Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Nick...

sLog

Öne çıkan mesajlar

hmm.. benim ilk nickim çok eskiden Scissorman'di hatta her ne kadar çok uzun zamandır o nicki kullanmıyor olsamda OSI'de username'im scissorman dir..(eeth clock tower 1) sonrada mumu oldu başta ThE_MuMu'ydu sonra çok aptalca geldi wastiee'ninde SNN UO'da büyük küçük harf olmasin düzeltelim demesiyle The Mumu oldu.. halada öle ama artık yalnızca Mumu olarak kullanırım genelde..[hline]
PASCAL PASCAL PASCAL NOUMAAA , NOUMA NOUMA PASCAL NOUMA

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 30 Temmuz 2002 07:35 tarihinde demiş ki:
DoomKnight
diablo oynarken battle.nette kullanmistim ilk (kısa bi süre sora degistirdim battle.netteyken ama o nicki sölemiyim azcık karizma sarsıcı :P )

Yoksa, DC'de kullandığın nick mi, Pop :) ?

Benim ilki "Utkom"'du (biliyorum iğrenç, ilk kez MIRC'e gireceğim zaman bulmuştum. Nasıl buldum bu ismi bilmiyorum :)). Hâlâ, Yahoo hesabımda kullandığım nick de odur. Sonra, "Spyro" oldu ve hep öyle kaldı. Bazı arkadaşlar bana "Sipro" da der :P...

P.S: UO'daki ismim de Kris Quicksilver'dı (Healer of Minoc :))...[b]

[Bu mesaj Spyro tarafından 30 Temmuz 2002 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk nickim Felix di.ama ilk defa nete girmiştim bi garip durumdaydım birisi söledi böle gir diye.sora Phantom yaptım ki köpeğimin ismi aynı zamanda :D burdaki nickim ise Duke lü bişiler yazıcaktım(iirençim) sora gözüm bi cd kutusuna takıldı ve böle rezil bi nick ortaya çıktı işte.ama hala Phantom u kullanıorum.[hline]viande
Sosyal ağlarda paylaş

lol benim 20yyi geçik vardır ama sırasını tam hatırlamoruum hepside aklımda deil zatisayyom: csdeki niklerim: osurdurun, asil osurdurun, garfield, krakilin
scdeki niklerim: krakilin, ironman, firegolem, irongolem (diablo ilk cıktıı zamanlar =))Conjurer (nox)
Diğer nikler: Lenor, sora ewlendim Lenor Firesword oldu 1.5 yıl kaldı sora ayrıldım Lenor oldu,Pethantas, Krakilin

daa busuru vardır aklımda deil hja burdaki nikim niyemi tunca? onu uodaki gibi kullanıcı adı sanmıstım sanki icinde char acıp baska nikler olcak die ==P[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki:
siz takılın 24 saat exiqler
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk nikim darklord idi
hatta donları wardı şu şekilde
|DarkLord| <- na böle idi
irce girerken kullanmıştım. aslında LordSoth olacaktı ama benim arkadaş benden bi saat önce davranıp almıştı o niki. adamla aynı zamanda mirc adlı seyi kesfetmiştik eve ilk giren lordsothu aldı banada darklord kaldı. işte böle uzar gider hikayemiz.
Sosyal ağlarda paylaş

blackrose-blackcat-soth
bu üçünden biri ama hatırlamıyorum hangisini ilk düşündüm
çünkü her birini ayrı yerlerde kullanıyodum
^_-[hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans
Demarcus `Soth` Cradddock, level 66 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans
CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UrZa, 30 Temmuz 2002 17:01 tarihinde demiş ki:
Benim 1995'te Cheater'dı
1996 itibarı ile HeLLFiRe
1999'dan sonra UrZa[hline]Only after disaster can we be ressurected.
It's only after you have lost everything, that you are free to do anything.
Nothing is static. Everything is falling, falling apart.

senin Magic: The Gathering ile bi alakan da vardır şimid[hline]DİKKAT !!!

* Isırır *
Sosyal ağlarda paylaş

benimkiler ilham yoksunu ama neyse :-p

benimki Mithrandir idi ama ilk net'e girdiğimde başka bir nick kullanıyordum sanırım çünkü lotr'u okumamıştım daha. irc'de kısa bir süre Bono Vox'u kullanmıştım sanırım. 2 yıl kadar önce halen icq'da bazı oyunlarda tercih ettiğim kingsword'u kullanmaya başladım. kafamda kabaca tasarladığım bir strateji oyununa verdiğim isimdi. şimdi pepelek ve bazı yerlerde kullandığım Sam ise istemeden yapıştı bana (uo'da deneme charımın nickiydi) ama kullanmaya devam ettim çünkü alçakgönüllüymüşüm gibi :-p ve de insanların söylemesi kolay; öbür türlü de arkadaşlarım king diyor bana (halen)

özgeçmiş gibi oldu lol[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim Kartal dı
Çoğu yerdede Kartal dır hala
Sonra cs oynamaya başlayınca bi sürü Kartal gördüm
Bende EagleEye yaptım
Sonra ultimaya başladım
1 yıl falan yine EagleEye ile oynadım
sonra lan birde warrior açayım dedim(mage ve miner oynardım hep)
Adınıda aoe den esinlendiğim EagleWarrior koydum
Bazende onu kullanırım
Öyle işte[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 5inci sinifin sonunda chat olayina ve battlenete girmistim tabi hep yabanci millet anlamicaklar diye nikimi "Samican" yapmıshtım (kendisi gercek adim olur :D) sonra millet apuhahhah oyle nikmi olur diyince bu niki sıktım,aslen gizli bir amaci olan bu niki bi alman amca soylemisti sonra amacina uymayinca nikimi fransizcadan caldim simdi "OuTRé"

(tam beni anlatn super bi sozcuk...)[hline]Knowlegde...
Sosyal ağlarda paylaş

tarihleri karıştırdım iyice. ama aklımdakileri söylüyüm.
97 yazı- Diabloda, Knight
herkesi 20 yaşındayım diye kandırırdım. salaklık işte.
98 yazı- Murat2000
99 başı- Murat2001
daha sonra kastım, ne yapsam yapsam bedavaya ne alsam
99 yazı- Bonecrusher
1999-2000 okul zamanında CS için QAOS kurduk.
Sene sonuna kadar kafelerde sürttük.
Sene sonunda SNN'de oynuycaz.
Bonecrusher kapılmış.
Ben de QAOSbringer yaptım.
Thalakos, Zenthar, Nemesis de kullanırım.
ama Bone'dan vazgeçmedim[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware!
Sosyal ağlarda paylaş

lol
DarkKnight
^^BlackBird^^
Isual
X`
braveboromir
angel_of_death

bak bak buda kaçmış gözden :P
bak ya bunu unutmuşuz 9olur mu hiç :)

hueahuae
bunlardı
lol ne günlerdi :P
mirc sux :P[hline]www.dragonlance-tr.org
krynn.dragonlance-tr.org

[Bu mesaj BladeSinger tarafından 30 Temmuz 2002 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BladeSinger tarafından 30 Temmuz 2002 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...