Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 Gün oldu oyunu alalı 25 gün zamanım var. KEyif aliorum aslında level atlarken falan. Fakat ayın sonunda pek bi gelişme yoksa oyunda ve bırakan insanlar hala geri gelmemişse ben de cancel edicem.
Mesaj tarihi:
aldım kurdum 3.günü oyunu sildim cd yi arkadaşıma verdim. zira betadan sonra hic bi düzeltme yoktu betada neyse oyun oydu (yok release clienti daha yeni client betadaki cogu bug release olmicak vs. diolardı)

yalanlarını kendilerine saklasınlar =) uzaktan takip edioruz işte
Mesaj tarihi:
abi oyun kotu durumda evet, onu kabul ediyorum da abartmayın bi zahmet =), betadaki haliyle nasıl aynı ya, betada oynamıs olup da bunu diyor olamazsın =)... sırf aldıgım fps 2 katına cıktı abartısız beta client'tan release client'a gectigimde... bug konusunda haklısın ama...
Mesaj tarihi:
ben bir ay daha oynarım sanırım zaten şu an mid-level takılıyorum, bir ingiliz guild'ine girdim herifler iyiler, yavaş yavaş oynuyorum acelem yok. o bir ayın sonunda da devam ediyorsa aksaklıklar oynamam bırakırım, böylelikle baldur's gate'yi tekrar oynamak için fırsat doğmuş olur :)
Mesaj tarihi:
craft sıfır, ticaret sıfır... bunlar değişmezse benim de uzun süre oyunda kalmam zor. bunların değişmesi de ufak modifikasyonlarla olacak bişey değil. çok umutlu değilim yani.
Mesaj tarihi:
aoc u bırakan arkadaslara ,aramızdan ayrılırken hoş bir tebessum olsun diye

[video]http://www.metacafe.com/watch/830669/marcelino_and_bartolomeo_bye_bye/?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Oyun yeni çıktı. çok acele de etmeyin. daha kimse trick ler veya kısa yollar bilmiyor. Hele Gem li sword kullanın bakem. Acele işe şeytan karışır.
Acele giden ecele gider.
Solama beni öperim seni :)
/Salute
Mesaj tarihi:
maxrep said:
Oyun yeni çıktı. çok acele de etmeyin. daha kimse trick ler veya kısa yollar bilmiyor. Hele Gem li sword kullanın bakem. Acele işe şeytan karışır.
Acele giden ecele gider.
Solama beni öperim seni :)
/Salute

Gem li sword kullanınca trade ve craft sistemi düzelecek mi ? yada siege sorunları. onun dışındaki diğer bug lar ?
Mesaj tarihi:
Subscription'ı cancel ettirmek bize birşey kaybettirmez, hatta kazandırır :p

En azından, oyunun ciddi hataları düzelene kadar paramız cebimizde kalır :)

Sonrasında tekrar subscription açtırıp, kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Mesaj tarihi:
valla ben ranger 80 ledim bir kaç tanede alt açarım denemek istedigim bir sürü class var o sırada bugları düzeltirler insallah :) şimdi accountu cancel ettirsem oynuyacak başka bir oyun yok çünkü.
Wow a dönenler orda ne yapıyor anlamıyorum ben wowu bitireli çok oldu aynı şeyleri tekrar etmekten kusucam nerdeyse wowda.
  • Yeni Oluştur...