Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysis: Warhead


moriQ

Öne çıkan mesajlar

said:
CryTek'in Budapeşte stüdyolarında geliştirilen FPS oyunu CrySis: Warhead'in ilk ekran görüntüleri yayımlandı. Psycho'yu yöneteceğimiz oyun, CryENGINE 2 grafik motorunun yeni, geliştirilmiş ve optimize edilmiş versiyonu kullanılarak hazırlanıyor. 2008 yılının Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen oyunun yayımlanan ilk ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.




Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PC Gamer dergisinin son sayısında yer alan bir haberde CryTek'in Budapeşte stüdyolarında geliştirilen FPS oyunu CrySis: Warhead'i tüm grafik ayarları sondayken $653'lık bir bilgisayarda rahatlıkla ve akıcı bir şekilde oynayabileceğimizi belirten bir haber yer aldı. Anlaşılan CryTek, optimizasyon işini bu sefer gerçekten de başarmış gibi gözüküyor.

Psycho'yu yöneteceğimiz oyun, CryENGINE 2 grafik motorunun yeni, geliştirilmiş ve optimize edilmiş versiyonu kullanılarak hazırlanıyor ve 2008 yılının Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
said:
Electronic Arts, CryTek'in Budapeşte stüdyolarında geliştirilen FPS oyunu CrySis: Warhead'in yeni ekran görüntülerini yayımladı. Psycho karakteri olarak oynayacağımız oyun, ilk oyuna göre daha detaylı bir senaryoya, daha düşük sistem gereksinimlerine (hatta tüm grafik efektlerini görebilmek için DirectX 10 desteğine sahip ekran kartlarına gerek olmayacağı da söylenenler arasında) sahip olacak ve Avrupa'da 12 Eylül 2008 tarihinde, Kuzey Amerika'da ise 16 Eylül 2008 tarihinde piyasaya sürülecek. Daha ayrıntılı çoklu oyuncu modlara da sahip olacak olan oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.

CrySis: Warhead'in ülkemizde 40 YTL gibi uygun bir fiyattan satışa sunulacağını da bilgilerinize sunarız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...