SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 City of god diyecem ama değil galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 DarKRideR said: Bunun yanında SBNN'inki sayılabilir bence.1 gün boyunca durmuş bir ss ve SBNN'in editleri de değiştirme değil ekleme üzerine ve editinin üstüne de 5 saat kimse birşey yazmamış :) Tabii Zegna bilir,adam admin elimden birşey gelmez sadf mod/yetkili yapılan değişikliği göremiyor diye hatırlıyorum, o nedenle edit mesajlar tümden geçersiz demişti zegna. şimdi kabul edilirse haksızlık olur bence doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 rambo 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Kuralda varsa ve önceden sayılmadıysa haksızlık olur bence de. Sayılmasın. Bir dahakine bilirim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 evet maalesef önceden 1-2 arkadaş daha aynı nedenle geri çevrildi, o bakımdan haksızlık olur. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hile yapmayın be olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 taxi driver mean streets the mission Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 the deer hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Blood Diamond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 The Bridge on the River Kwai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aquila said: the deer hunter a.q üçüncü kez heveslendim bilmek icin yine yetisemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 3 de niro filmi yazdim.. bu aklima gelmemişti be. insaf :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Öncelikle çok özür dileyerek başlayayım, Film Deer Hunter,aquila doğru bilmiş :) Sam said: mod/yetkili yapılan değişikliği göremiyor diye hatırlıyorum, o nedenle edit mesajlar tümden geçersiz demişti zegna. şimdi kabul edilirse haksızlık olur bence doğrusu. heh var bakabiliyoruz :) bakıp bunu dedim ama zegna bilir tabii ki, sonrasında,gül gibi işleyen bölümümüze nazar değdi diyelim dsafds önce ben,sonra penth en sonda zegna'nın tatil-iş-mezuniyet olayları araya girince gerçekten aksatmaya başladık.Dediğim gibi 56k ile takip etmeye çalışırken 2 gün önce bölgedeki genel arıza yüzünden tüm telefonlar kesildi.Kademe kademe arıza giderilirken bizim telefon yeni açıldı ve soluğu direk buradan aldım.İnternet kafelerde dahi hat yoktu giremedim kusura bakmayın. Yeni SS'i koyarım birazdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Yenisi http://img399.imageshack.us/img399/8649/dumtisdumtisub0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 munich the pianist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ey birader nerdesin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 2BPerfectlyHonest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Everything is Illuminated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 The Darjeeling Limited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Clark Kent değil mi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Barton Fink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Barton Fink doğrudur :) Yenisi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 http://img20.imageshack.us/img20/3171/mmmmqqqqia2.jpg biliniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya böyle bilir gibi oluyorum dilimin ucunda ama... hitman falan mı? hay allaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar