Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Cynthia said: ikide bir sarışın bir kıza zoom yaptı kameraman, aşık mı olmuş nedir. rusya maçında tribün tribün gezer aynı kameraman. hehe şıvanşıtaygır'ın kız arkadaşı o. O yüzden zumlayıp duruyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Lahm golü attıktan sonra da onun kız arkadaşına zoom yapıldı habire maç sonlarına doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sahiden mi : ) çevremdeki herkes de askıntı olmuştu. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Cynthia said: ikide bir sarışın bir kıza zoom yaptı kameraman, aşık mı olmuş nedir. rusya maçında tribün tribün gezer aynı kameraman. bırakın maçıda şu kızın resmini bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 kiz schwarzenneger in karisiysa bulmak kolay, herif koca kaliforniya valisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sabah haberlerde izledim. Semih'e Barcelona'dan mı ne teklif gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yuh artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bone un yorumlar çok komik =) Meğerse içimizde bi Vedat Okyar bir Uğur Meleke besliyormuşuz. 80 Dakika çıkarabilmiş yedek kadro - ki hazırlık maçlarında bile doğru dürüst oynamadılar- için Spikerin son dakika söylemlerinden yola çıkan yorumcumuz bone için alkış... Herhalde turnuvanın tek maçını izledin. neyse Fatih Terim gitti 2010 da gelir yine. 3-4 sene bu gazla Avrupa da dolaşır tekrar dönüş yapar. Dünya kupasında olduğu gibi şimdi inanılmaz teklifler yağacak futbolculara.Hepsi yurtdışında olucak bu iyi.Kendilerini daha fazla geliştirebileceklerdir.Özellikle Arda premier de oynarsa o yoğun maç temposunu kaldırabilirse delidehşet bi adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yok daha neler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Helal olsun Türkiyeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ezdik ama güç yetmedi, kazımın sakatlanması maçı onlara verdi napalım.. canımız saolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 canları sağolsun hepsiyle gurur duyuyorum. arda ve şemih'e özel teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ayrıca busacca sözüm sana ; Ömrün çürüsün, elini her attığın iş elinde patlasin, kahrol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bu turnuvada güvenmediğim adamlar süper oynadı güvendiklerimin bazılarına kar yağdı. Rüştü --> Naptın sen ya? Volkan 2 maç ceza alınca sevinmiştim ben be sen oynayacaksın diye Volkan --> Yerine rüştü oynamalı diye düşünmek tam bir salaklıkmış, hala güvenmesemde sanırım türkiyede şuanda senden iyisi yok :( Semih --> Forvet mi bu derken balık adam derken, yedik laflarımızı ahh keşke turnuva boyu bişi yapmayan mevlüt yerine yanında ümit karan olsaydı :), Ama en azından forvet olduğunu bizde öğrenmiş olduk. (evet bazı şeyler ortada olsada görünmüyor) Arda --> Güvenipde kar yağmayan tek dağ oldu. O aptalca sarı kartı sana gösteren hakemi bir yakalasam. belkide finalden olduğumuz andı. Tümer, Emre , Mevlüt --> Sizden bir halt olmaz diyodum olmadıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi valla helal olsun yaa yenildikte hakket iyi oynıyarak yenildik ama şu rüştü mafetti yaa bizi ha bide tümer neden o frikiği kullandı ki orda hamit varkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 tümer kahraman ya maçı kurtarıcak ya herşeyi unutturucak ya, eline yüzüne bulaştırdı onu da... 1 kalecimiz olsa yenerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 rüştünün böyle hatalar yapmayacağını düşünen var mıydı? rüştü bu yani hepimiz biliyoruz. burada asıl suç onda mı yoksa saçma bir sorumsuzlukla kaleyi bırakan volkanda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya suç 2 sindede, rüştünün bir yantopta böyle bir hata yapıcağını beklemiyordum, bu hatayı volkan yapsa anlardım adam yantoptan çakmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Volkanda büyük pay var ancak, rüştü ne ya güvenmıosan kendıne geçme kaleye bole abidik gubidik hatalardan, hırvat maçını kurtardıkda, gene hata ertesi maça yapılırmı böyle önemli bi maçta hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bu videoyu kesin izleyin :D http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/euro_2008/7461166.stm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yeter ağlamayın kaybettik işte.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 şimdi 1.70lik adama kafa vurduran defansımıza da laf ederdim de gökhan alex'e de kafa vurdurmuş biri olduğu için edecek lafım kalmadı kendisine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bloodybeast açtı ondan kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 oper said: bu videoyu kesin izleyin :D http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/euro_2008/7461166.stm ahahehahea süpermiş sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 öldüm abi su videoya. kim o adam yalnız ismini bilmiyorum ben. van der sar'ı sinirlendirmiş ama cok fena ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar