Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 20 Haziran yani Turkiye'ye gore dun apartmana girmis, asansorden cikmis ve evime dogru ilerliyordum. Yasli bir kadin vardi ve cantasindan anahtarini cikarmaya calisiyordu. Kafasinda viking sapkalarindan vardi ve oldukca susluydu. Sanki bir doom gunu veya baska bir partiden donmus gibiydi. Gecerken affedersiniz falan demeden gectim, sanirim kadini korkuttum biraz. Daha sonra kadin merhaba falan dedi, bende merhaba dedim. Daha sonra yanlis anlamadiysam happy birthday dedi ve ben o anda duraksadim cunku 21 Haziran benim doom gunum. Bende olusan saskinlik sonucu tesekkur ederim diyip gectim. Belkide kadini yanlis anladim kadin sadece "How are you?" gibisinden birseyler demek istemisti cunku yasliydi ve aksanini anlamakta zorlaniyordum. Kadini daha onceden gormemistim ve tanimiyordum. Durum boyle olunca kafam karisti ve aklima olur olmaz sacma seyler gelmeye basladi? Dogrusu bilmiyorum, sanirim kafam allak bullak oldu.. Ne yapmali veya ne etmeliyim bu dusunceyi unutmak icin..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 doğum günün kutlu olsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 tesekkur ederim ancak kafami karistirmis durumda bu olay, lost falan aklima geldi bi garip oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hayat o kadar heycanlı değil malesef :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bobreklerini kontrol ettin mi? yerlerinde duruyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 rüyadır bu rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Şair burada doğum tarihini vurgulamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 e abi git sor kadına işte. nerden biliyosun ya da siz o gün bana ne demiştiniz diye. bu merakının üstüne gitmelisin sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Doğumgünü halüsinasyonu. Doğum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 burada birseyi vurgulamak gibi bir amacim yoktu, sanirim yatip kalkinca aklimdan silindi bu dusunce. dun biraz paranoya yaptim galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 unutmaya zorladıkça kendini, tam tersine unutamıyo insan. öle bişi var yani, bilinçaltına yapışıyor direk. "bunu unuturum gider, yarına huzursuzluğum kalkar" dedikçe olur olmaz akla geliyo. yani bana hep öle oluyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hani bi gece vodka asiri kacmisti, bi kizla yatmistin sabah da kalktiginda sadece rujlu opucuk olan thank you yazan not vardi ya evet kiz o kadin iste :D ev sahibinle flan konusan biridir, cogu yerlerde dogum tarihini de aldiklari icin biliolardir laf dolasmistir, fazla dusunmiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 manyak mısın sen yav :D derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kedidir kedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 orc_lord said: burada birseyi vurgulamak gibi bir amacim yoktu, sanirim yatip kalkinca aklimdan silindi bu dusunce. dun biraz paranoya yaptim galiba.. birine deseydin benim doğum günüm, topic açın diye. açardık. şaka şaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 JungleRRx said: Şair burada doğum tarihini vurgulamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 I've just come back from a birthday party fln demiştir belki, garip kıyafetini açıklama gereği duyaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hmm olabilir dedigin mantikli ancak bir suru ihtimal var, bir daha karsilasirsam kadinla soracagim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 "Burada hepimiz yüzüyoruz" derse hemen topukla ama benden söylemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o anda neden sormadın ki nerden bildigini? hehe. mutlaka sor ama, cevabı bekliyorum bu baslıgı takip edicem, merak ettim ben de :) nice senelere bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aslina bakarsaniz daha sonradan sormak icin dondum ancak dairesine girmisti sonradan kapiyi calis sormak falanda garip olurdu aslina bakarsaniz. belki bir gun dairesinden cikarken karsi karsiya gelirsem sormayi dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 hmm... algida seçicilik olabilir edit:bu galiba kişisele attığım en ciddi post edit2:banlardan sonra akıllandım mesajı veriyorum aslında alt metinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 algida secicilik lafini her gordugumde, aklima algida secicilik adli yaziya yapilan algida bayiligi nasil aliriz abi yorumlari geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 JungleRRx said: Şair burada doğum tarihini vurgulamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 said: Kafasinda viking sapkalarindan vardi ve oldukca susluydu. Sanki bir doom gunu Kıyamet gününde vikingler mezarlarından çıkıp gelicek dedilerdi de inanmadıydım :P Şaka bi yana garip bi olaymış hakkaten, bizim burada öyle garip yaşlı kadınlar yok neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar