fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Şişmanlığını klavye arkasında yazarak gizleyemezsin. Şişmann şişmannn.... Xaenin said: Çok ince bir insanım haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 shut up noob fedaykin said: Teknik konuşarak ben daha üstünüm, siz ne anlarsınız mı demek istiyorsun. Elitistmisin sen... Volfied said: Xaenin said: F5'e kağıt sıkıştırdım. o zaman sadece ayni safyada kalirdin (daha teknik oldu fedaykinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 D harfi üstün değil birazcık çıkıntı sadece. Çok yavaşsın ayrıca, yarım saati bulur böyle giderse, ön sayfalardan quotela bikaç pencerede bence. Senin yerine karar verme lüksünü kendimde buldum çünkü burjuvanın bağrı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Sen daha noob kelimesini bilmezken ben internette geziyordum düdük makarnası. Sus ve otur yerine. Volfied said: shut up noob fedaykin said: Teknik konuşarak ben daha üstünüm, siz ne anlarsınız mı demek istiyorsun. Elitistmisin sen... Volfied said: Xaenin said: F5'e kağıt sıkıştırdım. o zaman sadece ayni safyada kalirdin (daha teknik oldu fedaykinden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ispanya sallasın artık bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yoruldum lan biraz daha yavaş yazın veya teker teker gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ön sayfalardan al diyorum işte, yorucu olmaz, cevap da veremez kimse, böyle olunca ben provoke oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 D harfinin önemini anlayamayanların konuşması bunlar. Eşitlik adalet iyidir de o d harfi olmasa ne ederdin onu hiç bilmezsin. D olmasa kaç dersini geçebilecektin sorarım sana. E'nin bir üstündeki kutsal harftir o kendini bilmez pislik.. Xaenin said: D harfi üstün değil birazcık çıkıntı sadece. Çok yavaşsın ayrıca, yarım saati bulur böyle giderse, ön sayfalardan quotela bikaç pencerede bence. Senin yerine karar verme lüksünü kendimde buldum çünkü burjuvanın bağrı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Üstünde değil zaten altında E'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İtalya gol gol gol... Fistan said: ispanya sallasın artık bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Yorulmak sana yakışmaz hadi devam... fedaykin said: Yoruldum lan biraz daha yavaş yazın veya teker teker gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 hsktir infinite loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 İster önden ister beriden alırım allah allah... İşiniz gücünüz yok mu sizin kardeşim. Xaenin said: Ön sayfalardan al diyorum işte, yorucu olmaz, cevap da veremez kimse, böyle olunca ben provoke oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Öğrenci olmadığın ne belli. E'nin üstünde bir nottur D noobbb... Xaenin said: Üstünde değil zaten altında E'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Herşeyin bir sonu vardır, sonsuz olan tek şey Allahtır. Volfied said: hsktir infinite loop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 E üniversitelerde başarısız öğrencilere son bir şans olarak verilen nottur. Bizim üniversitede direk kalıyorsun, yok E falan. Hayat bizi böyle yetiştiriyor fedaykin, acımasız, küstah, E'siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fedaykin said: İster önden ister beriden alırım allah allah... İşiniz gücünüz yok mu sizin kardeşim. Xaenin said: Ön sayfalardan al diyorum işte, yorucu olmaz, cevap da veremez kimse, böyle olunca ben provoke oluyorum. NAPTIN ABİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Amerikaya gittin diye burnun büyümüş bakıyorum, evet anladık ingilizce biliyorsun. Volfied said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 fedaykin said: Öğrenci olmadığın ne belli. E'nin üstünde bir nottur D noobbb... Xaenin said: Üstünde değil zaten altında E'nin. E diye bi not yoktur, ogren de gel ABCD FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Volfied said: fedaykin said: Öğrenci olmadığın ne belli. E'nin üstünde bir nottur D noobbb... Xaenin said: Üstünde değil zaten altında E'nin. E diye bi not yoktur, ogren de gel ABCD FAIL Yumuşak üniversitelerde var ya, kullanmıyoruz biz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ÇoK İyİ YaPtIm KüÇüK KaRdEş Xaenin said: fedaykin said: İster önden ister beriden alırım allah allah... İşiniz gücünüz yok mu sizin kardeşim. Xaenin said: Ön sayfalardan al diyorum işte, yorucu olmaz, cevap da veremez kimse, böyle olunca ben provoke oluyorum. NAPTIN ABİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 E yok edilemez, edilmemelidir de. E siz bir hayat boştur. E olmayan karneye karne mi denir lan... Xaenin said: E üniversitelerde başarısız öğrencilere son bir şans olarak verilen nottur. Bizim üniversitede direk kalıyorsun, yok E falan. Hayat bizi böyle yetiştiriyor fedaykin, acımasız, küstah, E'siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Var veya yok, şu fani dünyada beni bir E F davasına mı kırıyorsun, yazık yani... Volfied said: fedaykin said: Öğrenci olmadığın ne belli. E'nin üstünde bir nottur D noobbb... Xaenin said: Üstünde değil zaten altında E'nin. E diye bi not yoktur, ogren de gel ABCD FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ulan E ne be : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar