Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

bone un yorumlar çok komik =) Meğerse içimizde bi Vedat Okyar bir Uğur Meleke besliyormuşuz.
80 Dakika çıkarabilmiş yedek kadro - ki hazırlık maçlarında bile doğru dürüst oynamadılar- için Spikerin son dakika söylemlerinden yola çıkan yorumcumuz bone için alkış...

Herhalde turnuvanın tek maçını izledin.

neyse

Fatih Terim gitti 2010 da gelir yine. 3-4 sene bu gazla Avrupa da dolaşır tekrar dönüş yapar.

Dünya kupasında olduğu gibi şimdi inanılmaz teklifler yağacak futbolculara.Hepsi yurtdışında olucak bu iyi.Kendilerini daha fazla geliştirebileceklerdir.Özellikle Arda premier de oynarsa o yoğun maç temposunu kaldırabilirse delidehşet bi adam olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu turnuvada güvenmediğim adamlar süper oynadı güvendiklerimin bazılarına kar yağdı.

Rüştü --> Naptın sen ya? Volkan 2 maç ceza alınca sevinmiştim ben be sen oynayacaksın diye

Volkan --> Yerine rüştü oynamalı diye düşünmek tam bir salaklıkmış, hala güvenmesemde sanırım türkiyede şuanda senden iyisi yok :(

Semih --> Forvet mi bu derken balık adam derken, yedik laflarımızı ahh keşke turnuva boyu bişi yapmayan mevlüt yerine yanında ümit karan olsaydı :), Ama en azından forvet olduğunu bizde öğrenmiş olduk. (evet bazı şeyler ortada olsada görünmüyor)

Arda --> Güvenipde kar yağmayan tek dağ oldu. O aptalca sarı kartı sana gösteren hakemi bir yakalasam. belkide finalden olduğumuz andı.

Tümer, Emre , Mevlüt --> Sizden bir halt olmaz diyodum olmadıda :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...