PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 JungleRRx said: edit: ama adam çalıyormuş abi. eh biraz hak vermek gerekli. sen şimdi patronuna; "sevdiğimi görücem 5dk çıksam?" diyebiliyor musun ? çalıştığı yer de babasının dükkanı bırak allasen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi inan daha kötü.. (:P) tecrübe ile sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 "baba kızla buluşucam anlarsın ehikimki" falan dese bırakır gayet rahat. ayrıca utopia haklı, 24 saat çalışmıyodur heralde adam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ha diyeceksiniz ne kadar mesafe. Söyliim efendim 5 km sadece. Komik rakam. Ama ha deyince çıkıp gidebilecek durumda değilim işte. said: Bu tür basit olaylara bu kadar dramatik ve duygusal yaklaşarak ilişkini çabuk tüketiyor olabilirsin bence dikkatli ol. Herşeyi dozunda yaşamak lazım, 5kmlik mesafeyi böyle şekspirvari bir havaya sokarsan o ilişkinin tadı çabuk kaçabilir... İlişkidir bu yani dikkatli olmazsan ruhu ölür, dikkatli olursan mümkün olduğunca taze kalır. Herşeyi yerinde yaşamak lazım, sevgilinle 1 sene ayrı kalacaksan kıyametleri koparırsın kendini yerden yere vurursun o ayrı mesele ama bu durumda onu yapmazsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ya ankara-istanbul ilişkisi olaydı? bence 5km ye yat kalk dua et, ha deyince gidemesen bile burnunun dibinde sevdiceğin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 İstanbulda misal sen avrupada oturuyorsan, anadolu yakasında sevgilin olursa o bahsettiğin mesafeden daha uzun lan ayrıca. 1 saat falan sürüyor gitmesi, gittin mi kalman gerekiyor falan sdf. Sorun değil o mesafe yani, hatta komik bir mesafe. Şimdi düşününce bence cidden bu konuya biraz kontrollü yaklaşmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ya amma yüklenmişsiniz, çocuk ilk kez adam gibi aşık olmuş, onu paylaşıyo. hiç mi lisede aşık olmadınız? yazıdaki olay "5 km. yi gidip göremiyorum" değil, "5 dakka ayrı kalsam aklımdan sevgilimi çıkaramıyorum" durumu. özlüomuş, seviomuş, ölüp bitiomuş, görsede kesmezmiş, dağlara bayırlara vurası geliomuş kendini. e güzel işte, gerçi zamanla insan aşık olabilme yetisini kaybediyo bence, zaten bu yüzden daha da güzel, yaşayabilioken yaşamak lazım. daha da hala "5 km. neymiş, la yörü" temalı post atıp durmayın, anladık, yürünebilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bizim burda buna bişey buldun da bişeylisini mi istiyorsun derler terbiyesiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yav tabi gider görür arada, ama okul zamanı gibi haftanın 5 günü görüşemicez diyo işte, her sabah oh negzel sevgilimi görücem heyecanıyla kalkamıycam yataktan diyo, bunu da bizimle paylaşıyo işte alla alla! Çok kötü durumdayım, hayat bitti artık benimçin fln demiyo ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Allahım DUY SESİMİ , banada nasip et bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Lan bende bişi sandım Yürü git! 5 km için bıdı bıdı yapmış adam -_- -_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 haftada 1 gün görmek işe heyecan falan katar işte. her gün görsen sıkılırsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sen gidemiyosan kiz gelsin?? eger gelmiyosa seni sevmiyodur bak birak bence ayril. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Yazar, burada kız arkadaşı olduğunu anlatmak istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 5 kilometreyi pıt atıp 10 dakkada koşarsın kanka rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 mesafeler büyük sevgileri yüceltir, küçük sevgileri köreltir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesafe dediğinin 5 km. olduğunu farketmiş olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 evet farkettim :D buna ragmen :P neyse fazla konuşmayayım.. konuyu açan arkadaş çok seviyo belli ki XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Çok seven insan o 5(beş) kilometreyi koşar, koşmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 peyh, ezmişsiniz lan sdf dün akşam gittim gördüm, evet sorun yapılacak gibi değilmiş, neden böyle büyütmüşüm bilmiyorum, sanki bi süre olayı büyütmemin nedeni 7 ay neredeyse hergün görmeme alışmam, daha sonra hergün göremeyecek olmam galiba. Alıştı ama zihin, tamam artık gece hop diye atlıyorum kumlaya sdf ama otobüslerin Allah belasını versin. Ne kadar garip giyimli insan varsa kumladaymış lan bunu da keşfettim, kendimi ayrı bi dünyadan zannettim :D neyse hacılar, üzerime itina ile geldiğiniz için tenks sadaasf sizi seviyorum, cons'u da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 sorun hallolduysa konu kilit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar