Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yaklaşık 5-10 dk önce oldu ... İçerde otururken taak diye bir ses geldi balkondan. Balkona koştuğumda kötü bir manzara ile karşılaştım: Tavandaki Balkon demirlerinin olduğu kutuya bir tane yumurta atılmış tüm balkon battı .. Yere falan değil direk tavandaki kutuya .. Her yere sıçradı tabii .. 3-4 senedir sürüyor bu 5. saldırı oldu. Ve de ne zaman evde temizlik olsa yumurta atılıyor. Hep arkadaki balkona atarlardı , ilk defa öndeki balkona yedik .. Sadece bize değil Avcılar'da atılan apartman sayısı epey fazla .. 3-5 tane veledin maskarası oldu ilçe. Bir gün işi abartıp molotof , çivi bombası vs atan olacak işte o zaman ne kadar ipsiz sapsız adam varsa kesecem ... İnsanlar yemek için para bulamaz bunlar insanlara zarar vermek için kullanıyor Yazık ....
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kuş yuvalarından düşüyordur belki.
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet tavana doğru düşüyolardır
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ferrero said: kuş yuvalarından düşüyordur belki. Çok komiksin Gerizekalı ..
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Editle onu yoksa ceza alıcaksın. Abi ben olsam nöbet tutarım, suçüstü yapıp döverim sdf
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 1 hafta yörünge dışı
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yönetim iş başında, saygılar efem.
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yumurta odanın tavanına değil senin tavana düşmüş galiba. Sen çocukken çevrene zarar vermedin mi :)
Mike Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bızde atardık 6-7 sene önce güzel işti. camı acık olanların içine sokardıkkı ev ıcı mafolsun diye. sonra o adam küfrederken kaçmak heycan veriyo. aduhsa.
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 polis e haber ver. de ki tutarsam çocukları bütün sülalesini ....... ayrıca ....... ayrıca ...... yapacağım de. sinirli bir ifadeyle ama ben kanun adamıyım size geldim de o zaman anında yakalarlar çocukları. dostum buraası dağ başımı polis denen bir gerçek var ki yukardaki konuşmayı yap bir daha yumurta falan yok
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 avcılar gibi aptal bi yerde oturusan olur öyle
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yumurtalı sapık iş başında. Küçük çocukları parklardan kaçırıp zorla balkonlara yumurta attıran sapık, dün yine Avcılar'ı birbirine kattı. 3 balkon, 2 oturma odası, 1 de tuvaleti yumurta yağmuruna tutturan sapık emniyet güçleri tarafından aranıyor. Şaka bir yana, attıkları zaman balkondan ışık hızıyla kafanı çıkartıp "Bekleyin orda dındınındındını" dersen ve hemen içeri girip 5-10 kişiyle dışarı çıkarsan o çocuklar onu bir daha yapmayacaktır. Hele ki 2 arabaya doluşup bu işlem yapılırsa daha etkili olur. Gerçi çocuklar için felaket eğlence çıkar da =) Bu arada, ister Avcılar, ister başka bir yer, neresi olursa olsun aptal denmemelidir bence. Hayır Avcılar'da oturmuyorum.
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 patates ftw cips yaparsin negzel bu sicakta yımırta gidermi ya =//
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ilk defa canlı yörünge dışına alma işlemi izledim.
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ehue ben de yapıyodum ki onu , hatta komşuların çocuklarıyla yumurta savaşı yapardık bisiklet üstünde eve döndüğümüzde annelerimiz çok kızardı ahah
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 of yapasım geldi bu olayı, yumurta alayım gidip
oper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Llama said: ne kokar şimdi o yumurtasası sası offff
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Reb1rth said: Ferrero said: kuş yuvalarından düşüyordur belki. Çok komiksin Gerizekalı .. edit meditte yok . bu yazılana bu lafı dediysen yumurtaya devam
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reb1rth said: Ferrero said: kuş yuvalarından düşüyordur belki. Çok komiksin Gerizekalı .. sırf rainarc banladı diye açmadınız ya banı helal olsun
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ferreronun da tahrikten 30 gün yemesi lazımdı. futbolda bana öyle yapılmıştı
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ferreroda haketmiş bence. adam ciddi ciddi birşey yazmış. kişiseldede dalga geçmeseniz ölürsünüz sanki. dip not: Ya sizin camınıza/balkonunuza atılsayda HA?
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 DynamicK said: 1 hafta yörünge dışı adamın süresi dolalı 1 yıl geçmiş hala banlı kötü moderasyon
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Evet neden böyle milletin hesabıyla oynanıyor anlayabilmiş değilim. Açın kardeşim banı! Taksime çıkıp vitrin camlarını indiricem o derece tepkiliyim.
Öne çıkan mesajlar