Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 zaten masonlarında hiç parası kalmadı,knight'tan ticaret yapıcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 puhahahhhahahahah masons ftw xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 muson yağmurları gelyiea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 abi "ve k2networkün isteğiyle hedehödö the sun gazetesininden atılmıştır" "harcadıınız paralar nereye gidiyor?" "kullanmakda hiç de kötü bi fikir değildi onlara göre" türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne kadar salak bir milletiz biz ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 önceden görmüştüm merak edip araştırdım öyle bir gazeteci yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Drall said: Dil bilgisi fiziksel zarar verebilecek kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi ahauhuah bırakırlar oynamayı inanıp belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Belki degil. Bırakıyorlar. Msnde KO oynayan arkadaşlara yolladım, %70 i filan gerçekse bırakıyorum dedi adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 said: ridtwo00 (1 month ago) Show Hide +1 Poor comment Good comment Marked as spam Reply yhqa beyler bende bu oyuu 3 seneden berı oynuom bı yaraq oldugu yoq a.q. 3 senede 5 mılyardan fazla para vermısımdır ama elımde hıc bısı yoq ustune ustluk lıse 1 de sırf bunun yuzunden sınıfta kaldım ılk donem 38.5 gun ıkıncı donemse 2 hafta gıttım sadece sonunda okuldan kovuldum lutfen dıkkate alın ve ark larınızıda dagıtın vıdeo yu yapana da sonsuz saygılarımı gonderıorum emegıne saglık kanqam benım jnm ayucum :D:D:D(bıras ırı kemıqlıde ):D:D:D +1 basamadım pırokşiden :( ya şakadır herhalde? herhalde? oksijene üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 can6767can said: KNİGHT ARTIK TARİHE KARIŞMASI MUCİZE OLUR LÜTFEN BU VİDEOYU GEREĞİ OLABİLDİĞİNCE DAĞITIN!! BU VİDEOYU DİKKATE ALMAYAN, KNİGHT OYNAYAN, BU VİDEOYA İNANMAYAN ALLAH KATINDA ALLAH'a NE YANIT VERECEKTİR ONLARI DÜŞÜNSÜN BU VİDEOYU LİNKİNDEN 15 DAKİKADA EN AZ 15 KİŞİYE YOLLAYIN VE ONU KANDIRMAYA ÇALIŞIN YOLLAMAZSANIZ ŞU BU OLCAK YOLLARSANIZ ŞU BU OLCAK DİYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya muhteşem ya ahaha, ölmüşsün sırat köpsürünü gecerken cat diye "NEDEN KNIGHT ONLINE OYNADIN!!!!" diye soruyolar aahaha aklıma böle abuk abuk sahneler geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 wetgstgdrs bu ne ya super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahasdasdashdahsjd7asdhasda ulan hep unutuyodum izlemeyi bu sefer izledim ahahahh sfdgdfsgdsfhkmdslfkhsdmfşhisdfhsdfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mukemmel abi su yaziyi La allah falan diye cozmesi dassdadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben bu videoyu nasil gormem... ohaaa resmen epicmis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne epici LEGENDARY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne legendary si artifact! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 allahim ne garip adamlarsiniz. sddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Hayir Ko Satanist oyunudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Benim anlamadığım bişi var bu israil vatandaşları yahudi değilmi? Yani inandığımız Allah bir değilmi neden çıkıp Allah yoktur gibi bir şey desinlerki =) saçma salak şeyler bunnar.. Ayrıca video da harbiden Artifact! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 knight online oynamak günahtır.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 beyler bunu ızelyenler bıde sunu ızlesın : www.youtube.com/watch?v=dWwMpv41qXk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 azuka said: beyler bunu ızelyenler bıde sunu ızlesın : www.youtube.com/watch?v=dWwMpv41qXk&feature=related said: cobhccob (3 months ago) Show Hide 0 Marked as spam Reply | Spam bi cevap niteliginde olmamıs. hiçbi hurafe ispatladıgı yok. eslanttaki yazıyı ispatla. adamlar zaten tak diye koymicak simgelerini. benzete benzete yapacaklar. ama sizin gibi kor adamlar hala filistin e atılan bombalara katkıda bulunun. helal olsun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar