Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 niye dallama niye sapir supur hic iliskilerine opuserek baslamadin heralde kimse cek dilini sok agzina dememis, kafani yaklastirirsin kizin tepkisine gore devam eder veya cekilir ve birakirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 adam işi biliorB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ne oldu açıldı mı kıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: niye dallama niye sapir supur hic iliskilerine opuserek baslamadin heralde kimse cek dilini sok agzina dememis, kafani yaklastirirsin kizin tepkisine gore devam eder veya cekilir ve birakirsin +1 hep öle bşlamak daha iyi diiilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mektup yazmıs pembe kagıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bi de kıza yaklaşırken "napıyosun" ya da "hayrola" cevaplarını alma ihtimali var. Hele hayrola olursa çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Volfied said: niye dallama niye sapir supur hic iliskilerine opuserek baslamadin heralde kimse cek dilini sok agzina dememis, kafani yaklastirirsin kizin tepkisine gore devam eder veya cekilir ve birakirsin Walla başlamadım ne yalan söyliyim. Yaşlandık heralde biz. Axedice sen başladın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 hayir bi de bilirsin zaten bi kizla bir hafta bile dolassan sadece senden hoslanip hoslanmadigini belli olur hareketlerinden hedesinden hodosunden Coupling izleyin bi kac rekat, kadinlari iyi dinleyin sadece esprileri dinlemek yerine, cok sey ogretiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 O erkeklerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ben de tam tersine bütün ilişkilerime öpüşerek başladım hiç bi zaman konuşma yapmadım bu konuda ki ilişkinin başında bu tarz şeylerin konuşulmasından rahatsızlık duyan insanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Evet bu arada böyle şeyler için Coupling izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sex and the city de olabilir ama cok kız dizisi dayanamayabilirsinz.. opmek iyidir bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 coupling izleyip daha çok ne yaparsan rezil olursunu görebiliriz bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Sex and the cityde sex var, önceki adımlar pek yok. Coupling ideal. I HAVE TOO MANY LEGS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Öpme direk başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 coupling den alınan taktik sonucu kız perhaps perhaps perhaps diyebilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 aktiftablet said: Walla başlamadım ne yalan söyliyim. Yaşlandık heralde biz. Axedice sen başladın mı hiç? Başlayamadım, yetemedim ben hiç. Konuşarak öldürmeyi tercih ediyorum ben. Eaah kes sesini ve öp beni diye girişiyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kadınların dusunce yolunu goreblirsiniz s&c de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 konu İnsan ilişkileri ise, Seinfeld'den bişeyler kapmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben olmuşum George Costanza o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 SaTC kadinlarin dusunce yolu degil, olmak istedikleri sey. Ayrica soyle bisi var Coupling izlerken komedi icin izliyorum diyip not alabilirsiniz (bkz. JD nin maymun belgeseli izlemesi), SATC de oyle bisi diyemezsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 JD kim be? Scrubs'da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ikisi aynı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar