Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fenris +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 *bencillik durumu başlatıldı* Zaugna insan olmayı hakedene insan oluruz, benim bakış açıma göre yaptıgım az bile hatta ve hatta kendimi merhametli bile saybilirim. *bencillik durumu sonlandırıldı* @kermit: sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 amcaoğlu ingilizce bilen var bilmeyen var on off felan olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 /sarcasm off on: kapalı off: açık cahil misin arkadaşım ? /sarcasm on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hay sıçayım aklıma güncelle die alıntıya bastık iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Buyse said: insaf. ha bi de bugün akp ye oy verenlerden çok vermeyenler mutsuz. her gece rüyama giriyo. psikologlara gidip tedavi görüyorum. neden oy vermedim diye ağlıyorum, her gece içiyorum derdimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 @ kermit buyse said: hatta her yazısında nerdeyse hıncal uluç "tayyip erdoğan kendisine oy vermeyenlerin endişelerini gidersin" diye yazıyor. onu bile okusan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 20 yaş ortalamalı ortaokul kafalı patiler canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Zebilith said: Bleda2 said: Burda herkez buysenin nasıl bir yalancı tip oldugunu anladı bana o yeter. ben anlamadım. Ben de anlamadım, öte yandan Bleda herhangi bir tartışmada son derece haklı olsa bile onu asla desteklemeyeceğimi anladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Boş bir açıklama olmuş seninkisi Ardeth. Raziendir, çakmadonistir vsdir olsun, sağolsunlar, anladımki internet ortamında kimseyle tartışmayacaksın. Gayet kısır bir olay. Olan düşüncelerini klavye vasıtasıyla bilgisayara geçirirken harcadıgın zaman ve enerjişye olyuor. O sebeple internetteyken sadece hoşlanmadıgım tiplerle ugrasıyorum, ve açıkçası sir + viktor + horace + emaleth veya o tip insanların hep beraber tartıştıgı bir ortam olmadıkçada internette -heleki paticikte- haklı çıakbilecegim veya çıkamayacagım bir tartışmaya -artık- girmemem gerektigini biliyorum ve bu sebeplede girmiyorm Öte yandan böyle googleda araştırma yapmak, csicılık filan takılmak zevkli oluyor. Hem zihnini çalıştırıyorsun, hemde arka planda download yaparken zaman geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 çok mağdur oluyor arkadaş. arsız hırsız ev sahibini bastırır demiş atalar. hem kişilik tartışmasını "sen kimsin ulan attığın mesajlara bak heuehehe" diyerek başlatıyor, sonra karşısındaki insanın kişilik haklarını ihlal edip ona hakaret ediyor, sonra da burda mağdur ayağına yatıyor. ne güzel memleket. aman neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 zihin çalıştırmak istiyorsan fizik falan çalış bence ya da resim çiz. boş bir açıklama değil benimki, tamamen senin bir konuyu tartışma metodlarının ne kadar çocukça ve çözüm üretmekten uzak olduğu yönünde bir açıklama idi, açıklama getireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 lol ardeth inki bu başlıktaki tek anlamlı mesajdır muhtemelen; aynen katılıyorum kendisine. bu arada burda olan olay tartışma filan değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 said: Geçen akşam 22. Dönem Sakarya Milletvekili, Sınır Tanımayan Hekimler örgütü üyesi Dr. Süleyman Gündüz’le karşılaştım. Sohbet ederken gözleri yaşardı ve sonra açıkladı: “Çek Cumhuriyeti maçı sırasında Gazze’deydim, orada seyrettim.” güzel bir yazı keşke 90 Dk bahsetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 fenris said: lol ardeth inki bu başlıktaki tek anlamlı mesajdır muhtemelen; aynen katılıyorum kendisine. bu arada burda olan olay tartışma filan değildi. sonunda beni anlayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olması gereken şey tartışma idi ama. ardeth +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tartışma yanıldıgında kabul edebilecek kapasiteye sahip adamla yapılır asinan, su topicteki 2-3 kişiyi o kapasiteye sahip olarak görmüyorum. zaten onlar dışındakilere düzgün biçimde cevap verdim onlarada yaptıklarım belli yada hiç cvp vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bleda2 said: fenris said: lol ardeth inki bu başlıktaki tek anlamlı mesajdır muhtemelen; aynen katılıyorum kendisine. bu arada burda olan olay tartışma filan değildi. sonunda beni anlayan biri. neyi anlıycam. olay rezil bi hal almış, başrollerde sen varsın. aynen ardeth e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bu forum emolara göre deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bleda2 said: tartışma yanıldıgında kabul edebilecek kapasiteye sahip adamla yapılır asinan, su topicteki 2-3 kişiyi o kapasiteye sahip olarak görmüyorum. zaten onlar dışındakilere düzgün biçimde cevap verdim onlarada yaptıklarım belli yada hiç cvp vermedim. hiç yapmasan çirkinleşmemiş olurdu. Susmayı tercih etmeliydin, sorunumuz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 rıdvan dilmen güzel söyledi bu konu ile bu iş allahla olcak iş değil eğer olsa idi diyor s.adabistan her daim birinci diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 asinanyavuz said: Bleda2 said: tartışma yanıldıgında kabul edebilecek kapasiteye sahip adamla yapılır asinan, su topicteki 2-3 kişiyi o kapasiteye sahip olarak görmüyorum. zaten onlar dışındakilere düzgün biçimde cevap verdim onlarada yaptıklarım belli yada hiç cvp vermedim. hiç yapmasan çirkinleşmemiş olurdu. Susmayı tercih etmeliydin, sorunumuz bu. Bu forumda liboşlar, siyaset ve din topicleri gelmeden önce çok güzel bir forumdu, artık daha çirkin. Hayatta her şey istedigimiz gibi olmuyor malesef dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Musluman dunyayaaa amaaaan hukumdaaar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bleda2 said: Bu forumda liboşlar, siyaset ve din topicleri gelmeden önce çok güzel bir forumdu, artık daha çirkin. Hayatta her şey istedigimiz gibi olmuyor malesef dimi? siyaset ve din topicleri olmadan çok daha güzel bir forum olduğuna sonuna kadar katılıyorum. istediklerimiz için çaba göstermemiz de güzel bişi. ps: yaptığımız muhabbete bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar