Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 120+MBlık bir patchimiz hayırlı olsun. Herhangi bir yerde patch noteları bulabilen var mı? Bazı dillerde yayınlanmış ama ingilizcesi henuz hazır değil diye okudum forumda ama inanmak istemedim :)
callawey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yayınlandığı bir dil yok henüz, liste çok uzun sürdüğü için düzenlenmesi ve tüm dillere çevrilmesi zmn alıyor denilmiş. yarım saate düşer diye düşünüyorum listenin uzun olduğunu söylemeleride kulağa hoş geliyor :)
draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hemen yapistirin gordugunuz gibi, heyjan oldum ofiste :d acaba hangi yeni bug lar tureyecek bakalim
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oyuna son bir daha girecektim ama uninstall öyleyse, tam hızda indirmiyorken çekilmez saatlerce..
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 10 dakkada iniyor patch ama notes hala yok. MErak ettim neler değişti acaba? Gene buglar yerine onun memelerini büyütüp kaşlarını geri aldık gibi şeylerle mi uğraştılar?
Venator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hadi bakalım ben de bekliyorum, yarın ilk ayım bitiyor zaten ATI sorununu düzeltmemislerse uninstall.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Düzelttiklerini pek sanmıyorum.
tantun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 patch notes bayağı uzun olacak ki tüm dillere (ing,fra,alm ve isp)çevirmesi zaman alıyor. Güzel güzel, ciddi bir patch geliyor demektir bu.
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Absolut said: Gene buglar yerine onun memelerini büyütüp kaşlarını geri aldık gibi şeylerle mi uğraştılar? kaslar duzelmediyse gg o kadar ugrasa bu kaslar olmamıs acil patch lasım sdfkjsdfkjs
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 tantun said: patch notes bayağı uzun olacak ki tüm dillere (ing,fra,alm ve isp)çevirmesi zaman alıyor. Güzel güzel, ciddi bir patch geliyor demektir bu. önce bir ingilizceye çevirselerdi, norsk mu ne dilin varsa onda mı yapıyosun bunları anlamadım ki...koca patch çıkar ama ne yapıldığını görmek için çeviri bekliyoruz. komik yani bu adamlar nasıl anlaşıyorlar aralarında merak ediyorum.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bunlar undocumented mış.. General * Heroic Defense Rating has been renamed Defense Rating (Heroic) * 2 New options have been added to Video Options; Limit Particle Effects to (All, Char, Group etc), and particle quality. * All bags have had their capacity increased, some by double.(See notes below for more specifics on bag changes) * Resource nodes now shines a bit. Not so bright as quest items, but it's noticeable * Socketed gems now add descriptions of each gem to the item on mouse over, rather than having to Shift+Click on the item * Socketed items still bugged, subtracting stats if you zone or login with them equipped * "Siege Merchant" added to Guild Keeps, selling various Siege Weapon Plans ranging from 5s to 20s Quest * Captives quest chain in Fields of the dead Outpost is now working Classes Necromancer * Necro Feats have been redesigned and received free respecs * Area of Effect damage has been reduced (not sure on numbers) Assassin * Assassin Kidney Shot has cooldown set to 2 minutes Tempest of Set * Lightning Strike has lower maximum damage, higher minimum damage, and no cooldown. *Stormfield now only effects 3 Targets, upto 5 with feats Quick facts on Bag Changes * Collecters Edition bag changed from 4 to 8 slots * Pre-Order bag has went from 8 to 16 slots * 2g Vendor Bag has went from 16 to 24 slots * Also alot more bags added to General shops.
callawey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Seru said: tantun said: patch notes bayağı uzun olacak ki tüm dillere (ing,fra,alm ve isp)çevirmesi zaman alıyor. Güzel güzel, ciddi bir patch geliyor demektir bu. önce bir ingilizceye çevirselerdi, norsk mu ne dilin varsa onda mı yapıyosun bunları anlamadım ki...koca patch çıkar ama ne yapıldığını görmek için çeviri bekliyoruz. komik yani bu adamlar nasıl anlaşıyorlar aralarında merak ediyorum. çeviri muhabbeti kesinlikle bana göre yalan çeviri işi olsa bile bu kadar sürmezdi başka birşeyin peşindeler mesela atıyorum yaptıkları ama bozuk koydukları şeyleri forumlardan takip edip aa bu hala bozuk şu olmamış gibi yazılanları patch notedan çıkartmak için bekliyorlar bana göre. ondan sonrada biz zaten bunu fixlemedik böyle bir değişiklik yada yenilik yapadık sonrakinde düzelcek diye yazacaklar. Çünkü beta serverındada patch noteları açıklamadılar yapılanların yarısı test edilmemiş olacak dolayısıyla yarısı bozuk olacak muhtemelen onlarda forum takip edip o notları çıkartacaklar. Kişisel kanaatim budur benim çok paranoyayım bu aralar kusura bakmaıyn :D
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 patch notelar artık patch yapılmadan açıklanmıyacak oyüzden beta serverındada açıklanmadı. bir sorun olduğu kesin ama adamlar forumlara bakıyorlar çalışmayanları çıkartacaklar demekte adamları uo shard yerine koyup ayıp etmek bence
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Seru said: komik yani bu adamlar nasıl anlaşıyorlar aralarında merak ediyorum. norveçce. (:P)
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mighty_THoR said: patch notelar artık patch yapılmadan açıklanmıyacak oyüzden beta serverındada açıklanmadı. bir sorun olduğu kesin ama adamlar forumlara bakıyorlar çalışmayanları çıkartacaklar demekte adamları uo shard yerine koyup ayıp etmek bence Valla ne yalan söylim; daha ciddi çalışan, daha fazla bilgi veren, daha fazla forumlardaki şikayetlere öncelik veren, daha az buglı free uo shard'lar biliyorum. Dikkatini çekerim Lar diyorum 1 tanede değil yani.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Haha demonologistler artık scubbus/incubus summon edebiliyor, cinsiyetten bağımsız olarak =)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dx486 çalıştırıp bir yandan göbeğimi kaşıyıp bir yandan kurabileceğim bir serverla bunu karşılaştırmakta ayıp değil mi :D tabiki onlara göre daha fazla imkanları var ama sorunlarıda daha karışık
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Funcom said: Jayde System Designer said: Originally Posted by Masatus View Post Guys have you tried siphon unlife postpatch? I bet you love that one now! ps. had 4x DtS active so don't know if that has something to do with it but my pets took 265 damage from one siphon and died after 4 or 5 ticks.Guess it's time to level some alts till they fix this class :/ Siphon Unlife scaling with +magical damage is a code issue and scheduled to be fixed hopefully in Thursday's patch. (This affects almost all spells that deal damage to players as a detrimental side-effect, such as Pact of Set or the like.) __________________ System Designer Age of Conan necromancer forumundan bir alıntı bulabildiğim yagane resmi açıklama :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 bir paranoyada ben yapayım. amerika serverlarını patchlemeden açıklamıyacaklar gibi gelmeye başladı bana
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mighty_THoR said: bir paranoyada ben yapayım. amerika serverlarını patchlemeden açıklamıyacaklar gibi gelmeye başladı bana O ne zamana tekabul ediyor?
jungle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 us forumundan oyuncular tarafından oluşturulan (kesin olmayan) patch notları http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=101004
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 obaa preorder bag 16 slot olmuş ya en çok buna sevindim bak :) artık hiçbişi yapmasalar başka yeter bana :)
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hayır, anlamadığım neden böyle saçma bir uygulama yapıyorlar? Açıkla paşa gibi patch notu.. töbe töbe...
Öne çıkan mesajlar