Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 mumi ydi 1996 da MuMi oldu 1 kaç ay sorası halen MuMi ama buradaki MuMi yi nickini ben alıp şifreyi unutunca Halfmumi oldu :P 1-2 yerde daha böle :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 hmm.. benim ilk nickim çok eskiden Scissorman'di hatta her ne kadar çok uzun zamandır o nicki kullanmıyor olsamda OSI'de username'im scissorman dir..(eeth clock tower 1) sonrada mumu oldu başta ThE_MuMu'ydu sonra çok aptalca geldi wastiee'ninde SNN UO'da büyük küçük harf olmasin düzeltelim demesiyle The Mumu oldu.. halada öle ama artık yalnızca Mumu olarak kullanırım genelde..[hline] PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 said: Popeye, 30 Temmuz 2002 07:35 tarihinde demiş ki: DoomKnight diablo oynarken battle.nette kullanmistim ilk (kısa bi süre sora degistirdim battle.netteyken ama o nicki sölemiyim azcık karizma sarsıcı :P ) Yoksa, DC'de kullandığın nick mi, Pop :) ? Benim ilki "Utkom"'du (biliyorum iğrenç, ilk kez MIRC'e gireceğim zaman bulmuştum. Nasıl buldum bu ismi bilmiyorum :)). Hâlâ, Yahoo hesabımda kullandığım nick de odur. Sonra, "Spyro" oldu ve hep öyle kaldı. Bazı arkadaşlar bana "Sipro" da der :P... P.S: UO'daki ismim de Kris Quicksilver'dı (Healer of Minoc :))...[b] [Bu mesaj Spyro tarafından 30 Temmuz 2002 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 lan sipro insan bi selam attar ejder kılıklı sıpa...[hline]DİKKAT !!! * Isırır * [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 30 Temmuz 2002 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 benim ilk nickim Felix di.ama ilk defa nete girmiştim bi garip durumdaydım birisi söledi böle gir diye.sora Phantom yaptım ki köpeğimin ismi aynı zamanda :D burdaki nickim ise Duke lü bişiler yazıcaktım(iirençim) sora gözüm bi cd kutusuna takıldı ve böle rezil bi nick ortaya çıktı işte.ama hala Phantom u kullanıorum.[hline]viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 said: BabacumMostors, 30 Temmuz 2002 12:27 tarihinde demiş ki: lan sipro insan bi selam attar ejder kılıklı sıpaSelam olsun :). Neyse, başkalarının topicini işgal etmeyelim şimdi. Akşam konuşuruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 guybrush şeyin soyadı.. monkey island'daki elemanin dime?[hline] PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Hayır, adı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 ölemiydi? heh olabilr ne warki :P[hline] PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 lol benim 20yyi geçik vardır ama sırasını tam hatırlamoruum hepside aklımda deil zatisayyom: csdeki niklerim: osurdurun, asil osurdurun, garfield, krakilin scdeki niklerim: krakilin, ironman, firegolem, irongolem (diablo ilk cıktıı zamanlar =))Conjurer (nox) Diğer nikler: Lenor, sora ewlendim Lenor Firesword oldu 1.5 yıl kaldı sora ayrıldım Lenor oldu,Pethantas, Krakilin daa busuru vardır aklımda deil hja burdaki nikim niyemi tunca? onu uodaki gibi kullanıcı adı sanmıstım sanki icinde char acıp baska nikler olcak die ==P[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilthanas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Sazan.Ayrıca ircdede Elmo The Elk[hline]And then there was silence Just a voice from the otherworld Like a leaf in an icy world Memories will fade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Sanirim ilk prowler di.. daha sonra carnavaro.. son 2 yildirda oky :).[hline]Oky Wan Kenobi Yalan ne kadar büyük olursa, inananda okadar çok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 benim ilk nikim darklord idi hatta donları wardı şu şekilde |DarkLord| <- na böle idi irce girerken kullanmıştım. aslında LordSoth olacaktı ama benim arkadaş benden bi saat önce davranıp almıştı o niki. adamla aynı zamanda mirc adlı seyi kesfetmiştik eve ilk giren lordsothu aldı banada darklord kaldı. işte böle uzar gider hikayemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 blackrose-blackcat-soth bu üçünden biri ama hatırlamıyorum hangisini ilk düşündüm çünkü her birini ayrı yerlerde kullanıyodum ^_-[hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, level 66 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Eh, ben de en az Devil kadar yaratıcıyım. =P said: deviL, 30 Temmuz 2002 02:49 tarihinde demiş ki: devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 said: UrZa, 30 Temmuz 2002 17:01 tarihinde demiş ki: Benim 1995'te Cheater'dı 1996 itibarı ile HeLLFiRe 1999'dan sonra UrZa[hline]Only after disaster can we be ressurected. It's only after you have lost everything, that you are free to do anything. Nothing is static. Everything is falling, falling apart. senin Magic: The Gathering ile bi alakan da vardır şimid[hline]DİKKAT !!! * Isırır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GTA3HUNTEr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 benim ki--------- PCkOpAt---------- tı :)[hline]----------------------------------------NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ ? --------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 benimkiler ilham yoksunu ama neyse :-p benimki Mithrandir idi ama ilk net'e girdiğimde başka bir nick kullanıyordum sanırım çünkü lotr'u okumamıştım daha. irc'de kısa bir süre Bono Vox'u kullanmıştım sanırım. 2 yıl kadar önce halen icq'da bazı oyunlarda tercih ettiğim kingsword'u kullanmaya başladım. kafamda kabaca tasarladığım bir strateji oyununa verdiğim isimdi. şimdi pepelek ve bazı yerlerde kullandığım Sam ise istemeden yapıştı bana (uo'da deneme charımın nickiydi) ama kullanmaya devam ettim çünkü alçakgönüllüymüşüm gibi :-p ve de insanların söylemesi kolay; öbür türlü de arkadaşlarım king diyor bana (halen) özgeçmiş gibi oldu lol[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 said: BonePART, 30 Temmuz 2002 02:47 tarihinde demiş ki: bonepart tı Bonepart oldu en son BonePART oldu[hline] Benimde ayni ... Sypro idi Sypro oLdu $u an Sypro ...[hline]Imzam = Jackson BassIcQ UiN = 107527115E - MaiL = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Benim Kartal dı Çoğu yerdede Kartal dır hala Sonra cs oynamaya başlayınca bi sürü Kartal gördüm Bende EagleEye yaptım Sonra ultimaya başladım 1 yıl falan yine EagleEye ile oynadım sonra lan birde warrior açayım dedim(mage ve miner oynardım hep) Adınıda aoe den esinlendiğim EagleWarrior koydum Bazende onu kullanırım Öyle işte[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 ilk 5inci sinifin sonunda chat olayina ve battlenete girmistim tabi hep yabanci millet anlamicaklar diye nikimi "Samican" yapmıshtım (kendisi gercek adim olur :D) sonra millet apuhahhah oyle nikmi olur diyince bu niki sıktım,aslen gizli bir amaci olan bu niki bi alman amca soylemisti sonra amacina uymayinca nikimi fransizcadan caldim simdi "OuTRé" (tam beni anlatn super bi sozcuk...)[hline]Knowlegde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 tarihleri karıştırdım iyice. ama aklımdakileri söylüyüm. 97 yazı- Diabloda, Knight herkesi 20 yaşındayım diye kandırırdım. salaklık işte. 98 yazı- Murat2000 99 başı- Murat2001 daha sonra kastım, ne yapsam yapsam bedavaya ne alsam 99 yazı- Bonecrusher 1999-2000 okul zamanında CS için QAOS kurduk. Sene sonuna kadar kafelerde sürttük. Sene sonunda SNN'de oynuycaz. Bonecrusher kapılmış. Ben de QAOSbringer yaptım. Thalakos, Zenthar, Nemesis de kullanırım. ama Bone'dan vazgeçmedim[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 lol DarkKnight ^^BlackBird^^ Isual X` braveboromir angel_of_death bak bak buda kaçmış gözden :P bak ya bunu unutmuşuz 9olur mu hiç :) hueahuae bunlardı lol ne günlerdi :P mirc sux :P[hline]www.dragonlance-tr.org krynn.dragonlance-tr.org [Bu mesaj BladeSinger tarafından 30 Temmuz 2002 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BladeSinger tarafından 30 Temmuz 2002 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2002 Keep_Out, Lipton, Pl@tinum...... Macbeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2002 Diablo->Frank_Horrigan->ian bakmayın öle iantheian, i_an yazdığımıza; valla zorunluluktan[hline]War, War never changes... Humanoid Bot's backup program "Oh_Shit.exe" kicks in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar