Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

success

tunch

Öne çıkan mesajlar

abi oyun kotu durumda evet, onu kabul ediyorum da abartmayın bi zahmet =), betadaki haliyle nasıl aynı ya, betada oynamıs olup da bunu diyor olamazsın =)... sırf aldıgım fps 2 katına cıktı abartısız beta client'tan release client'a gectigimde... bug konusunda haklısın ama...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir ay daha oynarım sanırım zaten şu an mid-level takılıyorum, bir ingiliz guild'ine girdim herifler iyiler, yavaş yavaş oynuyorum acelem yok. o bir ayın sonunda da devam ediyorsa aksaklıklar oynamam bırakırım, böylelikle baldur's gate'yi tekrar oynamak için fırsat doğmuş olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:
Oyun yeni çıktı. çok acele de etmeyin. daha kimse trick ler veya kısa yollar bilmiyor. Hele Gem li sword kullanın bakem. Acele işe şeytan karışır.
Acele giden ecele gider.
Solama beni öperim seni :)
/Salute

Gem li sword kullanınca trade ve craft sistemi düzelecek mi ? yada siege sorunları. onun dışındaki diğer bug lar ?
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ranger 80 ledim bir kaç tanede alt açarım denemek istedigim bir sürü class var o sırada bugları düzeltirler insallah :) şimdi accountu cancel ettirsem oynuyacak başka bir oyun yok çünkü.
Wow a dönenler orda ne yapıyor anlamıyorum ben wowu bitireli çok oldu aynı şeyleri tekrar etmekten kusucam nerdeyse wowda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...