Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Adı: alper başal Takma Adı: alpela Enerji İçeceği: kola Ünlü Sözü: herkez birgün gs li olacak ama yılın 364 günü fb li olacak Şehri: samsun Yaşı: 10 Hakkında: güçlü bir çocuğum DAYI BU NE OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 çoraplar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ha bi de şeyi farkettim, başlık süperkahramanlar.com olsa daha iyi olurmuş da neyse linkten giriverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aman allahım! Hakkında: korktum o bana yetişti Hakkında: süt, neskiük, Hakkında: Bir Cumartesi günü dışarıya çıktım... Dolaşırken Spiderman yanıma geldi ve artık spidermanlığı sana veriyorum dedi bende kabul ettim ve o günden beri spidermanım'!!!!! Yavaş yavaş yonjalaşır burası XD Hakkında: benim hikayem uzun anlat anlat bitmez tek bir şey bahar senayı seviyorum. Hakkında: malesef benim hiç bir gücüm yok < tebrik ettim Hakkında: ben birgün giderken kediyi kutardım kedide bane saol kardeş dedi bende vazifemiz dedim AMAN TANRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 küçükken ben de süper kahramandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hakkında: süt, neskiük asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 stickeri lazim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 http://www.superkahramanlar.com/kahramanim/medya/kahraman.fotograf/121945405171.jpg Adı: ABDULLAH KOTAN Takma Adı: APTİ Enerji İçeceği: KOLA Ünlü Sözü: Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz Şehri: MUŞ Yaşı: 12 Hakkında: kahraman olmam halkımın güvenliği demektir.Ben kahramanken hiç kimseye birşey olmaz.Tabii allahın gücü benim gücümden daha fazladır bu ne lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 shfha ya biri dosagına yazmıs yada arkadan gelen neslin bku çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Navody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 heehe(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Cons said: stream sevmem. yukarda ann-angel tabı açık zaten. Site iyiymiş şifre pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Adı: Asım Can Yağız Takma Adı: [kei]klan_efendisi Enerji İçeceği: kola ve süt Ünlü Sözü: www.darkorbit.com``da klan_efendisi klanına katılan kotuleri yener Şehri: Hatay Yaşı: 9 Oylayın Hakkında: bir gün arkadaşim yarısalımmı dedi tamam dedim yarıstık okulu on tur kosaracaktık ben ise yenemeyeceğimi sanıordum kola yanımdaki sütü ictim gine susadım kolada aldım arkadsımı yendim 5 turu o 400 saniyede kosarken ben 100 saniyede 10 turu 200 saniyede kostum arkadasım ınanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Hakkında: hep çizgifilm izledim ve hep te özendim Çok güçlüyüm jimnastiğim ve esneğim ninjayim ve herşeye ağlamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 abdullaha hasta oldum. o ne lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Adı: alperen canoğlu Takma Adı: süper mutant x Enerji İçeceği: YOK Ünlü Sözü: az çene, çok iş İLK ÖNCE DÜŞMANININ SİNİRİNİ BOZ VE DALGA GEÇ ÖYLE SALDIR Şehri: istanbul Yaşı: 10 Oylayın Hakkında: güçlerim; HAYAL ETTİĞİM HERŞEYİ YAPABİLMEK VE BÜYÜ YAPABİLMEK hikayem;BENDE 8 YAŞIMDA KENDİME BİR KAHRAMAN YAPMAYA KARAR VERDİM BÖYLECE KAHRAMANLARIN DÜNYASINA İLK ADIMIMI ATTIM 2 SENE SONRA KENDİME BİR KAHRAMAN YAPMAYI BAŞARDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Queen said: Adı: Asım Can Yağız Takma Adı: [kei]klan_efendisi Enerji İçeceği: kola ve süt Ünlü Sözü: www.darkorbit.com``da klan_efendisi klanına katılan kotuleri yener Şehri: Hatay Yaşı: 9 Oylayın Hakkında: bir gün arkadaşim yarısalımmı dedi tamam dedim yarıstık okulu on tur kosaracaktık ben ise yenemeyeceğimi sanıordum kola yanımdaki sütü ictim gine susadım kolada aldım arkadsımı yendim 5 turu o 400 saniyede kosarken ben 100 saniyede 10 turu 200 saniyede kostum arkadasım ınanamadı OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Lan çocuğu olimpiyatlara gönderelim adam dünya rekoru kırar şerefsizim o nasıl bir koşudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Kojiroh said: Adı: alperen canoğlu Takma Adı: süper mutant x Enerji İçeceği: YOK Ünlü Sözü: az çene, çok iş İLK ÖNCE DÜŞMANININ SİNİRİNİ BOZ VE DALGA GEÇ ÖYLE SALDIR Şehri: istanbul Yaşı: 10 Oylayın Hakkında: güçlerim; HAYAL ETTİĞİM HERŞEYİ YAPABİLMEK VE BÜYÜ YAPABİLMEK hikayem;BENDE 8 YAŞIMDA KENDİME BİR KAHRAMAN YAPMAYA KARAR VERDİM BÖYLECE KAHRAMANLARIN DÜNYASINA İLK ADIMIMI ATTIM 2 SENE SONRA KENDİME BİR KAHRAMAN YAPMAYI BAŞARDIM omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dı: ata türkoral Takma Adı: spiderman Enerji İçeceği: su Ünlü Sözü: kendine güvenen başarır Şehri: türkiye Yaşı: 9 Oylayın Hakkında: bir gün parkta benden büyük çocuklarbeni dövüyorlardı bende içimden onları dövmeyi başarıcam dedim ve başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 giremedim siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 enerji içeceği : su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Hakkında: bir gün bir labaratuarda bir iksir gördüm ...merak ettimm ve içitim kendime bir güç geldiii... pauahahahahahah!!! olum kafaları güzel yaşıyor lan bunlar. ne güzel anasını satiim. edik: Hakkında: şrek birgün süpermenle lokantaya gider.Orda et yerler su içerler giderler.Kötülük büycüsü.Kötülük büycüsü tam 60 güçte biri.Yani şrek ve süpermenden güçsüz.Ama onu 200 güçlüler yenemedi.Yani kötülük büycüsü çok güçlü.Sadece büylerinle güçlü oluyor.Büylerinle 2 robot oluşturdu.Robotlarda 60 güçte.Onun için şrekle süpermen robotları yenmişler.Ama kötülük büycüsü kaçmış.Süpermen şreği almış kötülük büycüsünü takip ettmişler.İyilik büycüsünü hapis etmiş kötülük büycüsü.Şrek iyilik büycüsünü kurtarmış.Süpermen kötülük büycüsünle ilgilenirken süpermeni yanına çarmış iyilik büycüsü.Süpermen gelirken kötülük büycüsü ateş yolamış.Ama ıskalamış.Sonra iyilik büycüsü ilgilenmiş kötülük büycüsünle.Büsefer iyilik büycüsü gödermiş ateş.Ve yenmişler dünya kurtulmuş oldu. ohaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://www.superkahramanlar.com/superunluler.htm/game/polat_alemdar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 oturup sabah akşam sabi sübyana selena, bez bebek, sihirli annem izletirsen olacağı bu işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://www.superkahramanlar.com/superunluler.htm/game/milli_takim_2008.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar