Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba, laptopumla AOC oynarken fps 15 in üzerine çıkmıyordu , core2 duo 2.0, 2 gb ram 8600m gt xp de deniyordum.
baktım olmıycak, gidip yeni sistem topladım geçen gün, sistem şöyle:

p4 3.0, 4gb ddr2 ram, zotac nvidia 8800 gt 2x sli, evga nvidia 750i sli ftw mother board.

şimdi benim fpsm gene 15 de kalıyor, hem vistada hem xp de denedim değişen birşey yok. diğer fps boost topicindeki herşeyi yaptım kar etmiyor. bazı arkadaşlar işlemciden oluyor diyecek ama hem min req deki işlemci bu hemde bu işlemci core2duo 2.0 dan daha fazla performansa sahip.

şimdi bunun bir çözümü var mı? official forumlarda hiç birşey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
sli gereksiz değil ama conan'da sli yapanlar gerekli performansı alamıyor zannedersem öle bişiler okumuştum

bu arada 9600gt ile açılabilecek herşey açıkken 60 fps falan alınmaz oyunda yani =)
Mesaj tarihi:
sanırım bunun bir çözümü yok, resmi forumlardada birçok kişi dert yanmış aynı durumdan, gt serisi kartlarda olan bi problem gtx de yokmuş, genede aklınıza gelenleri yazarsanız sevinirim. teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:
driverın en son sürümlerini kaç kere yükledim.

madem ayarlarım yanlış pastleyin ayarlarınızı o zaman?

Her zaman en son sürüm en iyisi olmuyor. Eski sürümleri de deneyebilirsin. Ben şu anda 175.80 beta kullanıyorum. 8800GT var ve memnunum performanstan.

Standard ayarları kullanmayı dene. Mesela medium yada high seç ve gerisine elleme. Bazen bu şekilde daya iyi performans alınıyormuş.
Mesaj tarihi:
Oo hoşgeldin hoşgeldin bende de X1960GT'de aynı sorun var, çaresi vista 64 bit yüklemek diyorlar ama onu test edemedim.

Onun dışında funcom'dan patch beklemek zorundasın :)
Mesaj tarihi:
Glatheros said:
Merhaba, laptopumla AOC oynarken fps 15 in üzerine çıkmıyordu , core2 duo 2.0, 2 gb ram 8600m gt xp de deniyordum.
baktım olmıycak, gidip yeni sistem topladım geçen gün, sistem şöyle:

p4 3.0, 4gb ddr2 ram, zotac nvidia 8800 gt 2x sli, evga nvidia 750i sli ftw mother board.

şimdi benim fpsm gene 15 de kalıyor, hem vistada hem xp de denedim değişen birşey yok. diğer fps boost topicindeki herşeyi yaptım kar etmiyor. bazı arkadaşlar işlemciden oluyor diyecek ama hem min req deki işlemci bu hemde bu işlemci core2duo 2.0 dan daha fazla performansa sahip.

şimdi bunun bir çözümü var mı? official forumlarda hiç birşey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de notebook ile oynuyorum. Çok yüksek olmasada şehir içinde 20 fps ortalama ile çalışıyor instancelarda 60 a kadar çıkıyor. Sistem özellikleri;core2 duo 2.2, 2 gb ram, 256mb 8600m gt driver 175.80 ver., vista 32bit home premium.. Senin problemin büyük ihtimal ekrankartı sürücülerinde.
Mesaj tarihi:
işlemcin çoooooook zayıf, sli ile o işlemciyi kullanmak tam komedi olmuş, kusura bakma ama..

işlemci inanılmaz fps farkettiriyor gamespot'ta yapılan en son testlere göre. anakart ve işlemcini direkt çöpe at.
Mesaj tarihi:
sabonis said:
sli gereksiz değil ama conan'da sli yapanlar gerekli performansı alamıyor zannedersem öle bişiler okumuştum

bu arada 9600gt ile açılabilecek herşey açıkken 60 fps falan alınmaz oyunda yani =)

sol üst köşede bişey unutmuşsun

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
sabonis said:

sol üst köşede bişey unutmuşsun

ohaaaaa bu oyunun görüntüleri böylemi :P:P
Mesaj tarihi:
yazık sana yev. (:P)

glatheros, anakartına core2duo filan takabiliyorsan sorun yok. tek çekirdekli işlemciler direkt ezilmiş testlerde, üçte bire kadar düşmüş fps. gamespot'a bak kendin görmek istersen.
Mesaj tarihi:
Quad'ların önümüzdeki sene içerisinde oyunlar için özel bir getirisi yok. Bende Q6600 var. Canavar gibi oynuyorum orası ayrı. Ama E8400 ve üstü iki çekirdekli modellerin hem fiyatı daha uygun, hem de Q6600'in altında kalmıyor hiç bir şekilde.

2-3 sene içinde oyunların ne kadarının quad destekleyeceğini tahmin etmek zor. Yine de oyun için iki çekirdek alıp da bir iki yıl içinde niye quad almadım diye pişman olan birinin çıkacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:
anlamadığım arkadaşlarım benim sistemimin yarısı ile nasıl 70 fps alıyor? hadi işlemci kötü olsun bahsettiğimiz fps 15. 40 değil 50 değil?

ekran kartına extradan bağlaman gereken 4pin elektırık fişini taktın mı?
  • Yeni Oluştur...