Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Geç kaldık peh. Bu arada Türk dizileri için olanını da istiyoruz bu yarışmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yahudi bu arkadaş dimi biliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesh bildi :) yarışma bitmiştir,puanlama ve gerekli açıklama birazdan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Puanlamayı yaptım :) Sonuçlara göre, burtonesk 3 Sam 2 Mesh 2 progamer 2 CoolRider 2 mADmaXimus 2 Seph 2 Lexius 1 Roketadam 1 Utopia 1 Zenphex 1 slickers 1 veyr10 1 Sly-One 1 Madcat 1 Volfied 1 ZaugnaKhaldun 1 aquila 1 SturmVogel 1 sir 1 Madboy 1 SBNN 1 Yarışmayı birkaç gece önceki atılımıyla burtonesk kazanmıştır :) Tebrikler burtonesk 6 kişi 2 puanla onu takip ediyor ve geri kalanlar birer puan işte :) Katılan herkese teşekkürlerimi sunarım,uzun zamandır bölümde yapılan ilk yarışmaydı ve kötü bir zamana denk geldiği için pek ilgilenemedik.Bundan sonraki yarışmalara tecrübe edinmiş olduk :) Yaz döneminden sonra yeni yarışmalarla görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 18 dakikada yargılamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben hayatımda bu kadar abuzintriptonik bi yarışma görmedim saygılar nihan kazanmamalı hile var ayrıca ben hiç bilemedim :( 3 tane doğru cvp verdim ama önceden bilinmiş teselli var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hediye sepeti yolluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sam yaktin beni sam.. godfather sam.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 harbiden ha, ben bile üzüldüm. :( gerçi iki başlığın puanları toplanırsa ben gene birinci oluyorum, peh peh B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar