Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seyrantepede son durum

hozceri

Öne çıkan mesajlar

şimdi eren talu söylemiş yarın başlıyor tekrar.
edit: abu dabi dubai kısmını karıştırmadım. şirkedin dhabi grup olduğunu ve milyarlarca doları olduğunu da biliyorum. ancak sıkıntı şu ki adamların parası şu an baya azaldı. paralarının bi kısmını alamıyorlar bankaların durumu sebebiyle. citibankta 10 milyar doalr kaybettikleri yazıyor vs. neyse durumu görücez
Sosyal ağlarda paylaş

abi neden istemiosunuz ki stadı. nedir bu çekememezlik yani. yapsın adamlar mis gibi stadı. zmnında bizim (fb) stadı en buyuk en superdi şimdi onlarınki olsun. guzel stadlarda efsane maçlar izleyelim işte. ayrıca 3 4 tane daha bole guzel modern stad yapılsın farklı şehirlerde sole guzel bi turnuva gorelim tr de. kombine alalım roadtrip yapalım şehirden şehire.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
ayrıca 3 4 tane daha bole guzel modern stad yapılsın farklı şehirlerde sole guzel bi turnuva gorelim tr de. kombine alalım roadtrip yapalım şehirden şehire.

dimi yav Tr-Yunanistan dünya kupası olsun gezelim tozalım kayseriden atinaya
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
abi neden istemiosunuz ki stadı. nedir bu çekememezlik yani. yapsın adamlar mis gibi stadı. zmnında bizim (fb) stadı en buyuk en superdi şimdi onlarınki olsun. guzel stadlarda efsane maçlar izleyelim işte. ayrıca 3 4 tane daha bole guzel modern stad yapılsın farklı şehirlerde sole guzel bi turnuva gorelim tr de. kombine alalım roadtrip yapalım şehirden şehire.

gerçek bir cimbomlu :)

hiç yakışıomu bi fenerliye böyle cümleler.şikayet ediyorum.banlanmalısın
Sosyal ağlarda paylaş

gayet net bi fb'liyim. takımımıda cok severim ama sonuc olarak futbolu seviorm en basta. e guzel stadlarda futbola zevk kattığına gore yapılsın abi. ne guzel işte. ama onceki mesajdada dediğim gibi en cok istediğim şey tr'de guzel bi turnuva izlemek. artık bu dunya kupasımı olur avrupa şampıyonası mı bilemem ama bana cok cok zevkli olur gibi gelio.

edit: 2002 dunya kupasında 12 yaşındaydım ondan dolayı okdr keyfine varamamıstım. ondan sonraki tek basarılı turnuvada gecen seferki avrupa şampıyonası. o turnuvada aldığım zevki hiçbir şey saglayamadı bugune kadar. ve eminim canlı seyretmek cok cok daha farklı olur ole maçları.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:
mokoko said:
ayrıca 3 4 tane daha bole guzel modern stad yapılsın farklı şehirlerde sole guzel bi turnuva gorelim tr de. kombine alalım roadtrip yapalım şehirden şehire.

dimi yav Tr-Yunanistan dünya kupası olsun gezelim tozalım kayseriden atinaya

aynen kaynaşalım yunan hanım kızlarımızla.
Sosyal ağlarda paylaş

İşçiler Galatasaray bayrağını indirdi
Seyrantepe'de stat inşaatında çalışan işçiler, paralarını alamadıkları gerekçesiyle inşaatta bulunan Galatasaray bayrağını indirdiler.
Güncelleme: 17:42 TSİ 16 Mart. 2009 Pazartesi
Seyrantepe'de devam eden stat inşaatında çalışan işçiler, paralarını alamadıkları gerekçesiyle ilginç bir eyleme imza attılar.

Daha önce de yüklenici firmanın sahibi Eren Talu aleyhinde eylemler düzenleyen işçiler, bu kez tepkilerini inşaatta bulunan Galatasaray bayrağını indirerek gösterdiler.

Yüklenici firmanın kendilerini oyaladığını iddia eden işçiler, 3 aylık maaşlarını alamadıklaırnı ve kulüp yetkililerini uyarmak için Galatasaray bayrağını indirdiklerini söylediler.
Stat önünde büyük bir ateş yakan işçiler, kulüp yetkililerinden ilgi beklediklerini de belirttiler.

http://www.ntvmsnbc.com/id/24947150/
Sosyal ağlarda paylaş

İşçilerden tehdit: Fener bayrağı asarız!
Seyrantepe'de yapılan yeni stadın inşaatında çalışan işçiler, paralarının ödenmemesi durumunda stada Fenerbahçe bayrağı asacaklarını söylediler.
Güncelleme: 13:00 TSİ 17 Mart. 2009 Salı
Seyrantepe'de yapımını devam eden Galatasaray'ın yeni stadının inşaatında çalışan işçiler, paralarını alamadıkları gerekçesiyle yaptıkları eylemelere bir yenisini eklediler.

Önceki gün inşaatta asılı olan Galatasaray bayrağını indiren işçiler, bugün de inşaatta kullanılan bazı malzemeleri ateşe verdiler.

Stat önündeki yalıtım malzemelerini, kalasları ve çizmelerini yakan işçiler, 3 aydır maaşlarının ödenmediğini ve sorun çöZülmezse stada Fenerbahçe bayrağı asacaklarını söylediler.
Bu arada işçilerin yaktığı ateşten yükselen dumanlar nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafiğin aksadığı gözlendi.

haha komedi oldu bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Seyrantepe'de bayram!
Kriz bitti !.. Galatasaray'ın yeni stadının yapımında çalışan işçcilerin paralarının ödenmemesi nedeniyle başlayan ve şantiyedeki Galatasaray bayrağının indirilmesine kadar varan krizde mutlu sona ulaşıldı !..

Dubai'den bugün Halk Bankası'ndaki hesaba 1 milyon 800 bin Dolar para yatırıldı !.. Bu parayla işçilerin uzun süredir yapılayaman ödemeleri gerçekleşecek !.. İşçilerin paralarının yarın yatırılacağı öğrenildi.

Ligtv.com.tr'ye konuşan bir yetkili, Dubai'den gelen paranın yarın işçilere dağıtılacağını ve eylem sırasında indirilen Galatasaray bayrağının da yeniden direğe çekildiğini söyledi.

Projedeki bazı küçük çaplı değişiklikler nedeniyle yaklaşık 1 hafta inşaatta fazla çalışma olmayacağını da belirten yetkililer, önümüzdeki haftadan itibaren geniş çaplı inşaatın kaldığı yerden devam edeceğini sözlerine eklediler.

(Ligtv.com.tr Özel)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...