unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 LucifeL said: cemad said: CthuLhu said: benimle tartışsın abi biri.. ben tapu sanıyorum bak kurt düşürdünüz içime.abi tapu ya da 49 yıllık kullanım farketmez ki? gs'ye tapusunu vermeseler bile bir kere aldı mı istediği herşeyi yapar stad çok güzel olacak gibi bakalım bitsin de bi gidelim :Dumarım biliyorsundur bu stadın sadece %15 gelirine sahip olacak Galatsaray 15 sene boyunca ve yap işlet devret modeli olduğu için her istediğini kafasına göre yapamıyacak sadece stadın üst kullanım hakkı Galatasaray'da olucak... %15? kaynağın nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Eren Talu aldığında ilk ihaleyi anlatılan oydu gazete veya tv de görmüştüm ve şuan ki ihale sahipleri aynı şartname üzernden yürüyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Masticore said: ne yani gs 15 sene boyunca sadece %15 mi alcak stad gelirlerinden ne saçma şey o be bi yanlışın olmasın ? Yerine verdiği mecidiyekoy'de ki arazi türkiye tarihinde satılan en değerli arsalardan biri durumunda cünküMecidiyeköy'deki araziden kastın stad'ın olduğu yer değil dimi tütün fabrikasının orayı diyorsun eyer oraysa orasını elde tutmadılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 LucifeL said: cemad said: CthuLhu said: benimle tartışsın abi biri.. ben tapu sanıyorum bak kurt düşürdünüz içime.abi tapu ya da 49 yıllık kullanım farketmez ki? gs'ye tapusunu vermeseler bile bir kere aldı mı istediği herşeyi yapar stad çok güzel olacak gibi bakalım bitsin de bi gidelim :Dumarım biliyorsundur bu stadın sadece %15 gelirine sahip olacak Galatsaray 15 sene boyunca ve yap işlet devret modeli olduğu için her istediğini kafasına göre yapamıyacak sadece stadın üst kullanım hakkı Galatasaray'da olucak...yok öyle bişey.. stad da bizim olacak 49 yıllık kira falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Öyle birşey yok abi stadın üst kullanım hakkı Galatasaray'ın devşetin yaptığı bir stad bu ve mülk olarakta devletin olucak Galatasaray'a tapusunu falan vermiyorlar sadece üst kullanım hakkı. Zaten mantıken yap işlet devrep modeli olduğu için stad mülkiyetinin Galatasaray'ın olması için satın alması lazım ya da diğer açıdan Galatasaray'ın olan stadı neden yap işlet devret modeli yapsınlar ki öyle birşey olsa devlet Galatasaray'a stadı hibe etmiş olucak. Bu stad iyi stad ouyor ama bence Galatasaray'ın elinden gidenler çok daha fazla oldu Ali Samiyen'i parça parça yıkıp güzel bir stad yapabilirlerdi yeri de muhteşem yani ya da Samiyen'i yık tamamen plaza falan yap orayı ilk etapta oradan gelecek para ile kendi stadını yap hem senin olsun hemde kimseye muhtaç olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kimseye muhtaç değiliz zaten. düzgünce araştırırsan tapulu aldığımızı da göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Galatasarayın tapulu malı olacak o stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 CthuLhu said: kimseye muhtaç değiliz zaten. düzgünce araştırırsan tapulu aldığımızı da göreceksin.Yani stadı bir nevi peşkeş çekmişler abi nasıl muhtaç değilsiniz bal gibi başkası olmadan 15 senedir yapamadınız stad bu muhtaçlığın daniskası. Hani diyeceksin arazi verdik o kadar o zaman bu da yönetimin ayrı bir mallığı İstanbulun en önemli arazilerinden birini veriyorsun ama aldığın stad o değerde değil ayrıca Ali Sami Yen gibi İstanbulun en merkezi yerinden seyrantepeye gidiyorsun pek akıl karı değil bu iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben hala %15'in merakın içindeyim varmı yokmu böyle birşey ? Öyle kafadan attıysan bilelim yani maksat çamur atmaksa tartişmaya gerek yok çünkü direk troll'lemektir amacın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 LucifeL said: CthuLhu said: kimseye muhtaç değiliz zaten. düzgünce araştırırsan tapulu aldığımızı da göreceksin.Yani stadı bir nevi peşkeş çekmişler abi nasıl muhtaç değilsiniz bal gibi başkası olmadan 15 senedir yapamadınız stad bu muhtaçlığın daniskası. Hani diyeceksin arazi verdik o kadar o zaman bu da yönetimin ayrı bir mallığı İstanbulun en önemli arazilerinden birini veriyorsun ama aldığın stad o değerde değil ayrıca Ali Sami Yen gibi İstanbulun en merkezi yerinden seyrantepeye gidiyorsun pek akıl karı değil bu iş...bu da demek oluyor ki seyrantepe 20 yıl sonra istanbulun yeni merkezi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Seyrantepe'de olay;bizim olmayan ama bizden başkası tarafından zaten kullanılamayacak olan Sami Yen arazisini(sadece üst kullanım haklı,ama stad orada olduğu sürece yıkacak halleri yok) verip,yerine tapulu Seyrantepe arazisini almak değil miydi? Hatta fenerli yazarlar M.Yılmaz buna itiraz etmişti,tapulu alıyoruz diye vs,ben mi yanlış hatırladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Masticore said: ben hala %15'in merakın içindeyim varmı yokmu böyle birşey ? Öyle kafadan attıysan bilelim yani maksat çamur atmaksa tartişmaya gerek yok çünkü direk troll'lemektir amacın.trolllemek gibi bir amaçım yok dinledim böyle bir şey ama nerde olduğunu hatırlamıyorum stadın inşaatı başladığında böyle birşey konuşuldu tv de dinledim hatırlasam videosunu da koyarım o bölümün ama hatırlayamadım bir türlü... @Doruk 20 sene sonra kadıköy başkent olur o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Lucifel belki de en saygılı taraftarlardan abi şu forumda, sanmıyorum trollemek amacında olduğunu. Yani umarım değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @Lucifel : %15 kısmı ne kadar doğrudur bilmiyorum ama stadın tapusuyla bizde olucağından çok eminim, aslına bakarsanız üst kullanım hakkı ve tapu arasında belli farkılıklar var, orası bizim mülkümüz olucak belki 150 yıl sonra biz orayı yıkıp satabilicek falan gibi. Üst kullanım hakkı olunca bunların hiçbirisi olmuyor sanırım. (Yıkıp yenilemek ayrı, arazide bizde olucak bu sefer). Tapu nun bizde olduğundan niye eminim dersek, bütün medya bunu epey bir dert etmişti bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Öyle birşey yok %15 felan gibi. Galatasaray Samiyen + yandaki cadır arazisinden vazgecerek. Seyrantepe arazisi ve stadın tapusunu alıyor. Üstüne Samiyenin yerine yapılacak iş merkezsi vs gibi yapıdan bir kaç ofis alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yıllık gelirin bi kısmı verilcekti sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Vallahi tapu konusunda ben yanlış biliyormuş onu burada öğrendim ve bir kaç yere baktım evet tapusu Galatasaray'ın olucakmış bu konuda yanlış biliyormuşum ama şu %15 mevzusu bi yerde dinledim böyle birşey vardı hani kendi kafamda yarattığım birşey değil bu belki de konuşan insanlar yanlış biliyodulara ama bunu dinledim bir tartışma platformunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Stadın değil ama samiyendeki projeden gelir elde edebilir galatasaray oradan nakit olarakda para gelecekti cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben de duymadım hiç o %15 olayını ama belki şu olabilir: mevcut borçların ödeme planına bakıp, stat gelirlerinden %15 ancak kalacak gs'ye diye birşey söylenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 about freaking time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 makete bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 10 yıl üstüste ne kadar kupa varsa alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ya buraya kadıköyden falan nasıl ulaşcaz bilmem ha. metrobüs uzak kalmıyor muydu buraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar