Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 UHUZUHA KOP KOP KOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 hirVATOZ GIBI YAPISTIK MACA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yok lan böyle bir takım lol. ayrıca silah atanların silahları... neyse demeyeyim bişey ban yerim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ankarada 6 ayrı yerde havai fişek patlıyo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 abi kalbim tekledi terledim bunaldım sesim solugum kesildi o nası maçtı öle harbi İMAN POWER var bizim takımda kapılar açıldı çatışmalar başladı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 sen gel buraya kadar 1 gol ye şimdiye kadar türkiyeden 4. rekorunuzun içine ederler böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Rüştü'nün penaltıyı kurtarması ayrı bir anlam kattı galibiyete ya sdfdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Dark_Soul said: ULAN RÜŞTÜ 10 dakka içinde tüm sülalene sövülürken,maçın kahramanı oldun,hll olsun be koçum benim daha neler ya.. şu maçın tek kahramanı SEMİHTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 abi elim ayağım titriyor ve sadece uzatmaların ikinci yarısından başladım seyretmeye, bu nası bi maç lan geberiyodum oha öeh titriyorum hala resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 BloodyBeast said: sen gel buraya kadar 1 gol ye şimdiye kadar türkiyeden 4. rekorunuzun içine ederler böle şey penaltılar sayılmıyor böyle durumda diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 HIRli HIRsiz BIZI IZLEDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ya bu kartlar silinmiycekmiydi ne bu ya tuncay arda emre aşık yok yarı finalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yarı finalde kimse yok lan, tolga forvet oynayacak uhafuhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 YENDİK OLM YENDİK AHAHAHA cacık crotia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bütün çekleri bütün hırvat halkını ağlattık be resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Turkish luck ftw! >:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ülkenin yarısı kalp krizi öteki yarısı da maganda kursunundan gitcek sdflkasjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Keleş mermisi kalmamış roket atar la dövüyorlar havayı burda. Camı kapayım en iyisi boş kovan düşecek böyle giderse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ASLAN BUNLAR ASLAN KOCUM SEMIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 evet yarı finalimiz de efsane olacak harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Süper maçtı,amma durgun diyordum başlarda,iyi ki yanılmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Rüştü o kadar büyük hata yaptı ki.Semih golden sonra rüştüye bişiler söledi gülüştüler.Heralde gene iyisin götü kurtardım senin dedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ASFALT AĞLADI BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 camide dua edenlerin duaları tuttu bence. burdan tüm ateistlere sesleniyorum.Tanrı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar