Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 iyi oynadık yinede helal olsun çocuklar... ya tam takım olsaydık nolurdu? ah be kazım... direklere fetişin mi var... ilki girse şöle 2-0 falan olsa ne güzel olurdu... ulan rüştü... hırvatistan maçında hatalı gol yedin (ki o golün aynısını yiyen nikopolidis o maçtan sora takımdan ayrıldı) tamam dedik penaltı falan kurtardın.. ulan bu gol yenir miydi... koskoca merkel gelmiş almanya onun önünde yenilmicek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 turnuvadaki en iyi futbolumuzu oynayıp gururumuzla elendik,son golü yediğimizde 10 kişiydik sahada + mevlüt ün ayağı kaydı almanların son pasından önce şansızlık,söyliyecek bişey yok rüştü hariç(bu maç)tüm futbolcularımızı mücadeleleri yüzünden alkışlamak gerek,bu kadar eksiğe rağmen almanya karşısında ilk yarı çok iyi oynadık,2. yarıda son 20 dakka hariç başa baş götürdük nerdeyse. Bu arada a. gülün yanındaki adam ve bayan dikkatimi çekti,türbanlı hanım bisim golerden sonra nerdeyse yanındaki herifle yiyişecekti :D,ilginç bi pozisyondu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 türkün türkten başka dostu yok lan harbiden doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu kadar sakatlık derdi ile, bu kadar cezalı oyuncu sorunu ile, bu kadar tarafsız(!) hakemler ile yapılacak herşeyi yaptılar. Biz oynadık Almanlar izledi ama olmadı, futbol. 2010'da Dünya Kupası'nı almaya gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Moronun teki silah sıkıyo ne bokuna sıkıyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Geçmiş olsun. Hepsini tebrik etmek lazım. Ama seviniyorum bir yandan. Yaralanmayacak kimse ölmeyecek baruttan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yiidimin ayağı burkulmasaydı "kazım kazım" dıye vururdu aızlarına almanların ama şans iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 SadGamer said: Hakemin geleceğinden şüpheliyim ben... hiç bişey olmaz +18 neyse etmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 almanlar yenince biz de yenilmiş sayıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bastian Schweinsteiger 1 maç ceza alıyor, aynı hareketten Volkan 2 maç ceza alıyor, bizim maça isviçreli hakem veriliyor falan , ondan sonra maçın başında rasizme hayır naraları atılıyor, bizde yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 off abi yalnız benim beynim artık futbol konusunda alarm veriyor, yeter artık yorma beni bu işe diye. hakkaten biraz ara vericem futbol haberlerine ve tartısmalarına sanırım. güzeliyle cirkiniyle biz bu avrupa'da ne kadar buyuk takım oldugumuzu gosterdik diye dusunuyorum. serefsizlere hakemlere, isvicreli itlere ve sans diyenlere inat, herseyi hakketti bu takım, hepsine helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hepsine helal olsun, gerçekten finali hak eden futbol oynayıp kaybettik. ps: silah atışını geçtiler top atılıyo sanırım dışarıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 86 da attık ama 90 da yedik.. orada şanssızlık kazımın ayağı kaydı, yoksa birşey olacağı yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 rüya gibiydi ve bitti. hepsine helal olsun. turnuvadaki en güzel futbolumuzu oynadık , ama son 20 dakika yorgunluk yüzünden tutunamadık. tek üzüntüm bu takımı 1 maç daha izliyemiyecek olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tunca said: almanlar yenince biz de yenilmiş sayıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tebrikler Türkiye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tunch said: rüya gibiydi ve bitti. hepsine helal olsun. turnuvadaki en güzel futbolumuzu oynadık , ama son 20 dakika yorgunluk yüzünden tutunamadık. tek üzüntüm bu takımı 1 maç daha izliyemiyecek olmam. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yok abi ben anlayamıyorum bunca yıldır rüştü'nün kazanabildiği tecrübe bu kadar mı ? o topa çıkılır mı ya ? kaleyi tutan her şutları gol oldu sanırım. 2.golde de sabri ne yaptı, nasıl yaptı hala anlayamadım, hayal gördüm heralde. :P sonuçta tüm oyuncuları kutlamak gerek, grup sonuncusu oluruz derken finali 90'da kaybettik, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 buyse iyi yapmışsın vazgeçerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fatihin kasinin yarisi nerede be? komik duruyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 helal ya ne diyelim baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Diger mac final maci oldu bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Marco Aurelio nasıl üzüldü ya yawrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 erucalavera said: yok abi ben anlayamıyorum bunca yıldır rüştü'nün kazanabildiği tecrübe bu kadar mı ? o topa çıkılır mı ya ? kaleyi tutan her şutları gol oldu sanırım. Tecrübe değil abi konsantrasyon .. Rıdvan'ın da dediği gibi top bizim ayağımızda oldukça Rüştü konsantrasyonunu kaybediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya bu almanya kazanamasin turnuvayi lutfen. ezikler ya. tumerde son serbest vurusu cok kotu vurdu ya, keske baskasi kullansaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar