çikilop Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bilgisayarım bir hayli yaşlı fakat eminimki onunda başa çıkabileceği birtakım eski ve güzel oyunlar vardır. Aslına bakılırsa bu topic benim sizlerden bilgisayarıma uygun oyun önerileri almayı umduğum bir topic.Bilgisayarımın özelliklerini yazayım bi bakalım; Pentium3 700 mhz 512 mb ram 128 mb ati radeon 9200 Böyle böyle falan filan.Hani hali böyle bilgisayarın,belki özelliklerden biraz bilgi olur diye şeyettim. Ayarınızı verin,geyiğinizide çevirin fakat ciddi birkaç cevap beni mutlu eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ne tarz sevdiğini yazsan iyi olurmuş. Baldurs gate serisi Icewind dale serisi Fallout Starcraft Planescape torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Grim Fandango oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ne tür oyun istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fallout, lego sw, indy serilerini çalıştırır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Lego SW pixel shader 2 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 MDK2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Irgatez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 age of empire ll - the age of king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sims, Quake 3, Counter, HL1, Sim City 3000, AEO 1-2, Andırgraund 1 ve eski NFS ler, Mayın tarlası vb. Bizim evde de onun da beteri var, PII 350 Mhz, Cifors MX 200 bilmem kaç, 192 MB RAM. Çok da kral oyunlar oynatıyo yani. Şu üstteki oyunları saatlerce oynadığımı bilirim :) 98 XP dual boot bilem kurarım bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 zaten ne varsa eskilerde var. ben yeni çıkan oyunlardan bi bok anlamıyorum. benim makina çalıştırmadığı için belki de ama yine de hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Emulatörleri unutma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 2001-2002 bilgisayarı aslında baya bi oyun oynatır yine klasiklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 2002'den gerideki her oyunu oynarsın yani. aç bak istediğin oyuna gamespotta, system req. kısmındakini karşılıyorsa yükle oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 uo yu oyna sen.haftaya başla hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 warcraft 3 oynarsın en güzelinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ultima Online Challenge everything istisnasız her sistemde çalışır, ordaki everything neye karşılık geliyomuş şimdi anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sabonis said: warcraft 3 oynarsın en güzelinden O ramle bizim oyuna girerse çok ağır küfür yer yalnız =/ ha bir de wc3 değil oyunun adı, dota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben dota mı demişim, wc3 demişim. hey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Model olarak kullandım mesajını sadece zaten sana cevap değildi o. Anlamadan etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 bence ekmek daha uzaga isiyo... C&C Red Alert 2 yi falan oynayabilirsin cok guzel adventure oyunlari tum LucasArts in The Fool's Errand diye cok eski bi oyun var, herkese oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 he model olarak kullan aferim. dota'ymış oyunun adı, girerse küfredermiş falan. aferin len aferin. neyse takılınız. cevap vermeye bile tenezzül etmem bi daha şu şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 of bu forumda benim külüstürden eski bilgisayara sahip olanlar da varmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 külüstür bilgisayar ftw zaten. yeni bilgisayar topladım acı çekiyorum. 8800 wow çalıştırmaz vista starcraft çalıştırmaz ne varsa eskide var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 pong tetris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar