Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 http://www.rise-of-the-argonauts.co.uk İlk fragman çıktı. Buyrun izleryin, güzel olacağa benzer, merakla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Güzele benziyor cidden. Abartı bilgisayar istemez inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Valla diyalog rpg mgp demişler ama bana nedense hacknslash olacak gibi duruyor. bir de tabi bilgisayarı kasabilir, playstation ve games for windows ibaresini yan yana görünce tırsıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 said: So... we've done our best to throw everything on to the screen and into the world rather than require you to go into a menu every 105 seconds (on average) in order to get your full gameplay experience. Now, before some of you wiseacres pop off, yes, there are going to be menus in our game, but we've spent time figuring out how to minimize that for you. We've worked on ways to make choices faster and simpler so that you're not stuck in the middle of hostile territory trying to make the 500th spear you just picked up fit in your backpack. Uuu çok çılgın bi rpg olucak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 codemaster iyi firmadır. guzel bi interface cözümü aradıkları ıcın bi firmaya kızmakda ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 vayyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Cuce said: guzel bi interface cözümü aradıkları ıcın bi firmaya kızmakda ayıptır. OF COMBATTA SÖYLENMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi su playstation 3 logosunu gordukce mutlu oluyorum ya install yok crack yok patch yok oh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hıı yunan mitolojisinden esinlenen oyun bu, geçen ay sanırım gamespot'ta ve bazı türkçe sitelerinde ön incelemesi olmuştu. herkül, achilles vs yanına katıp takılabiliyosun. acayip bi combat sistemi yapacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Rpg öğeleri içeren aksyon oyunlarını rpg diye satıyorlar, gerçek rpg yapan firma yok piyasada. Bu da başka bi konsol rpgsi. Kılım abi şöyle oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Çıktı bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Aldım, bu gece orlando maçı sırasında dener birşeyler yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 guzel gozukuyor. bi deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Nasıl güzel mi? Güzel ise bende 'temin etmeyi' düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 peh sevmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bugun bitirebildim oyunu,yunan mitini sevenlere birebir diyebilirim. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bende beğendim, hem ekşın hem rpg gibimsi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Soru Bu centaur ların adada, son kısımlara geldim yaratığın mağrasına giden yerde quest, haritada yol belli ama görünürde yok, hercules i almadım takıma ondan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 god of war tarzı filan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Daha çok Titan Quest tarzı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 titan quest'le alakası yok hiç. ama gow kadar da akrobatik hareketler yok. bu arada takıldım bir yerde saçma biçimde: [spo]arenayı bitirdim, şehirde yapılabilecek her şeyi yaptım (köleci eleman olayı, gambling, blacktongue, gemi raporları), demirci eleman git arenanın yöneticisiyle konuş achilles'i izliyor dedi, ama gidemiyorum seats denen yere, kapılar açılmıyor yani, napıcam anlamadım, eksik bir şey mi var?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bitirdim şimdi. herkese tavsiye ediyorum eğlenceli ve sürükleyici bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar