nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 PS3>>>>>>>>>>>>>>>>>>XBOX360 tabii ki de. Sistemi yeter. 1 yada 2 sene sonra PS3 oyunları fotoğraf gibiyken 360 oyunları çok daha iyi olmaz şu ankinden. 360 kullanıyorum ama her ay 4 oyun alabilecek durumum olsa ps3 alırdım direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 1-2 sene sonrası ne demekki? şu ana bakıcaksın, microsoft o zamana kadar yeni konsol çıkarır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 her ay 4 oyun alcak param olmadigi halde ps3 demekle yetiniyorum cunku zaten her ay 4 ane alincak oyun cikmiyor arada sirada cikiyor iktikcada aliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 elesso said: 1-2 sene sonrası ne demekki? şu ana bakıcaksın, microsoft o zamana kadar yeni konsol çıkarır muhtemelen. İşte PS3'ten kötü olduğu için, SONY'nin çıkarmasına gerek olmaz çünkü zaten hala güncel bir teknoloji olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 sny yannis hatirlamiyosam 2011 de yeni konsol cikartcani acikladi 2012 de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hikaye onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Microsoft ya da Nintendo ps3'ün teknik donanımını aşan bir makine yapmayı başarırlarsa anca Sony yeni konsol çıkarır, yoksa piyasanın en güçlü aletiyken yenisini çıkarmak zarar ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bende xbox 360 > ps3 olayina katiliyorum. xbox live bile yeter. o banlanma korkusunun verdigi paha bicilemez adrenalin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 led zepp, yasinin genc olmasina ve hayata hevesli bir bakis acisina sahip olmana verdim bu buyuk gaffini. Tekrarliyorum... xbox360 ftw. her ay oynayabilecegim en az 3 oyun da cikiyor o yuzden pek mutluyum. In yo Face... donanim donanim diyorsunuz da nereye kadar arkadasim. GAYET IYIYIZ. I win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 go home azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Go home boys! Tetris->All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PS3 döver ya bırakın keşke her ay 3-4 oyun alacak param olsa da ps3 alsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PrudenT said: go home azmo (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Umut fakirin ekmeği arkadaşlar, Azmo'ya çok baskı yapmayın yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 microsoft > sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Xaenin said: Umut fakirin ekmeği arkadaşlar, Azmo'ya çok baskı yapmayın yazıktır. seni gunluk paramla satin alirim cocuk. sdfdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar