fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sosyolojide para yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 :( ne olcam ben ya herkes onu olcam bunu olcam sen ne okucan dedikleri zaman mal gibi kalıyorum:( lanet olsun tm yi seçtiğim güne:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 jeoloji ve jeofizik burada deli para yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Rajeesh said: öss senem arkeoloji okumak istiyorum ben ama kime dersem kafandan zorun mu var ne işin var diyor:( Gir oku işte, 3 sene sonra bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Rajeesh said: öss senem arkeoloji okumak istiyorum ben ama kime dersem kafandan zorun mu var ne işin var diyor:( Gel seni hukukçu yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Griswold said: Rajeesh said: öss senem arkeoloji okumak istiyorum ben ama kime dersem kafandan zorun mu var ne işin var diyor:( Gel seni hukukçu yapalım. hukuk mu hiç sevmem:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 jokey olun paraya para demessiniz hemde 2 senelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Prawler said: jeoloji ve jeofizik burada deli para yapiyor. neresi orası? *bavullarını toplamaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 finlandiyada da en fazla kazanan meslek dalıymış jeoloji ama türkiye içinde QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Dark_Soul said: jokey olun paraya para demessiniz hemde 2 senelik. jokey olmak için yarım metre kısalmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Burada mesela, Jeoloji masterli birisi ortalama 3000-3500 dolar net maasla basliyor. (Dogru hatirliyorsam.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Copcu kac para maasla basliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 iyi para alıyorsa yarın başlıyorum. çöpçülüğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Onu bilmiyorum. Ama burada sinif farki diye birsey yok. Hatta insaat iscileri cok daha fazla para kazanabilir ozel sektorde calisan birinden ya da bir akademisyenden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 abi ilerde 60 ınıza gelip trilyonlarınız olunca hobi olarak takılırsınız arkeoloji vs.. marmaraydada araştırma yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abi adamlarda para bol, kanada olsun isveç olsun isviçre olsun fazla paramızı ne yapsak diye düşünen adamlar. kanada yanılmıyorsam bir ara fazla parasının bir miktarını çekler halinde halkına dağıtmıştı. nasıl bir refah düzeyi abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hep Indiana Jones yüzünden bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nedense çok gereksiz bulduğum bi hede, hob, part time diş fırçalama şeysi... YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ardeth said: abi adamlarda para bol, kanada olsun isveç olsun isviçre olsun fazla paramızı ne yapsak diye düşünen adamlar. kanada yanılmıyorsam bir ara fazla parasının bir miktarını çekler halinde halkına dağıtmıştı. nasıl bir refah düzeyi abi bu Birkac sene once benim bulundugum eyalette kisin 400 dolar dagittilar diye duydum. Tabii bana refah yok burada, kopek gibi calisiyoruz. Gecenin iki bucugu oldu RA gorevim icin calisiyordum bu saate kadar. Simdi ders mi calissam,yoksa gene RA lik icin mi kasmaya devam mi etsem diye dusunuyorum. Yatayim da sabah erkenden kalkayim bari. O zaman karar veririm. :) Benden size bir tavsiye: Gelin burada business undergrad okuyun, eglenin, gulun, gezin tozun, takilin. Ama mumkunse grad student olmayin bu isi sevmiyorsaniz. (Ben seviyorum grad studentligi, her ne kadar zor olsa da. Ama hayatin kendisi zor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar