deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yon balığıyla pilav güzel olmaz ki. Onun yerine tavuk git sen de :P Hem daha hesaplı hem daha çok gidiyor hem de pilavla uyumlu. 2 gün önce ekmek almıştım yemeyi unutmuşum, beton olmuş :/ Soslu sosis yapıp ekmeği içine atarım akşam yeni yemek çeşidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nasıl güzel olmaz ya. mükemmel oluyor. dene bir gün ama pirinç pahalı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yeme çalışmalarım olmuştu da o yüzden gitmiyor diyorum :P Hoş ben hamsi hariç hiç bir balığı pilavla düşünemiyorum. Bana mahsustur belki xD Edit; ha bu arada pirinci, bulgurla karıştır kara geç :P Gerçi bulgur da pahalanıyor ufaktan ne de olsa ikamesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 http://www.ninjacloak.com/index.php/1010110A/03317f4f941a724358745003fd86f38287ab08783b8458f8bd654138783ee39b5b10166516190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 canım menemen çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bir bahar sabahı önünde laptop, paticiği açmışsın, sol yanında menemen, salata balkondasın marmara denizine karşı. arada esen hafif rüzgarın derini okşayışı... saçların kıpırdıyor bazen, bazen gözlerin kayıyor denizin durgunluğuna, dalıp gidiyorsun. bu zaman hayatın ne kadar güzel olduğunu anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yürü git lan. milletin canını çektirme burda dsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet ya..eti form yiorum şu hale bakın :( bu arada istanbulda en güzel menemeni karaköy iskelesinin tam karşısındaki yer yapıyo adını unuttum şmd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ilkokul arkadasin hep ilkokulda kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 İlkokul arkadaşını lavabonun kenarına entegre etmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 HAAHAHAHAHA LAVABONUN KENARINDAYMIŞ POZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hepinize tekrar merhaba. uzun tatile çıkmayı planlıyorum. uzun süre giremem belki. yarın sabah unirock ile başlayacak tatil. param bitince otostopla dönücem. başıma bir iş gelmez umarım. hakkınızı helak edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yukardaki konu mankenimin bütün arkadaşları hünharca kesildi. onu da kafasından vurdular. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pek hit alamamışın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 offf igrenc bir foto, iç kaldırmaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 urmesque said: pek hit alamamışın sdf asd hakettiğim ilgiyi göremiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sesu said: evet ya..eti form yiorum şu hale bakın :( /quote] ya çok iğrenç bişi. halk arasında sınta diyoruz biz o gereksiz bisküvicanlara. olmuyo yani. nerden biliyorum, lisedeyken bi arkadaş vardı hafif balık etlice, 3. tenefüste eti form yiyordu, öğle tenefüsünde gidip döner alıyordu yarım. hiç bi işe yaramıyo ya yemeyin sunta falan cık cı k c ık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ferrero said: facebook'ta ilkokul arkadaşım beni bulmuş :( ilkokul arkadaşı gibi değil ya :( korkumç. niye ya tanıstırsana beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ciddiye aldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BoDrUmLu said: Ferrero said: facebook'ta ilkokul arkadaşım beni bulmuş :( ilkokul arkadaşı gibi değil ya :( korkumç. niye ya tanıstırsana beni =) sübyanik emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ferrero said: ciddiye aldım? aaal, =) da yaş 16 filan mı bu kızın soradn farkettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 emeğe rep o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ferrero said: İLGİ GÖSTERİN YHAAAA HAUHAUAHUAHUAHUAHUAHUAUHAUHAUHAUHUAHUHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ferrero said: facebook'ta ilkokul arkadaşım beni bulmuş :( ilkokul arkadaşı gibi değil ya :( korkumç. niye ya tanıstırsana beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ciddiye aldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BoDrUmLu said: Ferrero said: facebook'ta ilkokul arkadaşım beni bulmuş :( ilkokul arkadaşı gibi değil ya :( korkumç. niye ya tanıstırsana beni =) sübyanik emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ferrero said: ciddiye aldım? aaal, =) da yaş 16 filan mı bu kızın soradn farkettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 emeğe rep o zmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ferrero said: İLGİ GÖSTERİN YHAAAA HAUHAUAHUAHUAHUAHUAHUAUHAUHAUHAUHUAHUHS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar