Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İnsanımız nasıl eğlenmesini bilemeyecek kadar geri durumda. Bir gol oluyor,her taraftan silah sesleri. Kafalarına göre istedikleri yerde attıkları bam güm maytaplar. Saate aldırmadan, diğer insanlara saygılı olunması gerektiğinden bihaber; bağırışlar çağırışlar,kornalar. Daha yeni bir kız çocuğunu öldürdüler. Bu ülke futbolu haketmiyor,bu ülke futbolu kaldıracak olgunlukta değil. Türkiye elenmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 finale çıksak ülkenin yarısı ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Çok haklısın. (Kişisel ve Futbol bölümlerinde de var aynı konu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ekonomi,siyaset ve sosyokulturel acıdan 3.dunya ulkesi olmanın tadı bambaşka gelismis ulkelerde spor,siyaset,demokrasi paralel ilerlediginden bu tur doku uyusmazlıkları olmuyo,uclarda yasıyos biz aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Kadıköy-Çengelköy arası üç yerde yolu kesmişlerdi. Nasıl bir sevinme biçimi anlamadım. Arabalara atlayanlar, silah sıkanlar, şımaranlar. Can korkusuyla dönüyorum maçlardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hıncal dan kopya seziyorum daha yaratıcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bence de hazır değil. kalpten götürecekler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Hagii said: hıncal dan kopya seziyorum daha yaratıcı olun valla kopya mopya, bu ülkenin insanı aynı şeyi 1000 kere söylesen de anlamıyor o yüzden en az 1000 kere tekrarlamakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 arkadasim bizdeydi yeni cikti gece boyunca "isallah yenilirizde rahat giderim eve" diyordu yok yani boyle bir hayvanlik hala burda dort dort bagiriyorlar diyicem bagirmayi gectiler resmen boguruyorlar artik kendi ulkemin insanindan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yine birileri ölmüş sanırım maganda kutlamaları yüzünden tövbeler olsun ya, hayır nedir yani, ateş edince daha bir yenmiş mi oluyoruz neyin kurşunu lan o, düşman mı var etrafta bire eşşeğin evladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 delikanli adam kursun sikar iste dugunde,macta. herkes cendere cendere diye geziyo anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 pompalı tüfekle ateş eden hayvana rastladım. ne biçim bi kültür lan bu! yıllar önce doğuda bi düğünde, havaya kalaşnikoflarla ateş ediyolardı, sonra biri çıkardı, karşı tepeye roket attı roket atarla. keşke dedim onu da havaya atsaydın. haberlerde dumurlar içinde izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Viktor said: arkadasim bizdeydi yeni cikti gece boyunca "isallah yenilirizde rahat giderim eve" diyordu yok yani boyle bir hayvanlik hala burda dort dort bagiriyorlar diyicem bagirmayi gectiler resmen boguruyorlar artik kendi ulkemin insanindan nefret ediyorum Abi yenince havaya ateş ediyorlar. Yenilsek birbirlerine sıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 mactan sonra rrospu cocuklugu yapanlara 1 yil hapis diye yasa cikarsinlar. her mac sonrasi ayni terane, milleti rahatsiz etmeyi birak insan olduruyolar. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 AHAAHAHAHAAHAHAHA avrupalininda kafasinin icine ettigimziden adimiz cikmis hangi yabanci forumuna baksam mac topiginde millet turklerin sabah kadar kornayla kafa mikmesinden yakinmis bikac enteresan post da avr tabi said: well, I really like the prospect of seeing my team play against the turkish team, but judging from the fact that I live in a part of germany with nearly 50% turkish neighbours and counting in their rudeness and readiness to solve any problem with their fists, I say: Whoever wins... We lose. said: Congratulations on a well played, fair play game. (4 yellow cards, lawl.) said: I was for croatie aswell i think they did verry good only the last goal and then panelties * spelling * was just bad :( lucky i dont have to work tomz with all those turkish people honking cars in the netherlands! said: I was cheering for Croatia because my brother-in-law is Croatian, and because I want some sleep tonight. Well, no sleep with all the honking. daha sonra bir bomba var oda efsane hirvatistam dis isleri bakanliginin sitesini hacklemisler al iste dunyada bu gibi bos islerle ugrasan bir biz kaldik sanirim bide filsitinliler, ruslar bile birakti boyle amacsiz sacma sapan hacklemeleri ki sadece wow forumlarindan toparladim bunlari sonra diyoruz avrupali bizi niye sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 son penaltıda indirdin bizim çifteyi duvardan, camdan çıkardım sıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 edit: çifte post olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bi kişi ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Llama said: finale çıksak ülkenin yarısı ölür bu şekilde 90+ lar ile devam ederse diğer yarısı da kalpten ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 kerem125 : ceyda : =( I love y0u AHAUHAHAUHAUHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Kimseye kendimizi sevdirmek zorunda değiliz. Küfür hoş değil ama bir deşarj yöntemi. Tabanca sıkmak nedir onu bir türlü çözemedim. Gidersin poligonda ateş edersin, iyi yada kötü nişancısındır, onu görür ona göre kendini atış dporunda düzeltirsin. ama yıldızlara karşı ateş etme mantığı, işte onu anlamak çok zor. Bu arada imam osurursa cemat sıçar. zegna kendi mesajını editlemiş, ama hala kendisini bile banlaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Rakursi said: İnsanımız nasıl eğlenmesini bilemeyecek kadar geri durumda. Bir gol oluyor,her taraftan silah sesleri. Kafalarına göre istedikleri yerde attıkları bam güm maytaplar. Saate aldırmadan, diğer insanlara saygılı olunması gerektiğinden bihaber; bağırışlar çağırışlar,kornalar. Daha yeni bir kız çocuğunu öldürdüler. Bu ülke futbolu haketmiyor,bu ülke futbolu kaldıracak olgunlukta değil. Türkiye elenmelidir. +10 böyle durumlarda polis devriyesi falan gibi bişeyler olmalı ya. Irak gibi oldu bi anda ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Silah çekeni dan diye vuracaksın :/ Onlar her sıktıklarında çevredeki insanlar için direk ölüm tehlikesi. Futbolda başarı insan olmaktan önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ya türk hackerların yaş ortalaması 15 falan mı abi bu yazılar nedir. nerde site hacklense AMK_HASAN5^AWP^KUMANDAN falan acayip isimler koyuyorlar kendilerine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hırvatlar dün Viyana'da iki Türk'ü öldürmüşler. Maç yüzünden bu tarz saçmalıkları yapan biz değiliz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar