DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şöyle bir iş var excelde formlar var o formlar doldurulacak hazır excelin üstüne kodlama günde 25 ytl istanbulda pazartesine kadardayapılması gerekiyor ilk postanın evden yapabilrsiniz oformalrı doldur evden,al usb ye koy ofise getir yada emaille yolla sonra gel paranı al fln ilgilenen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 niye antalyada değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ÖM attım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 antalyadada iş b ulabiliriz belki size antalyadayada başka şehirlerdede anketör lazım ilgilenirseniz öm atın konuşalım ama bu iş için istanbul lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 attık öm ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 öm sine cevap vermiş olmam lazım herkezin vermediğim olursa bidaha atabilirmi lütfen ^=( sıcaktan kafam patlıyor hata payım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 DoGMeaT said: antalyadada iş b ulabiliriz belki size antalyadayada başka şehirlerdede anketör lazım ilgilenirseniz öm atın konuşalım ama bu iş için istanbul lazım anketörler nekadar kazanıyo ortalama? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hala geçerliyse bende yapabilrim tabi istanbul içimi bu aslında farketmeski mailde atılabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 arkadaşlar saolun ilgi için o evden calısmanızı gerektiren excel olayı için gereğinden fazla sayıda adama buldum ama türkiyenin ne tarafında olursanız olun anketör arıyoruz adanadada olsanız,izmittede,edirnedede,elazığdada ilgilenen bhazı arkadaşlar öm atmış kusra bakmayın hafta sonu pcye erişimim olmayacak pazartesi günü teker teker cevap atacaım dahada isteyen olursa yine öm para ne kadar olur,çalışırsanız cidden olur ortalama 500/600+yemek alıyorlar ama hardcore kasıp heray binlerce anket bitirenler 2-3 milyar gibi saçma meblağlarda yapıyor,ama onlar olayın prosu anketörlük şöyle bi iş,çalışan cidden parasını kazanrken yapmayan kazanamıyor ayırca şimdiden söleyeyim kafamdan doldurup anket yapmış olurum nolack kim anlayacak diye gelenler gelmesin cunku yüzde yüz anlaşılıyor bu olay zaman harcamak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sokakta gezinerekmi yapılcak anketleri yoksa kapı kapı dolaşarakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 ben bu işlerin bir süredir içinde bir insan olarak objektif bir bakış açısı getireyim; böyle günlük işler maddi olarak güzel katkı sağlıyor. ki veri girişi için 25-30 ytl normal fiyatlar. anketörler ya anket başına para alıyor ya da günde 50 ytl gibi bir fiyat alıyor. tabi bunlar 2-3 yıldır değişmeyn rakamlar, o yüzden rahatsız edici. en kötü yanlarından biri ise organizasyon firmasının paraları 1-2 ay sonra vermesi, bu sırada parayı vermemek için elinden geleni yapmaya çalışması falan. rezil bir durum yani. örnek olarak, penta organizasyon ismini duyduğunuz anda kaçın canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bir yukardaki arkadaşın sorusu için ise, sana bağlı oluyor onlar genelde. ama kalabalık günlerde merkezi yerler genellikle tercih ediliyor. apartmana girmeye çalışırken dayak yeme ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Bizim gibi yapın, üniversitede arama kurtarma kulübüne girin, sonra 1 sene eğitim alın. Daha sonra Kocaeli itfaiyesinde gönüllü itfaiyeci olun, resmi olarak itfaiyeci sayılın ve o sene formula1 de pitstoplarda günlük 100 ytlden itfaiyeci olarak çalışın. Redbull Airrace'de çalışın, Dsm'de çalışın, Outdoor aktivitelerinde çalışın. Günlük getiri 80-100 ytl+red bull işi ise günlük 20 tane redbull :P (yanınızda alacağınız)+diğer işler ise bolca t-shirt-şapka, teknik ekipman. Bir de yabancılarla bolca çalışma imkanı. Daha da niceleri. Kesin ya dağcılık ya da arama-kurtarma kulübü bulup eğitimleri almaya başlayın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 head anlaşmış biraz ben dikey araştırma ile çalışıyorum para konusunda sorun çıkmıyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 izmirde böyle işler var mı arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 DoGMeaT said: şöyle bir iş var excelde formlar var o formlar doldurulacak hazır excelin üstüne kodlama günde 25 ytl istanbulda pazartesine kadardayapılması gerekiyor ilk postanın evden yapabilrsiniz oformalrı doldur evden,al usb ye koy ofise getir yada emaille yolla sonra gel paranı al fln ilgilenen varmı Slavery Prevails. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 seksi ramses izmirdede anketör lazım konuşuruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Alexi_Septimus said: DoGMeaT said: şöyle bir iş var excelde formlar var o formlar doldurulacak hazır excelin üstüne kodlama günde 25 ytl istanbulda pazartesine kadardayapılması gerekiyor ilk postanın evden yapabilrsiniz oformalrı doldur evden,al usb ye koy ofise getir yada emaille yolla sonra gel paranı al fln ilgilenen varmı Slavery Prevails. kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor. senin pederin ense kalın sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 DoGMeaT said: seksi ramses izmirdede anketör lazım konuşuruk önce ben söyledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 günlük 20 ytl'den yapılan bu tarz bi iş EMEK HIRSIZLIĞI sayılır, düşünün 5 ytl ne kadar önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 DoGMeaT said: şöyle bir iş var excelde formlar var o formlar doldurulacak hazır excelin üstüne kodlama günde 25 ytl istanbulda pazartesine kadardayapılması gerekiyor ilk postanın evden yapabilrsiniz oformalrı doldur evden,al usb ye koy ofise getir yada emaille yolla sonra gel paranı al fln ilgilenen varmı bu tarz bi iş arıyorum, antalyadayım. ilgilenen varmı:D laptop sorun oldu mızıka yalan oldu mp3 çalarımıda kaybettim para lazım acil bi 100 milyon kadar enazından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ankara da anketör lazımsa yardımcı olabilenzi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Evde pc başında yapılabilcekse belirtin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yiit duy bizi bana da lazım iş,istanbul.okul zamanı da kocaeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar