Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Gençliğinize yazık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Aklina sokma milletin. Dusunmuyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben sosyoloji yazcam yazık eder miyim xD? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 jeoloji jeofizik falan da seçmeyiniz, imza atıp vurgun yaparsın diyenlere inanmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sosyoloji iyidir, ben yandal dusunuyordum zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sosyoloji iyi de, karın doyurmaz gibi gözüküyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Silphatos said: jeoloji jeofizik falan da seçmeyiniz, imza atıp vurgun yaparsın diyenlere inanmayınız. ahah evet ben bunu yeni bi muhabbet zannediyordum. jeo ve türevlerini okuyan bi arkadaş demişti, yakında bi yasa çıkacak o inşaatların yapılması için bizim imzamız lazım olacak demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Onu jeoloji+jeofizik okuyan tüm gençler söylüyor. Bkz. arkadaşlarım. Yazık lan para kazanmak o kadar kolay olsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 olabilir de bu yeni yasalarla, 100 jeologdan anca 2 3 tanesi kazanır böyle para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 `Onlarin` jeologlari kazanir. Ama `onlardansaniz` zaten ne olursaniz olun, kazanirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 hah onu dicektim, AKP genclik kollarinda degilseniz okumayin bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ev arkadaşım arkeoloji okuyo ona finallerinde yardım ediyordum soru soruyordum falan çok saçma dersler var =) özellikle yunan mitleri yok o attırmış koluna kafaya balta athena çıkmış falanda filan gerçekten yazık etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben jeoloji okuyorum ama yurtdışına kaçıcağım eheheü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bLackcha0s said: ev arkadaşım arkeoloji okuyo ona finallerinde yardım ediyordum soru soruyordum falan çok saçma dersler var =) özellikle yunan mitleri yok o attırmış koluna kafaya balta athena çıkmış falanda filan gerçekten yazık etmeyin Teknik çizim ve haritalama dersleri var. Onlara gelmedi herhalde daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 seçmeli ders olarak arkeoloji almıştım (kolaydı ondan dolayı) çok bayıktı yahu.. bi de sanat tarihi mi ne vardı o da bayıktı :S tüm dersleri bayık mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben de almistim, gerce online dersti, o yuzden pek okumadim bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 60 yaşlarındaki bi tanıdığım gibi olmayın, arkeoloji okuyup da sonunda bi üniversitede sekterlik yaparak, kumar masasında çürüyerek yaşamayın hayatınızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 öss senem arkeoloji okumak istiyorum ben ama kime dersem kafandan zorun mu var ne işin var diyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 severek okuyan birisini tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 okuduktan sonra nerde çalıscakmış acaba onu merak ediyorum iş bulunur mu ? böyle kazıdır falan ben mal mal müze de bekçi olmak istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 akademik kariyer paklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 fizik seçin onun yerine (yatmadan önce yine fizik kelimesini cümle içinde kullandım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 fizigi guzel kizlar bulun onun yerine, okumaya gerek yok (ben de kullandim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 arkeoloji değil de jeofizik okuyorum ben (bende kullandım oley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 arkeolojinin tek kötü yanı fiziksel yorgunluk potansiyelinin yüksek olması (bana noluyosa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar