Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın sevdiğim kıza açılıcam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye dallama
niye sapir supur
hic iliskilerine opuserek baslamadin heralde

kimse cek dilini sok agzina dememis, kafani yaklastirirsin kizin tepkisine gore devam eder veya cekilir ve birakirsin
Mesaj tarihi:
Volfied said:
niye dallama
niye sapir supur

kimse cek dilini sok agzina dememis, kafani yaklastirirsin kizin tepkisine gore devam eder veya cekilir ve birakirsin

+1
hep öle bşlamak daha iyi diiilmi ?
Mesaj tarihi:
Volfied said:
niye dallama
niye sapir supur

Walla başlamadım ne yalan söyliyim. Yaşlandık heralde biz. Axedice sen başladın mı hiç?
Mesaj tarihi:
hayir bi de bilirsin zaten bi kizla bir hafta bile dolassan sadece senden hoslanip hoslanmadigini
belli olur hareketlerinden hedesinden hodosunden

Coupling izleyin bi kac rekat, kadinlari iyi dinleyin sadece esprileri dinlemek yerine, cok sey ogretiyor :)
Mesaj tarihi:
ben de tam tersine bütün ilişkilerime öpüşerek başladım hiç bi zaman konuşma yapmadım bu konuda ki ilişkinin başında bu tarz şeylerin konuşulmasından rahatsızlık duyan insanlardanım.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
Walla başlamadım ne yalan söyliyim. Yaşlandık heralde biz. Axedice sen başladın mı hiç?

Başlayamadım, yetemedim ben hiç. Konuşarak öldürmeyi tercih ediyorum ben. Eaah kes sesini ve öp beni diye girişiyorlar sonra
Mesaj tarihi:
SaTC kadinlarin dusunce yolu degil, olmak istedikleri sey. Ayrica soyle bisi var
Coupling izlerken komedi icin izliyorum diyip not alabilirsiniz (bkz. JD nin maymun belgeseli izlemesi), SATC de oyle bisi diyemezsiniz :D
  • Yeni Oluştur...