Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzak Kalmak..

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Ha diyeceksiniz ne kadar mesafe. Söyliim efendim 5 km sadece. Komik rakam. Ama ha deyince çıkıp gidebilecek durumda değilim işte. said:

Bu tür basit olaylara bu kadar dramatik ve duygusal yaklaşarak ilişkini çabuk tüketiyor olabilirsin bence dikkatli ol. Herşeyi dozunda yaşamak lazım, 5kmlik mesafeyi böyle şekspirvari bir havaya sokarsan o ilişkinin tadı çabuk kaçabilir... İlişkidir bu yani dikkatli olmazsan ruhu ölür, dikkatli olursan mümkün olduğunca taze kalır. Herşeyi yerinde yaşamak lazım, sevgilinle 1 sene ayrı kalacaksan kıyametleri koparırsın kendini yerden yere vurursun o ayrı mesele ama bu durumda onu yapmazsın bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbulda misal sen avrupada oturuyorsan, anadolu yakasında sevgilin olursa o bahsettiğin mesafeden daha uzun lan ayrıca. 1 saat falan sürüyor gitmesi, gittin mi kalman gerekiyor falan sdf. Sorun değil o mesafe yani, hatta komik bir mesafe. Şimdi düşününce bence cidden bu konuya biraz kontrollü yaklaşmanda fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya amma yüklenmişsiniz, çocuk ilk kez adam gibi aşık olmuş, onu paylaşıyo. hiç mi lisede aşık olmadınız?

yazıdaki olay "5 km. yi gidip göremiyorum" değil, "5 dakka ayrı kalsam aklımdan sevgilimi çıkaramıyorum" durumu. özlüomuş, seviomuş, ölüp bitiomuş, görsede kesmezmiş, dağlara bayırlara vurası geliomuş kendini.

e güzel işte, gerçi zamanla insan aşık olabilme yetisini kaybediyo bence, zaten bu yüzden daha da güzel, yaşayabilioken yaşamak lazım.

daha da hala "5 km. neymiş, la yörü" temalı post atıp durmayın, anladık, yürünebilio.
Sosyal ağlarda paylaş

peyh, ezmişsiniz lan sdf

dün akşam gittim gördüm, evet sorun yapılacak gibi değilmiş,

neden böyle büyütmüşüm bilmiyorum,

sanki bi süre olayı büyütmemin nedeni 7 ay neredeyse hergün görmeme alışmam, daha sonra hergün göremeyecek olmam galiba.

Alıştı ama zihin, tamam artık gece hop diye atlıyorum kumlaya sdf ama otobüslerin Allah belasını versin. Ne kadar garip giyimli insan varsa kumladaymış lan bunu da keşfettim, kendimi ayrı bi dünyadan zannettim :D

neyse hacılar, üzerime itina ile geldiğiniz için tenks sadaasf

sizi seviyorum, cons'u da :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...