Greeny Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 THARKAS said: ha fransaninda plakasi ayni bizim gibi 2 rakam 3 aharf 2 rakam seklinde ögrenmis olduk:) fransa plakaası değil yanlız o . fransanın ki arka plans sarı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 çok güzeldi film. aksiyon tam dozunda. tavsiye ederim. özellikle artık her tarafta görmeye başladığımız tbag ve jason stratam'ın performansı çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 filmi izlemedim de, su sahneyi birisi okulun news'ine koymus, gorunce efsane yarıldım =)... http://img442.imageshack.us/img442/2466/transporterykil3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahahahaha ismail yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 müslüm gürses edit: bide bu var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 İzlendi. Gene saçma hareketler var tipik transporter. Yalnız adam kas yapmış... Görünce biyeriniz düşebilir. ÖEH O NE LAN diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 müslüm ve ismail yk ayrıntısı yarıcıydı hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya buna ne demeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Film güzeldi ya ben beğendim. Tipik bir arabalı aksiyon filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Abzürd hareketler olmazsa olmazlarından transporter serisinin. Ama ayrı bi güzellik katıyor filme. İyi sayılcak bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kız gayet çirkin.en azından kafa kısmı çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 müslüm geyiği ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kıza laf yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bence çok kötü filmdi. yani dövüş sahneleri ve araba sahnelerini hızlandırmışlar böyle saçma sapan olmuş. kızın ses tonu çok güzeldi yalnız hakkını yememek lazım ^^ nerde transporter 1 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Film güzeldi, klasik transporter işte. Bol dövüş, bisürü araba kovalama sahnesi, had safhada aksiyon, az buçuk konu. Beklentimi gayet güzel karşıladı. Ayrıca filmdeki kız dünyanın en çirkin kızlarından biri heralde. Çilden yüzü gözükmüyo. Gerçi iyi de oluyo ebleh bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kız çoook tatlı bee, naptınız. aksiyon sahnelerine napmışlarsa berbat olmuş bence, süper kahraman filmi gibi... konu da biraz zorlama olmuş, birkaç saçma şey... yine de jason yapsın 13.yü bile izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bence çok kötüydü saçmalık doluydu. ha saçmalasınlar eskidende saçmalıolardıda iyice boku çıkmış. çekimleride rezalet zaten ne oldugu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bie sevişme sahnesini daha zorla oraya koyamazlarmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 o konuya bende katılıyorum. Hani yapçaksan yap kısa kes. 2 saat anahtar almaya çalışma falan. gereksiz yere uzatmışlar. ama film eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bu filmden derin bir konu beklememek lzm.adam transporter.pis işlere bulaşıo.bol adam dövüo koşuyo zıplıyo gazlıyo transporter 1,2,3 birbirine çok benzer.kızlar farklı yada araba farklı sadece :) jason statham hastanız :).hakkaten 15 e kadar gitse bu film izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 ya bende izlerim de jason artık insan değil. o kaslarlar değil yani. transporter 1 gibi yapsınlar :( o en güzeli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 semmy schilt'i dovdu herif yok daha otesi orada kapattim zaten bir sure izleyemedim. oeh be film ekibini tek basina dover o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 heso said: ya buna ne demeli :) bu kızın hastası oldum. normalde filmin güzel kızı geeeç yaparım filme bakarım ama çillerini yirim ben onun nası bişeydi bu ya! :D daha fazla yazamıyorum fena oldum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Transporter 2 de bmw'nin altındaki bombayı çengele taktırdı ya.. orda bitti benim için bu seri dsdfdf. Kız tatlıymış.Neden çirkin diyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 abi bu kızı nası sevebiliyosunuz anlamıyorum, suratı asker kamuflajı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar