Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk erkeklerinin kompleksli karakteri

dunno

Öne çıkan mesajlar

auroraa said:
ayrıca takmayın da kafanıza şöyle şeyleri kadınmış erkekmiş... gidin masaüstü oynayın dans edin gezin dondurma yiyin vs vs vs. gerçekten çok gereksiz meseleler bunlar. tabi biz yalan rüzgarı izleyerek büyümüş bir nesil olduğumuz için önemli görünüyor ama gerçekten hayatınızda yer vermek zorunda değilsiniz. tek alternatifiniz bir sevgili bulmak ya da birileriyle birlikte olmak olmasın bence.
zaten olunca da mutlu olacaksınız diye bir şey yok.

herkes uo oynasın di mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

c.m.w said:

Ama(fakat,lakin) sen hiç düşünmeden gayet doğal bir şekilde içinden geldiği için selam verirsen kız bunu kesinlikle garipsemez , bir tarafı kalkmaz ve aynı içtenlikle cevap verir.Kısacası sen kız yaklaşırken nasıl hissediyorsan ortamda da o his hakim olur (Bak dunno sana bir destek daha)

ellerinden operim
anlasılmak hoş
Sosyal ağlarda paylaş

Dunno "neden hep taktiksel yaklaşmak zorundalar" demişsin de,kızların geneli taktiksel düşündüğü ve plancı olduğu için karşı cins de doğal olarak istemeden de olsa bir savunm-saldırı mekanizması gibi birşey geliştiriyor. Sen böylesin demiyorum sen istisna olabilirsin ama kızların çoğu böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

doğal bişey erkeklerin normalce gidip merhaba diyip tanışmaması ve sadece süzmesi çünkü türk kızlarının hemen hemen hepsi böyle birşey yaparsanız size hanzo sapık apaçi barzo deme potansiyeline sahip.

dunno sende böyle serzeniş edeceğine git o zaman normal bir şekilde merhaba diyip tanış adamla kim sana bakıyorsa. niye illa erkeğin muhabete girmesi ,ilk tanışmayı gerçekleştirmesi bekleniyor bir türlü anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde
" Merhaba, tanışalım mı derken" erkeklerin gözünde acaba bunu yatağa atabilirmiyim? bakışı olduğu için yada benim gördüğüm kızı kestiğini zanneden ama göğüs ve kalça seviyesinde bakışlarla rahatsız eden tipler olduğundan, sen ne kadar samimi yaklaşırsan yaklaş kızlar mutlaka geri çevirecektir hayal kurmayalım pls.
Sosyal ağlarda paylaş

+1
günümüzde otobüste,metroda bile "arkamda durma sapık" diyebilen,seni bianda etiketleyen menapoz teyzeler,ablalar,hanımlar,bacılar,robocoplar,ninja turtleslar var.

Sen dünyanın en iyi insanıda olsan,türk kızlarının geneli(genelleme) senin tipinden falan hoşlanmadıysa,merhaba diyen normal birine gayet yargısız infaz yapabildiği için,"meraba" diye olaya girebilmek oldukça zor
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuyu okuyunca direk aklıma benim olayım geldi anlatayım.
Sene bu sene asdsa dershanedeyim malum öss ye filan hazırlanıyoruz . Başka bir sınıftan hoşlandığım bir kız vardı cidden çok hoşuma gidiyordu halk tabiriyle bakıyodum diyelim hatta ,öyle baka baka geçti bitti dershane yalan oldum bende asdsa insan biraz bu sene acılmakta istemiyor ne bilim öss filan hem kendine hem ona zarar verebilir sonucta öyle biraz karanbole gitti gerci simdi facebookta hesabı var ama cıkıpta "merhaba ben yasin " diyecek mandalık yapısına sahip değilim asdsa yani biraz garip bir durum sağlık olsun diyorum ben birazcık o yüzden neyse öyle bi paylaştım ama pek yardımı dokunmadı hadi esen kalın asdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Evet türk erkekleri kompleksli. Gidin yabancı erkekler bulun. AAA yeter ya. 132 gündür güncel başlıklarda aynı konu. Eee tartışa tartışa nireye vardınız sorarum size.

Lütfen, türk erkekleri ile değil, yabancı erkeklerle takılın ey türk kızları. Sawyer falan bulun birini işte. (kıskanıyorum herifi ya ondan ilk aklıma geldi)

Biz de rus kızlarını getirtiriz değiş tokuş olur.

gece gece saçmalatıyosunuz. cx.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...