Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Amma kutladınız doğumgünlerini arkadaşlar. Aramızda kesişip buluşamayanlar, sevip terkedilenler var. Lütfen birazcık duyarlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ağbi banlıydık, banımız açılmış.. Kutlayamamıştık.. Şimdi kutluyoruz işte ne var bunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 oha hakkaten ben sadece benimki uplanmış sandım. aşağıları görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 1 hafta ban verdiler, ayıp değil mi? kutlamasan bu sefer niye kutlamadın oluyo. şöyle düşün. mapusa girmişsin. çıkıyosun kahveye gidiyosun herkesi tek tek öpüyosun. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ağbi 1 hafta 10 milyon insan doğmuş bizim kabahatimiz mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dory buna el atmazsa harbi sağlığından şüphelenmeye başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Kaan +1 Görmemiştim lan ben onu, ne salak işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 forumdaki ikizler populasyonunun şiddeti gözlerim dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 post kasmayın lan kişiselde, kasacaksanız da adam gibi kasın, topic trolleyin, biz de eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ZaugnaKhaldun said: dory buna el atmazsa harbi sağlığından şüphelenmeye başlayacağım. eski dory out aga.. Yeni Dory in. Sevgiyle yaklaşıyor artık :D jdskghksjgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ne kadar geldiniz üstüme lan. yapmayın abi ağlıyacam valla. beni kişiselden banlamyın. hayatım benim kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bi hafta daha banlayın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Bir an yine döla senin hesabınla topic açtı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 iki üç gün geçmiş dogum günü konusuna msj atarsın neyse de ayın 9 da açılmış konu biz suan 22 sindeyiz bunu uplamanın mantıgı nedir, cok onemli ise özel mesaj atın soyleyin o kişiye. yani bazı şeylerin de suyunu çıkarıp durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar