Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balkona yumurtalı saldırı

Reb1rth

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 5-10 dk önce oldu ...

İçerde otururken taak diye bir ses geldi balkondan. Balkona koştuğumda kötü bir manzara ile karşılaştım: Tavandaki Balkon demirlerinin olduğu kutuya bir tane yumurta atılmış tüm balkon battı .. Yere falan değil direk tavandaki kutuya .. Her yere sıçradı tabii ..

3-4 senedir sürüyor bu 5. saldırı oldu. Ve de ne zaman evde temizlik olsa yumurta atılıyor. Hep arkadaki balkona atarlardı , ilk defa öndeki balkona yedik ..

Sadece bize değil Avcılar'da atılan apartman sayısı epey fazla .. 3-5 tane veledin maskarası oldu ilçe. Bir gün işi abartıp molotof , çivi bombası vs atan olacak işte o zaman ne kadar ipsiz sapsız adam varsa kesecem ...

İnsanlar yemek için para bulamaz bunlar insanlara zarar vermek için kullanıyor

Yazık ....
Sosyal ağlarda paylaş

polis e haber ver. de ki tutarsam çocukları bütün sülalesini ....... ayrıca ....... ayrıca ...... yapacağım de. sinirli bir ifadeyle ama ben kanun adamıyım size geldim de o zaman anında yakalarlar çocukları.

dostum buraası dağ başımı polis denen bir gerçek var ki yukardaki konuşmayı yap bir daha yumurta falan yok
Sosyal ağlarda paylaş

Yumurtalı sapık iş başında. Küçük çocukları parklardan kaçırıp zorla balkonlara yumurta attıran sapık, dün yine Avcılar'ı birbirine kattı. 3 balkon, 2 oturma odası, 1 de tuvaleti yumurta yağmuruna tutturan sapık emniyet güçleri tarafından aranıyor.

Şaka bir yana, attıkları zaman balkondan ışık hızıyla kafanı çıkartıp "Bekleyin orda dındınındındını" dersen ve hemen içeri girip 5-10 kişiyle dışarı çıkarsan o çocuklar onu bir daha yapmayacaktır. Hele ki 2 arabaya doluşup bu işlem yapılırsa daha etkili olur. Gerçi çocuklar için felaket eğlence çıkar da =)

Bu arada, ister Avcılar, ister başka bir yer, neresi olursa olsun aptal denmemelidir bence. Hayır Avcılar'da oturmuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...