tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Casilda: Genç maceraperestler için Casilda basit bir hayat kadının çok ötesindedir. Kızı gören "acaba?" diye bir durup soruyor kendine ama bir süre sonra, korsanları ve piktleri birer birer indirmeye başlayınca zıplayıp çığlık atmalar, "oh yeaa come on" "hit me baby one more time" tipi hareketleri yüzünden sinir bozucu olabiliyor. Kızım iki tokat da sen atsan çok mu, ya da geç kenara otur bi sessiz ol, pict kesiyoruz parti vermiyoruz... Saddur: Köle taciri efendiniz her ne kadar Tortage'a varamadıysa da saçma saçma fikirleri ve gıcık sesi ile karnının deşilmesini fazlasıyla hak ediyor. Neymiş yok efendim kapıyı açamamışmış, git anahtarı almış, seni canavarlara yem yapacağımmış.. Ulan "Mark of Acheron"un etkisi altındayken emir vermek kolay, hiç mi bendeki bu büyük değişiklikği farkedemedin! Donus: Bu dingil dilenci de üç kuruşluk aklı ile beni kullanmaya kalkıyor da biz niye iki tokat atamıyoruz. Beni volkana çıkarken görmüş de herkese anlatacakmış. Çak kafasına Smite'i bak bakalım kime anlatıyo. Adamı korsanlardan kurtarıyosun, görev ödülü olarak seçenekler : Bildiğin kazma veya bildiğin saman çatalı. Bir de övünerek anlatıyor tüm mal varlığım bu diye. Si-Khu: Tina'nın üvey kardeşi bu velet hikayeye göbekten dalıyor. Lan nerden çıktın sen, bin türlü dert var başımda, bir de bebeyle uğraşıyorum çocuk bakıcılığı yapıyorum. Gemiyi zehirlemişler onlarca köle ölmüş sırf bu bebeyi öldürecez diye.Süne zararlısı gibi geziyor. Zehirden kurtulsun diye binbir dereden ot çiçek toplayıp getiriyosun "acı bu öyk möyk" diyo. Ulan Tina'nın hatrı olmasa, Demonic Pictlere veririm seni hiç acımam... Sakumbe: Şimdi benim en kıl olduğum lavuk bu. Leş gibi pis bir köle taciri, tipsiz meymenetsiz, bir de bu kadın karakterlere yavşıyor aman dikkat, ırz düşmanı. Ayrıca kumarbaz da bu lavuk, az para kaptırmadım zar oyununda. Kendine güveni Fatih Terimle yarışır. Ben şöyleyim ben böyleyim diye 15 lvl boyunca hava atıyor ki son görevde bu lavuğu karşımda kırmızı isimle gördüm ya, ah işte o anda duyduğum hazzı anlatamam sayın okuyucular. Sırf bu herifi tekrar tekrar kesmek için yeni karakter açıyorum, o derece kıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 süper olmuş valla :) :)-D sakumbeye bende kıl oluyorum questlerden birinde madalyonun parçasını kazanacam diye kac para gitti be hileci kesin kesin zarlar hileliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 saddur ya felaket bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 benim favorim turach'dir, bu kadar haysiyetli san seref dolu, bu kadar ulkesini koyunu sevip de hayati boyunca kasaba kapilarinda tek elinde cekici ile yatip kalkan baska bir vatansever var midir? ayrica bu adamin seslendirmesi muthistir, ben yine uzun suredir bu kadar iyi seslendirilmis bi karakter daha gormedim diyorum, laf sokmalari bir yana eski kankasi redrik falan yamuk yapiyo bi ara ama adam tarzindan hic odun vermiyor. hastasiyiz turachin, onun adina fan klupler acilmali. edit 1: bu arada basliga dikkat etmemisiz ama yazmis bulunduk bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bu resmi Sakumbe'ye ithafen koydun sanırım :D Seru said: benim favorim turach'dir, bu kadar haysiyetli san seref dolu, bu kadar ulkesini koyunu sevip de hayati boyunca kasaba kapilarinda tek elinde cekici ile yatip kalkan baska bir vatansever var midir? ayrica bu adamin seslendirmesi muthistir, ben yine uzun suredir bu kadar iyi seslendirilmis bi karakter daha gormedim diyorum, laf sokmalari bir yana eski kankasi redrik falan yamuk yapiyo bi ara ama adam tarzindan hic odun vermiyor. hastasiyiz turachin, onun adina fan klupler acilmali. edit 1: bu arada basliga dikkat etmemisiz ama yazmis bulunduk bi kere. abi ülke köy falan diyosun da adam Kimmeryalı :).. Ben de anlamadım elalemin Barachan adalarında, Tortage gibi bir korsan yuvasında neler yaptığını.. Bir gönül sevdası peşine takılmış gitmiş gibi geldi bana.. Çalışkan bir görev adamı ama aynı zamanda gönül adamı gibi ince bir tarafı var, ben de seviyorum Turach'ı çok babacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sag tarafta bilal emmi var sevmiyorum adamı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Turach efsanedir ya çok severim, "Go then!" Aha aklıma gelmişken şu comic'i de buraya şıkıştırayım konuyla turach hariç bi alakası yok ama görmeniz lazım; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Delia'ya uyuzum ben. Böyle sürekli gıcık gıcık konuşuyor. Yok neymiş efendim köleymişim ben, söylüycekmiş diğerlerine, köle olduğum için kalitesiz biriymişim felan sürekli konuşuyor. Bir barbar olarak zor tahammül ettim kadına. Yemeğine zehir katmak, boğazını kesmek, boynundan tutup kaldırıp kılıcı karnına sokmak istedi deli gönül, neyse ki son questte karşıma çıtkı da fatality'i gömdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Tina gibisibi görmedim. Yeme yanında yat tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 I know you slave diye girişen delia idi sanırım, daha kıl bir npc görmedim ben. ha turachın go then i kafama kazındı bi de aksanlı aksanlı okuyor böyle sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kesinlikle en kıl delia idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sakumbe benim adamım. Laf atmayın höt. Fan club açcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mirage said: Sakumbe benim adamım. Laf atmayın höt. Fan club açcam. hehe benim paraları kırıstınız galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Inn'de party kurup Sakumbe'yi dövesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Sassan'a gıcıktım ben en cok, hacı bakkal tipi var adamda =), bi de o en lanet crocodile skin quest'ini de o veriyor eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Tina. Bu kadar güzel bir npc olmamalı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kfg said: Sassan'a gıcıktım ben en cok, hacı bakkal tipi var adamda =), bi de o en lanet crocodile skin quest'ini de o veriyor eheh... ooo eet, asıl bir de betada görecekti millet, 40 tane topla diyordu, koca White Sands Isle'da bir tane krokodil bulamıyordun bulsan da bir tane düşüyordu hayvan. Harbiden hacı bakkal :) konuşması falan da çok uyuz Eet bir de Delia'yı unutmuşum, onu da kestik tabi son savaşta, ama biz lvl6 iken, çöm çöm Tortage'a girmeye çalışırken ki artisliğinden eser kalmamış bir halde kestik :) Demir bileklikleri Turach kırmadan şehre girmeyi deneyen var mıydı? Hemen yakalıyordu bunun adamı, kapı önüne koyuyordu, ama büyüklerimiz ne demiş, insan ne oldum değil ne olucam demeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İşte kadından anlayan biri daha en sonunda. Ekmek said: Tina. Bu kadar güzel bir npc olmamalı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Turach rulz ahah. " GO THEN " X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 turachı kim seslendirmiş onu merak ediyorum hani sokakta "go then" dese birisi korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar