebe inecek şimdilik. ama "esas deney!" hala yapılmamış durumda. e akar çeşmeyi kim kesmek ister.. şeklinde paso geyiğini yaptığım bu hedelemenin sonunda ne işe derman bişi çıkacak, çıkacak mı, nedir merak ediyorum.. yoksa ben hayatıma dünyanın en büyük burritosu ya da dünyanın en fazla gaz çıkarma rekoru nasıl kırılır deneyi ile aynı etkiyi yapacağı için önemsememeye devam edicem.. bu bu nedir bu? ne ayak lan bu? hani abartılıyor bişiler de bi işe yaracak mı şimdi bu? yoksa harbiden dünyanın en büyük burittosu ile eşdeğer midir? sadece daha pahalı ve biraz sıkıcı olması dışında.. özetle: ne işe yarıyor bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mutlaka bi açıklama gelicek tabiki yoksa adamlar eee.. biz parayı harcadık ama evrenin nasıl yaratıldığını bulamadık yaf :( diyemezler ama gelen açıklama 7 milyar küsür insanın şeyinde olmayacak büyük ihtimal :p yada bulduk ama anlamadık, bida yapcaz bi 5-6 milyar daha plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hayır bi sorun cıktı mesela, eperki cozum bulunmazsa, 1 ay icinde bütün dünya yok olucak falan. kötü olan şu ki, cözümü bulucak bütün bilim adamları zaten kazade telef olucak. herkez gitmeseydi deneye bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi aralarında emmet brown yok problem yok.. ardeth de burada zaten.. bitti! sıkmayın canınızı siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dimi en olmadı ardeth kurtarır bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dasaaa said: özetle: ne işe yarıyor bu şimdi? Dünyanın oluşma koşullarına yakın bir yoğunlukta temel parçacıkların etkileşimini inceliyor çünkü relativistik hızlara çıktığımız zaman kendimizi bir protonun yerine koyar ve diğer protona bakarsak o protonu nerdeyse incecik bir çizgi olarak görüyoruz ve çarpışma sırasına iç içe geçtiğimiz durumda sanki tüm etkileşimler bu daracık alanda oluyormuş gibi oluyor. Aslında gerçekten de öyle oluyor çünkü bilim adamının bakış açısından olaylar böyle gerçekleşmese bile deneyin sonucu her iki bakış açısından da ayno sonuçlanmak zorunda olduğu için olayı sanki protonun gözünden inceliyormuşuz gibi davranabiliriz evet edit: bakış açısı dediğim öyle tırışkadan bir kavram değil tabi ingılazca da frame of reference olarak bilinen çok temel bir kavram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Cuce said: herkez gitmeseydi deneye bari. Ya çok çağırdılar beni de ben dedim deneysel fizikçi değilim ben teorikçiyim oturup matematik çalışcam program yazcam falan. ondan gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi mini bir empati için mi bu yargara! ben kendimi bi proton yerine koyardım 100-150$'a merhaba ben bir protonum.. sanırım sende bir protonsun çünkü seni tersten çizgi gibi görüyorum! bence oldukça başarılıydı.. şaka bi yana normal bi insana hiçbir bişi vermeyecek bi deney büyük ihtimalle. e çünkü anlamıyacağız bile nooldunu! inşalla aradıklarını bulur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben de çok anlamıycam herhalde ne olduğunu ama o alanda çalışan MITten vs hocalarım var onlara sorarım onlar anlatır heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 delik açılmazsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 açılmaz açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benım tesisatcıda öle demişti, ama şimdi lavabonun altı sırılsıklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 rocco deliği tıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bi vidanın üstündeki basıncı doğru hesaplayamadılar diye bu kadar yüklenmeyin deneysel fizikçilere yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 levyemi aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 levyeler zulada hazır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 HEV suit ve gravity gun olmazsa kapışmam asla.. yemişim yaratığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 rise and shine Mr.freeman...rise and shine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/ Adamlar böyle faydalı bi site yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu site google a takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hevesler kursakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ilk testten sonra ne olup bittiğini anlatıyor http://www.youtube.com/watch?v=Kf3T4ZHnuvc /watch?v=Kf3T4ZHnuvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bugun calistiriyolar mi gercekten aleti? 21 Ekime girdik. KORKUYOM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 roket adam said: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/ Adamlar böyle faydalı bi site yapmışlar.(tu) Harbiden süper yapmışlar. Bu incelik bu tasarım bu düşünce 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sitenin kaynak kodlarındada şöyle bir eklenti mevcut; said: edikt: ayrıca şu kodda enteresan bir ayrıntı; said: if (!(typeof worldHasEnded == "undefined" )) { document.write("YUP." ); } else { document.write("NOPE." ); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar