Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Şaka maka bende sapım:/Sefgilim bile ne sap adamsın diyip ayrıldı:( TÜLAYYYY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bodrack said: TÜLAYYYY! ahaheaheh :D günümüz kutlu olsun bu arada:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 MrMedia said: 29 şubat yapın bence, ne güzel 4 yılda bir kutlarsınız, böylelikle bi önemi olur o günün (: 29 subat benim dogum gunum lan:D saplar gunu filan olamaz. olmamalı, yanarım:D edit: yanlız bir şeyi farkettim. alıntı yaptığım mesaj 2004 ten kalmaymış. peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Sap sap takılın gençlik heyhey bizde zamanında takıldık dsufaushdfasud ahah nieyse demek geldi içimden alınmayın no offence no defence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ZaugnaKhaldun said: ben bu başlığı birisine armağan ediyorum, o kendini biliyor. Sağolasın gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 herkesin kutlu olsun efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sapığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahahha.. Gene mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sap and proud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bikere single and proud o. sap ı sap and proud diye açarsan sap and proud and proud, sap and proud and proud and proud diye sonsuza gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Tartışmayalım. Hepimiz sapız ve buraya bunu kutlamak için geldik! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 E partimiz nerde?Pastadan garı çıkçah mı???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Dansöz düşünüyruz. Ayarlamalar yapılınca haber vereceğiz buradan. Bizimle kalın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sap ciksin pastadan... kostum partiside olsun ama ben sap olarak gelmek istiom.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar