Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com yeni splash screen

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Yeni Diablo büyük bi ihtimalle şununla alakalı olacak.

The Veiled Prophet, Sin War Trilogy said:
The book details the climax of the struggles over the Sanctuary, and the warring forces of the Angels, Demons, Inarius, and the edyrem, and the mage clans of Kehjan, who all have a stake in the outcome.

Bence ondan max 1 Act çıkar. Bütün oyun cehennemde sanctuary etrafında geçmez gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığım şey şu.

İnsanlar bana cephe almış hemen.
Tamam cephe alanlar üç aşşağı beş yukarı belli kişiler zaten.
Ama her yerde logo ile amblem'in farklı şey olduğundan bahsediyor.
Logo ve amblem hakkında bulabildiğim tüm tanımları yazmışım.
Ancak nedense "herkes" yanlış, bunları savunduğum için ben de yanlışım, ancak bir tek bunlar doğru?
Bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğiniz lafları, (direk benim yüzüme söyleyemezler bile), gelip burda büyük bir dolduruşla, gazla ve nasıl bir intikam hırsıysa (gören de annelerini öldürdüm sanacak) burda bağırıp çağırıyorlar.
"Yanlışsam yanlış olduğum yeri söyleyin" desem de bu seviyede ve kalitede olmadıklarını ispat ediyorlar.
İlgi budalalığının alasını yapıp beni böyle bir konuyla suçlama cüretinde bile bulunuyorlar.
Başka konularda yanlış olduğumu düşündükleri fikirleri yüzünden "orda yanlışsa o zaman burda da yanlıştır, bütün genellemeler doğrudur, ben en doğruyum" triplerinde takılıyorlar.

Gerçi bu kadar kalitesizliğe şaşırmamak da gerek.
Bilgisizliğin el üstünde tutulduğu, bilgisiz insanların başa getirildiği bir zamanda, doğru bilgiyi dile getirmekle en büyük suçu işlemiş oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...