Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balkona yumurtalı saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaklaşık 5-10 dk önce oldu ...

İçerde otururken taak diye bir ses geldi balkondan. Balkona koştuğumda kötü bir manzara ile karşılaştım: Tavandaki Balkon demirlerinin olduğu kutuya bir tane yumurta atılmış tüm balkon battı .. Yere falan değil direk tavandaki kutuya .. Her yere sıçradı tabii ..

3-4 senedir sürüyor bu 5. saldırı oldu. Ve de ne zaman evde temizlik olsa yumurta atılıyor. Hep arkadaki balkona atarlardı , ilk defa öndeki balkona yedik ..

Sadece bize değil Avcılar'da atılan apartman sayısı epey fazla .. 3-5 tane veledin maskarası oldu ilçe. Bir gün işi abartıp molotof , çivi bombası vs atan olacak işte o zaman ne kadar ipsiz sapsız adam varsa kesecem ...

İnsanlar yemek için para bulamaz bunlar insanlara zarar vermek için kullanıyor

Yazık ....
Mesaj tarihi:
bızde atardık 6-7 sene önce güzel işti.
camı acık olanların içine sokardıkkı ev ıcı mafolsun diye.
sonra o adam küfrederken kaçmak heycan veriyo. aduhsa.
Mesaj tarihi:
polis e haber ver. de ki tutarsam çocukları bütün sülalesini ....... ayrıca ....... ayrıca ...... yapacağım de. sinirli bir ifadeyle ama ben kanun adamıyım size geldim de o zaman anında yakalarlar çocukları.

dostum buraası dağ başımı polis denen bir gerçek var ki yukardaki konuşmayı yap bir daha yumurta falan yok
Mesaj tarihi:
Yumurtalı sapık iş başında. Küçük çocukları parklardan kaçırıp zorla balkonlara yumurta attıran sapık, dün yine Avcılar'ı birbirine kattı. 3 balkon, 2 oturma odası, 1 de tuvaleti yumurta yağmuruna tutturan sapık emniyet güçleri tarafından aranıyor.

Şaka bir yana, attıkları zaman balkondan ışık hızıyla kafanı çıkartıp "Bekleyin orda dındınındındını" dersen ve hemen içeri girip 5-10 kişiyle dışarı çıkarsan o çocuklar onu bir daha yapmayacaktır. Hele ki 2 arabaya doluşup bu işlem yapılırsa daha etkili olur. Gerçi çocuklar için felaket eğlence çıkar da =)

Bu arada, ister Avcılar, ister başka bir yer, neresi olursa olsun aptal denmemelidir bence. Hayır Avcılar'da oturmuyorum.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ferreroda haketmiş bence. adam ciddi ciddi birşey yazmış. kişiseldede dalga geçmeseniz ölürsünüz sanki.

dip not: Ya sizin camınıza/balkonunuza atılsayda HA?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...