Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Fable'daki Titan ve AOC'daki Sakumbe'yi aynı kişi seslendiriyor sanırım. Seslerini çok benzettim, iki oyunda da uzun boylu ve aşşağılamayı seven iki zenciyi seslendirmiş adam. Baktım da imdb'de veya mobygames'de seslendirenleri göremedim. Yanılıyor olabilirim de, acaba iki oyunu oynayıp da ikisinin sesini başka benzeten var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Fabledaki elemanın adı Thunder olmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 thunder evet. ayrıca ikisinin aynı adam çıkması sana ne kazandırcak anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Adam google powered. Gerçekten bilmek istese 5 saniyede öğrenir. O sizi sınıyor hala anlamadınız cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 venom said: Fabledaki elemanın adı Thunder olmasın sakın? evet Thunder, yanlış hatırlamışım adını. PrudenT said: ayrıca ikisinin aynı adam çıkması sana ne kazandırcak anlamadım sdfs bilmem, ne kazandırsın istersin mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 asıl ps:torment teki dakkonu seslendiren adam xfiles daki skinner. siz bi bunu düsünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Tormentı seslendirenler baya baya ünlü kişilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Gimli said: asıl ps:torment teki dakkonu seslendiren adam xfiles daki skinner. siz bi bunu düsünün hadiya hiç farketmemişim. belki de skinnerın sesi aklıma fazla yerleşmemiş olmasından da olabilir. bir daha oynadığımda dikkat ediyim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 amacın ne fiko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sc'de de medicle kerrigan'ı seslendiren aynı hatundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 e ben de birşeyler diyim madem karma bir başlık oldu. MGS serilerinde Colonel Roy Campbell ile, Diablo 1-2'deki anlatıcı, SC'deki Aldaris (hastasıyım buradaki sese) aynı kişi. Paul Eiding kendileri o kadar tanıdık oldu ki sesi adamın artık nerde duysam direkt puanı veriyorum. dahası Fallout'daki Morpheus (son adamdı sanırım) ve BG2'deki irenicus'u (eh son adam) seslendiren aynı kişi; David Warner. bunlar kaliteli sanatçılar tabi unutamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 imdb ve mobygames dışında bakabileceğim bir yer var mı ki? çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar