Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 En yaygın kullanılan sitelerden birine, gamespot.com'a bile giremiyorum şu an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gidip geliyor manyaa bağladı, ben yatarım arkadaş hiç kasamam : ) ii geceler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 haydaaa kardeşimin msni açılıyo benimki açılmıyo nebiçim iş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 32mbit yurtdışı standartlarında da yavaş değil prawler, ev kullanıcıları almıyor hatta genelde böyle bi hız. ama düzgün veremezler orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Karag8z said: ping olayını falan daha öncede koydum siteye bak ordan. http://forum.paticik.com/ Adamlar çoşmuş yeni kampanyalara bakın, çılgın. http://www.tellcom.com.tr/ çalıştıra şunu yazıp bana sonuçlarını söylermisin ping station.sony.com -t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 normalini söylemeyin de kafadan düşürmesin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bir gün düzgün hizmet versinler şortuma sıçıcam şortuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 tellcom dan abone olmanız için sitede oturmanız gerekiyor :) site yönetimi ile anlaşma yapıyorlar her hangi bir telefon hattınız olması da gerekmiyor. Bireysel satışları yok şuan için quicknet için söylüyorum bunu. Yurtdışı patlamadı, yok oldu :D Karag8z said: ping olayını falan daha öncede koydum siteye bak ordan. http://forum.paticik.com/ Adamlar çoşmuş yeni kampanyalara bakın, çılgın. http://www.tellcom.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 suan evde dahi iyi gibi dün aksama nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 şuan 4mbit bağlantı ile age of conan 'a 22k ile patch yapiyorum haha 400-450 den aşağı inmiyordu önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Dün benimde kötüydü 4mbit kullanıyorum suan wow 150-200ms, dün aksam 750den aşşagı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yurt dışı patladı vol. 2 off yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 16mbit dedikleri heralde su 1kpbs nin altindaki minibit oluıyo galiba hehehhe bende haftalardir sorun var siz yine iyisiniz dns dediler deyistirdim falan ama olmadi yurt disi sitelere girmeye calistigim anda altta ag kablosu bagli deyil simgesi cikiyo wtf? yoksa butun gun yurt ici girsem sorun yok bi yabanci site hemen kopuyo valla artik ulke 3 cu dunya ulkesi deyil direk 5-6 falandir aslinda 3 e kadar gerci ama duzgun siniflandirmada liteye alinmali :( internet vercez diye sadece paramizi aliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Karag8z said: sen tellcom un ADSL hizmetini mi alıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ha tamam o zaman quiknetsin sandım bi an yüreğim azıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 QUİCKNET im zaten sdfasdfsdfsdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar