Regalya Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 DoGMeaT said: warlockları bufflayın diyen rkadaslara gidin warlock druidlerin nası üst bracketları domine ettini görün derim 1 değil iki değil her bg grubunda ilk 100 de düzünelerce warlock drood var. l2p olayı warlock - rogue - druid pvpde ezer warlcok , pve dede pvp dede ezer. Warlockları bufflayın diyen yokki yada warlocklar eziliyor 1500 ü geçemiyor diyende yok warlocklarda diğer classlar kadar yiyor arena pastasindan ama roguelerin paçavra ve meşeden tokmakla gelip üstünden geçmesi sinir ediyor l2p olayi hani Bunun yaninda oyunu yapan warlocklar değil druidler o warlock/druid takimlarinda :> Söz vardir druidin kadar konuş lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 DoGMeaT said: warlockları bufflayın diyen rkadaslara gidin warlock druidlerin nası üst bracketları domine ettini görün derim 1 değil iki değil her bg grubunda ilk 100 de düzünelerce warlock drood var. l2p olayı warlock - rogue - druid pvpde ezer warlcok , pve dede pvp dede ezer. Baya domine ediyolar vallahi, 3v3 top 20'de 3, 2v2 top 20'de 3 mu 4 mu ne warlock var. Ciddi domine etmis warlock ya, nasida goremedik biz bunu hayret vallahi. Arkadasim, L2P demekle olmuyor ki o lafi onune her gelende soyleyemez, sorarlar adama ne basarin var da millete L2P cekiyosun diye bunuda unutmayin bu lafi kullanirken. Kisaca: O pet'in armoru cani filan adam edilmedikce (PET sorununa cozum istiyorum, isteyen buff desin isteyen fix), bu warriorlar 5-6 sn de warlocklarin petini kestigi surece, her sezon + armor igore + yuksek dps'li silah geldikce, cloth'lara (ve petlere) o armor ignore'u ve o yeni silahin dps'ini karsilayabilecek armor + stamina verilmedikce, bu isler olmaz. Iste boyle yavas yavas ezerler clothlari, en sonunda melee vs melee olur arena bu kafayla gidilirse. Gelelim druidlere, o feral charge daha asagi inmeden, o cyclone denen CC "magic effect" olmadikca yada spamlanmasina bi sekilde engel olunmadikca 10sn cd gibi, druidler her daim ezerler bu saatten sonra cast etmeden heal atarak, pillar etrafinda takilarak. Sen cast etmeyen, inanilmaz kacma potansiyeli olan, bir priest hatta bi paladin gibi kimsenin bi turlu yakalayip olduremedigi bi healera oyundaki EN IYI crowd control ability'sini verirsen, ustune spam'latirsan, bitimine feral charge'iydi maim'iydi verdirirsen, o class butun dengeleri bozar, kimsede arenaya druidsiz girmez. Biz buna iki kere iki DORT diyoruz. Nerfleye nerfleye bitiremediler diyoruz warlocklari, bazilari biz nerf gormedik diolar. Körmusunuz arkadasim? Healing reduction'dan etkilenen drain life'i, resilience'in dot dmg'ini kesmesini, okuz gibi abaran armor ignore'u, kisacik bi crowd'da olen warlock petlerini (niye acaba), s1 gear'la s3 warlock'u kukla gibi oynatan rogue'lari, SL/SL ustunden 2k MS yaslayan warriorlari gormediniz mi? Gormek mi istemediniz? QQ yazmayin, gormek istemiyoruz yazin en azindan. Bizde baska bi sey yazmayalim size laf anlatmak icin. Ayrica top100 filanda deme bana, 100 ne ya. Ilk 10, bilemedin 20 maximum. Gerisi takilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 said: Patch 1.1 November 7 2004 Howl of Terror: Increased the chance of breaking early. Fear: Increased the chance of breaking early. Patch 1.2 December 12 2004 Fear: Players now have an increasing chance to break free of the effect, such that it is unlikely the effect will last more than 15 seconds. Patch 1.3 March 7 2005 Fear - Mana cost changed to a percentage of base, which results in an increase in cost. Patch 1.41 May 5 2005 Seduction (Succubus) - Is now considered a Fear effect for purposes of diminishing returns. Patch 1.50 June 7 2005 Warriors: Deathwish - Is now usable while under a Fear effect, and will also remove an existing Fear effect. Patch 1.70 September 22 2005 Druids: Druids should now be able to shapeshift back into caster form while Feared. Patch 1.80 October 10 2005 Pets no longer break off attacks when their target is affected by Warlock Fear. Soul Link - Percentage of damage split with pet has been reduced. (50% -> 30%) Patch 1.9 January 3 2006 Curse of Shadow and Curse of the Elements - These curses can no longer cause resistance to become negative. (bye bye absurt crits) Patch 1.10 March 28 2006 Death Coil: The horrify component no longer affects undead creatures (they've seen it all before). Patch 1.11 June 19 2006 Fear: The calculations to determine if Fear effects should break due to receiving damage have been changed. The old calculation used the base damage of the ability. The new calculation uses the final amount of damage dealt, after all modifiers. In addition, the chance for a damage over time spell to break Fear is now significantly lower. Note that Fear continues to be roughly three times as likely to break on player targets as on non-player targets. Patch 1.12 August 22 2006 Howl of Terror: This spell now uses the same resistance checks as the Warlock spell Fear. The trick of Demonology specced Warlock Engineers using Jumper Cables to resurrect a pet that's been Demonic Sacrificed, thereby giving both buffs, has been removed. The buff from Demonic Sacrifice now vanishes whenever you have a pet active regardless of how that pet got (back) into the world. Patch 2.0.3 January 9 2007 Felguard: Melee damage has been reduced. (By about 65%) Soul Link: The damage mitigation component has been reduced. (30% -> 20% mitigation) Soul Fire: Bomus damage reduction from 171.4% -> 115% Somewhere in January/February 07 Damage of Time spells (DoTs): Spell damage bonus from gear normalized to all DoTs and drains in game, calculated on 15 seconds duration. A few weeks later warlock's DoTs (and only warlock's DoTs) are nerfed: Corruption: 120% -> 93% bonus from gear CoA: 160% -> 120% bonus from gear CoD: 400% -> 200% bonus from gear and (silent nerf, not in any patch notes) Patch 2.0.7 February 13 2007 Seed of Corruption cannot proc off of its own damage. It used to go off when another seed exploded. Now it doesnt react to other seeds. Imp nerfs: Imp Firebolt bonus damage reduced by 50% The talent Improved Firebolt changed from 1 second max reduction to 0.5 sec. Patch 2.0.10 March 6 2007 *Demonic Tactics now grants increased critical strike chance to you and your demon pet, instead of increased damage. Patch 2.1.0 22 May 2007 Chance to break crowd control from damage: The increased chance for a spell to break from taking a critical strike has been removed. Instead, all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage. (Affliction (and Demo) nerf) - In addition, fear and seduce both have "heartbeat" resists and can break at any time, whether damage has been applied or not. In PvP, all CC's have a maximum time of 12 seconds. Death Coil is now is now subject to diminishing returns in the Horror category. Patch 2.2.0 25 September 2007 *DoTs: Resilience rating: The reduction to the percent chance to get a critical strike now also reduces the damage dealt by damage over time effects by the same percentage. Patch 2.3.0 ? 2007 *Drain Life and Siphon Life now reduce the amount healed when the warlock is affected by healing reducing effects (e.g. Mortal Strike, Wounding Poison). (Also applies to Death Coil.) Hellfire: This spell will no longer cause enemy spells to increase casting time or reduce channel time. It will also no longer prevent flag captures in Battlegrounds. Soul Siphon (Affliction) now increases damage by 2/4% and no longer affects Drain Mana. (1% damage reduction.) Fear Ward will now be available to all Priests at level 20. (Fear nerf) Uzatmıcamda nerflenmedi dimeyin şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 http://www.sk-gaming.com/arena/2/eu/all/all/all/ 2v2 2200 ötesi takımlar %22si warrior druid %11.5 i rogue druid %9.6 sı warlock druid druid imba zaten eyvallah ama lock için QQ lamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 10 yaşında ilk okul çocuğu gibi ısrarla qq warlocks moduna girme Allah aşkına biz aman warlocklar bitti rating yapamıyoruz modunda değiliz ki ikimizde glad m.glad title almiş insanlarız bizim dediğimiz warlock eziliyor bitiyor değil gereğinden fazla çekiştirildi zayıflatıldı (hala iş yapmıyormu yapıyor evet) elin aliminyum maceli paçavralı rogu senin gösterdiğin performansdan çok daha üstün performans gösterirken ikinizin gearindaki gap ne kadar büyük olursa olsun cd bashing ile üstünden geçebiliyor uyuz olduğumuz nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Olay rogue, sadece rogue. hatta rouge :D Azcık kafası çalışan, ms i biraz iyi olan bi rogue u dövmenin imkanı var mı ki? Backstab gibi crit vuran hemo oldukça bu böle =). Locklar eskisi gibi deil kesinlikle, tbc ilk çıktığı zamandan hatta onun oncesınden bahsedıyorum. fear lock yiyodum ben druidle. Warriorları fel guardlar sololuyodu veya bwl trikenti açılmış impler. Şimdi öle mi? deil. ( bu arada eskiden de warriorlar 1-2 vuruşta kesiodu petleri? Kİ bence öyle olmalı, rogue ları normal classların dışında sayarsak herkesin bi antisi olmalı - belki iki - dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 prot palayla kesiyon yaw rogue u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 yanlis; rogue kendi kendini kesiyor prot palaya dalinca =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 DoGMeaT said: http://www.sk-gaming.com/arena/2/eu/all/all/all/ 2v2 2200 ötesi takımlar %22si warrior druid %11.5 i rogue druid %9.6 sı warlock druid druid imba zaten eyvallah ama lock için QQ lamayın. Bak arkadasim benim ne PvE ne de PvP de QQ'ya ihtiyacim yok oncelikle bu noktada anlasalim. Ikinci olarak 2200 sana buyuk bir rakam olarak gelebilir, ama benim kitabimda bile yeri yok. 2500 alti 2v2 raitingleri zerre ilgimi cekmiyor. edit : hakaret i ih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Stunbash ve Dot kite ile prot palalarıda üzüyor rogueler :D Bodoz girerse tabi 15 snyde kendini keser :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Benim tahminim bu adamın bizim online sürelerimiz toplamı kadar afksi vardır. Çok dehşet bir oyuncuya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 meslek sayısı 2 den 3 e çıkmazsa bi char daha açmam gerekicek benim yav. o zaman rogue açim onu bari druid de mining / jc var warlock da ench / engi var (tailor/ench olabilir bu) e rogue u miner herbalist yaparsam druid de jc/inscriptor olur olmaz mı ne dersiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Alt önerisi vereceksiniz beyler, öneri.. Bakınız: "Mage aç, Druid aç, Warrior açma" Size Arena tartışalım dememiş kimse, bu oyunda Warlock'tan ibaret değil sonuçta. Ağzınızla kuş tutsanız bile, kimse sizin burda yaptığınız savunmayı / sataşmayı görmez. Ayrıca karşınızdakinin fikirlerine saygı gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mage talentleri acaip kötü uzak durun bence :) Sadece frost açılır PvP için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Regalya said: 10 yaşında ilk okul çocuğu gibi ısrarla qq warlocks moduna girme Allah aşkına biz aman warlocklar bitti rating yapamıyoruz modunda değiliz ki ikimizde glad m.glad title almiş insanlarız bizim dediğimiz warlock eziliyor bitiyor değil gereğinden fazla çekiştirildi zayıflatıldı (hala iş yapmıyormu yapıyor evet) elin aliminyum maceli paçavralı rogu senin gösterdiğin performansdan çok daha üstün performans gösterirken ikinizin gearindaki gap ne kadar büyük olursa olsun cd bashing ile üstünden geçebiliyor uyuz olduğumuz nokta bu. saydıgın nerflerin yarısı olması gereken zaten, locks fine! Ortada stun ve kite yuzunden çektiğiniz bir sıkıntı var ama bu size ait değil sadece...o yuzden qq more der herkez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 -Wissy said: 2200 bir oyuncunun kendini pvpci olarak kabul ettirebilmesi icin gereken minimum ratingdir. Surungen abartili olmus, ayip bir de. Alinganlik yapmasin kimse, ben dunya capindaki durumdan bahsediyorum. 2200 raiting yapmak, bugun PvE'de illidan kesmek gibi bisey. Bugun Illidan kesen, dunya capinda ne kadar imba pve'ciyse 2200 raiting ile sezon sonunu getirende o kadar imba pvp'cidir bunu dedim. Ayrica surunerek baslar hersey, kimse hobaa seklinde gladiator olmadi, ben unutmam surundugum gunleri hic. O gunleri hatirladikca, yapilanlardan ders aldikca, "ben hep kraldim" demedikce basari gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Simdi ben sürüngen mi oluyorum? Bu hakaret olmuyomu? Ben sürünge isem eger sende Bonobo sun. Bonobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Aboooow, bu başlık kitlenir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 "2200 bir oyuncunun kendini pvpci olarak kabul ettirebilmesi icin gereken minimum ratingdir. " bu durumda wowda 2500+ rating li bir adamın karakterini alır onun eline lvl 70 yeşil bir karakter verirsek ertesi gün gene adamda 2200 ratingli bir takım bulmamız gerektiğimi ortaya çıkıyor nede olsa o pvpci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Gangren said: Alt önerisi vereceksiniz beyler, öneri.. Bakınız: "Mage aç, Druid aç, Warrior açma" Size Arena tartışalım dememiş kimse, bu oyunda Warlock'tan ibaret değil sonuçta. Ağzınızla kuş tutsanız bile, kimse sizin burda yaptığınız savunmayı / sataşmayı görmez. Ayrıca karşınızdakinin fikirlerine saygı gösterin. Haklısın Gangrende malum türk insani illa üstün gelecek görülüp görülmesi önemli değil :) 1700 ratingiyle sıralamaya kasan adama arena öğretmeye çalışanmı dersin daha hayatında ssc yapmamış adam KJ world 2. kill deki raidde bulunan adama Kil'jaeden encounterini öğretmeye çalışanmı dersin milletin ağazı torba değilki büzesin öğrenmişler bi qq sakız gibi çiğneyip duruyorlar. Benim alt önerim şamandır şu an tekrar eski dönemlerine dönüş yapıyor yavaş yavaş özellikle sw ile daha önem kazandi resto şu dönemlerdede arenalarda sayiları artmaya başladi (Enchance populasyonu artıyor.) Ki muhtemelen wotlk itemizasyonu ile çok daha iyi bi duruma gelicek. Shadow priest demişsin bence onun yerine warlock a yönel lvllaması ve pvedeki yeri güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mighty_THoR said: "2200 bir oyuncunun kendini pvpci olarak kabul ettirebilmesi icin gereken minimum ratingdir. " bu durumda wowda 2500+ rating li bir adamın karakterini alır onun eline lvl 70 yeşil bir karakter verirsek ertesi gün gene adamda 2200 ratingli bir takım bulmamız gerektiğimi ortaya çıkıyor nede olsa o pvpci PVPci adam once oturur minimum item gerekliliklerini honor farm ile tamamlar, sonra baslar arenaya ve evet s1'ler ile de dogru setup[alisik oldugu ve daha once 2500 gordugu setupla] ile 2200'u gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 zuzun be aaaaa Ehem.. Şu ana kadar İşkence şeklinde druid levelladım. Hurricane'in son talent olduğu 5/11/xx ten başka druidin olmadıgı zamanları dıorm. Class fena zevkli, yoksa düşman başına. 70 priest yaptı arkadaş, Shadow diim sana sprit tap diim sen anla Druid bir yerden sonra downtime olmadan yaratık kesiyor, priest hep öyle=). Çok rahat item yaparsın, çok rahat levellarsın level 40 olunca ŞŞŞAAAAARRHHHH diye karizmatik forma girer düdük mountta bile karizma yaparsın. Human priest+NE mount+Shadow form+eski anathema FTW. . Warrior yaptım bitane, 49 kendileri. 30 a kadar işkence sonra sonra sonra WW axe, 36 da whirlwind 40da ms. Bam bam bam ama bolca ölmece, hep -2 levellı yerlerde quest yapmaca ama zevklı tanklamaca asla sıkılmamaca. Rogue düşünme bile, lvl 30 dan sonra yeni bişi gelmio ha 30 ha 60 :P Lock var bitane 39, çok sıkıcı çooooook sıkıcı dotodtodt petpetpet dotdot drain drain fear dotdot fear amagad ve son rolladıgım bu gece 70 olucak charım mage. Kim ne derse desin, oyunda bundan zevkli class yok.Downtime var, evet ama insanlar 2. moblarını keserken sen 5. mobda downtime oluosun =). Saçma sapan sayılar goruosun damaj aksiyon var, priest lock gibi deil Mage şu oyunda en çok warriora sonra druide benziyor. Caster melee arkadaş, sureklı hoplamaca bumbum pewpew ciuv ciuuvvv sora teleport invis blink sheep pig TURTLE AMAGAD mage aç sen o diilde Deathknight gelio? onu açıp levellasan? bide ne açarsan aç undead female aç gerisi yalan. casting animation 10/10 heroic strike 15/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Suark said: bide ne açarsan aç undead female aç gerisi yalan. casting animation 10/10 heroic strike 15/10 Herşey süper ama burda durunuz. 2.5 senedir female mage oynuyorum (aslında oynuyordum, öl bliz ölde kurtulalım mageler olarak) ve casting animasyonu için sırt pırt iskelete dönüşüyorum. Çünkü undead male casting animasyonu >>> all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 aga femalın ellerı tıtrıo, bi nefret bi öfke alevi atarken gerçekten içinden çıkıo. Male bilddin metalci =) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Balgur's Gate'i hatırlarsın heralde. Orda ilk lich'le karşılaşınca, karşımda dans eder gibi haraketlerle time stop atarken görünce hasta olmuştum o cast animasyonuna. Ve Wow'da buna en yakın cast'i male undeadde olduğunu fark edince baya üzülmüştüm female açtığıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar