Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yaklaşık 5-10 dk önce oldu ... İçerde otururken taak diye bir ses geldi balkondan. Balkona koştuğumda kötü bir manzara ile karşılaştım: Tavandaki Balkon demirlerinin olduğu kutuya bir tane yumurta atılmış tüm balkon battı .. Yere falan değil direk tavandaki kutuya .. Her yere sıçradı tabii .. 3-4 senedir sürüyor bu 5. saldırı oldu. Ve de ne zaman evde temizlik olsa yumurta atılıyor. Hep arkadaki balkona atarlardı , ilk defa öndeki balkona yedik .. Sadece bize değil Avcılar'da atılan apartman sayısı epey fazla .. 3-5 tane veledin maskarası oldu ilçe. Bir gün işi abartıp molotof , çivi bombası vs atan olacak işte o zaman ne kadar ipsiz sapsız adam varsa kesecem ... İnsanlar yemek için para bulamaz bunlar insanlara zarar vermek için kullanıyor Yazık .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kuş yuvalarından düşüyordur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet tavana doğru düşüyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ferrero said: kuş yuvalarından düşüyordur belki. Çok komiksin Gerizekalı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Editle onu yoksa ceza alıcaksın. Abi ben olsam nöbet tutarım, suçüstü yapıp döverim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 1 hafta yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yönetim iş başında, saygılar efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yumurta odanın tavanına değil senin tavana düşmüş galiba. Sen çocukken çevrene zarar vermedin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bızde atardık 6-7 sene önce güzel işti. camı acık olanların içine sokardıkkı ev ıcı mafolsun diye. sonra o adam küfrederken kaçmak heycan veriyo. aduhsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 polis e haber ver. de ki tutarsam çocukları bütün sülalesini ....... ayrıca ....... ayrıca ...... yapacağım de. sinirli bir ifadeyle ama ben kanun adamıyım size geldim de o zaman anında yakalarlar çocukları. dostum buraası dağ başımı polis denen bir gerçek var ki yukardaki konuşmayı yap bir daha yumurta falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 avcılar gibi aptal bi yerde oturusan olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yumurtalı sapık iş başında. Küçük çocukları parklardan kaçırıp zorla balkonlara yumurta attıran sapık, dün yine Avcılar'ı birbirine kattı. 3 balkon, 2 oturma odası, 1 de tuvaleti yumurta yağmuruna tutturan sapık emniyet güçleri tarafından aranıyor. Şaka bir yana, attıkları zaman balkondan ışık hızıyla kafanı çıkartıp "Bekleyin orda dındınındındını" dersen ve hemen içeri girip 5-10 kişiyle dışarı çıkarsan o çocuklar onu bir daha yapmayacaktır. Hele ki 2 arabaya doluşup bu işlem yapılırsa daha etkili olur. Gerçi çocuklar için felaket eğlence çıkar da =) Bu arada, ister Avcılar, ister başka bir yer, neresi olursa olsun aptal denmemelidir bence. Hayır Avcılar'da oturmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ne kokar şimdi o yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 patateste atabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 patates ftw cips yaparsin negzel bu sicakta yımırta gidermi ya =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ilk defa canlı yörünge dışına alma işlemi izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ehue ben de yapıyodum ki onu , hatta komşuların çocuklarıyla yumurta savaşı yapardık bisiklet üstünde eve döndüğümüzde annelerimiz çok kızardı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 of yapasım geldi bu olayı, yumurta alayım gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Llama said: ne kokar şimdi o yumurtasası sası offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Reb1rth said: Ferrero said: kuş yuvalarından düşüyordur belki. Çok komiksin Gerizekalı .. edit meditte yok . bu yazılana bu lafı dediysen yumurtaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Reb1rth said: Ferrero said: kuş yuvalarından düşüyordur belki. Çok komiksin Gerizekalı .. sırf rainarc banladı diye açmadınız ya banı helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ferreronun da tahrikten 30 gün yemesi lazımdı. futbolda bana öyle yapılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ferreroda haketmiş bence. adam ciddi ciddi birşey yazmış. kişiseldede dalga geçmeseniz ölürsünüz sanki. dip not: Ya sizin camınıza/balkonunuza atılsayda HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 DynamicK said: 1 hafta yörünge dışı adamın süresi dolalı 1 yıl geçmiş hala banlı kötü moderasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Evet neden böyle milletin hesabıyla oynanıyor anlayabilmiş değilim. Açın kardeşim banı! Taksime çıkıp vitrin camlarını indiricem o derece tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar