Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 sıkıldım açtım. ben emule'üm şu anda, opeth'in lamentations diyviydiysini çekiyor. bi de i robot çekiyor. abim de gelmiş the oc eklemiş ilk sezon. teen drama izleyen abi pis bişey. bende durum bu. peki ya siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 uTorrentta Dragon Ball çekiyom.Yavaş iniyor şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 uTorrent da into the wild.. 15-20 ile iniyor yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 idm ile caramel (2007) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rapidden hiç bişey çekemiyorum nan. sürekli ortada kesilip bitiyo. kendimi emule'e verdim. uplad 23kb dload 105kb. upload kısmamak ne güzel emüylde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rapid kullanıom ama kotayı aştım :D geçen gothic 3 ü indirdim :D rar lı dosyalar 3 gb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kotalıysan kesin premiumlu değilsindir rapide. yazık diil mi evladım routerına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rapidi full performance kullanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kotayla ööle işlere girişecekseniz niye kotalı alıyosunuz anlamıyorum ben ya. eşek ile 3-5 albüm indirdim onnarı dinniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 parayı babam ödüo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o zaman kotasız parasını baban ödesin? sen de kasılma kota aştım vs. diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 babama diom kotasıs al die, sözleşme var dio... ama bu sözleşme bi türlü bitmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 son formattan beri netlimiter kayıtlarıma göre emule aracılığıyla 124gb dl, 55gb ul yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 torrentten still life'ı indiriyorum. ayrıca guns ve journey dvdleri de inmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 şşş hüop millet. bişey sorazağım mıh mıh. herkes emule'de diyo ki donkeyserver no1'e gir. ben leecher olmayan bir mod olan emule extreme kullanmama rağmen, listemde sönük. filtrelenmiş diyo giremen diyo. edonkeyserver no1 diye bişey var ona giriyorum onun yerine. başta e harfine dikkayt! nedendir bilene on bin lira veriyorum. başlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dlyi kapayın lan lag oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 16 years teen ehm. şey. How I Met Your Mother var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rapidshare two and a half men 4 sezon full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 resident evilları bi dizmişiiiiim. aboooooooooouv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 moneytalks episodelara abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 matlab çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pr0n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 warez yasak utorrentten abandım filmlere dizi izlemiyorum artık pek Onun yanında misc. olarak Tell me more spanish ve italliano çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 azureusla starwars1-2-3-4-5-6-cw1-cw2 çekiyorum. gayette güzel indiriyorum. torrentleechle de aşk yaşıyorum. ama bunu indirebilmek uğruna death note'u bozuk dvdrw yüzünden arşive alamadan sildim :( hala içim gidiyo ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 albümlere abanıyom son günlerde arasırada mfhm, mfst gibi 45-50gb'lik arşivlere geceleri bıraktıgım olmuyo degil (:P) albümz Deadlock-Wolves (2007) Decapitated Scar Symmetry - Holographic Universe (2008) Whitechapel - This Is Exile (2008) Burning The Masses - Volatile Existence (2008) Iwrestledabearonce - IWABO Spawn of Possession - Noctambulant (2006) Subconscious - All Things Are Equal In Death (2008) Tormentor Allegoria - Blackwine (2008) August Burns Red - Messengers (2007) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar