Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Almanya

BloodyBeast

Öne çıkan mesajlar

iyi oynadık yinede helal olsun çocuklar... ya tam takım olsaydık nolurdu? ah be kazım... direklere fetişin mi var... ilki girse şöle 2-0 falan olsa ne güzel olurdu... ulan rüştü... hırvatistan maçında hatalı gol yedin (ki o golün aynısını yiyen nikopolidis o maçtan sora takımdan ayrıldı) tamam dedik penaltı falan kurtardın.. ulan bu gol yenir miydi...

koskoca merkel gelmiş almanya onun önünde yenilmicek heralde
Sosyal ağlarda paylaş

turnuvadaki en iyi futbolumuzu oynayıp gururumuzla elendik,son golü yediğimizde 10 kişiydik sahada + mevlüt ün ayağı kaydı almanların son pasından önce şansızlık,söyliyecek bişey yok rüştü hariç(bu maç)tüm futbolcularımızı mücadeleleri yüzünden alkışlamak gerek,bu kadar eksiğe rağmen almanya karşısında ilk yarı çok iyi oynadık,2. yarıda son 20 dakka hariç başa baş götürdük nerdeyse.

Bu arada a. gülün yanındaki adam ve bayan dikkatimi çekti,türbanlı hanım bisim golerden sonra nerdeyse yanındaki herifle yiyişecekti :D,ilginç bi pozisyondu ^^
Sosyal ağlarda paylaş

off abi yalnız benim beynim artık futbol konusunda alarm veriyor, yeter artık yorma beni bu işe diye. hakkaten biraz ara vericem futbol haberlerine ve tartısmalarına sanırım.

güzeliyle cirkiniyle biz bu avrupa'da ne kadar buyuk takım oldugumuzu gosterdik diye dusunuyorum. serefsizlere hakemlere, isvicreli itlere ve sans diyenlere inat, herseyi hakketti bu takım, hepsine helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ben anlayamıyorum bunca yıldır rüştü'nün kazanabildiği tecrübe bu kadar mı ? o topa çıkılır mı ya ? kaleyi tutan her şutları gol oldu sanırım.

2.golde de sabri ne yaptı, nasıl yaptı hala anlayamadım, hayal gördüm heralde. :P

sonuçta tüm oyuncuları kutlamak gerek, grup sonuncusu oluruz derken finali 90'da kaybettik, helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
yok abi ben anlayamıyorum bunca yıldır rüştü'nün kazanabildiği tecrübe bu kadar mı ? o topa çıkılır mı ya ? kaleyi tutan her şutları gol oldu sanırım.

Tecrübe değil abi konsantrasyon .. Rıdvan'ın da dediği gibi top bizim ayağımızda oldukça Rüştü konsantrasyonunu kaybediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...