kfg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi iyi diyosun da, ben de diyorum ki, sen level 40'a kadar, ya da hadi 30'a kadar thrall'ın ascısına sogan alsan, gitsen fareleri temizlesen adamın mahzeninde, ona buna mektup gotursen falan oynar mısın o oyunu o kadar uzun sure =) ? arada kendini hero gibi hissedicen eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gaz veriyo oyun öyle öyle devam ediyon sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne alakasi war abi barrenda gayet peonlara yardim et bizi ogreler dovuyo diyince git ogreleri dov buda is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dofusta bu sorun yok mesela. kuş böcek vs her zaman low level. yani lvl 150 kanarya çıkmıyor karşınıza hiçbir zaman. lvl 10'ken, baba bi yaratığın ufak versiyonlarını da görmüyorsunuz etrafınızda. çok zor değil aslında bunu yapmak. milyon dolarlar kazanıyorsunuz. 2-3 adam daha tutun adam gibi level skalasına göre mob tasarlayın. zaten wow tarzı mmo çok itici geliyor artık bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 evet sufi bunu dyoruz iste ya en son bi oc kastim yemin ediyorum 35 renk ogre 55 renk troll dovdum hayattan sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bonepart, tazminat davası açardım senin yerinde olsam.Oyunun seni hayattan soğuttuğuna dair.Aynı yemeği pişirip pişirip önüne koyuyorlar.Bu da bir insan hakları ihlali : P ahaha ne saçmaladım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ilgincligi nasil saglayacaksin? ilk 20 level boyunca ilginc hikayesi olan, deamonlu vs li questler yapmazsan, sadece bortu bocek kesersen, onlarda level 1-5 koyun kuzu falan olursa kim oynar ki o oyunu? her levelda adama ozel olarak hissetirmenin tek yolu da ancak mantigi carpitarak mumkun. level 9 daki adam orgrimmari kurtardigini hissedecek, mecbursun, yoksa level 10 u oynamaz. ama orda kapida level 50 guard burun karistirir dikilir, sen mal mal level 5 bir grup salak girersin iceri, napalim, o kadarina da bu ugurda katlanilacak. ilgincligi isin basinda saglamazsaniz adam sonra bir daha oynamayacaktir. kac kisi gordunuz siz yahu ben simdi ben bir 50 level azap cekeyim, level 51 de super questler gelecek diye bekleyecek_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bence sorun oyunda yaratık çeşitliliğinin çok az olması. İlk haritadan başlarsın domuz görmeye taa eastern plag'da bile karşına çıkan domuz var, kafa yerde otlanıyor. Aynı şekilde timsahlar, kaplanlar vs. TBC ilk geldiğinde "Bu ne lan gene mi domuz" demiştim. O kadar domuz kesilse soyu tükenir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Aslında çoğu konuda katılıyorum(lvl 5 te domuz kes, lvl60 ta cehennem domuzu kes filan), çok saçma şeyler. Ama bu mantıkla düşünürsek oyunda gnome ların yeri ne mesela. Lvl10 Tauren>lvl70 Gnome olması lazım^^ Belki o tavşancıklar domuzcuklar da canlarını dişlerine takıyolar, gidiyolar quest filan yapıyolar kahraman olma hayalleriyle. Sonra nooluyo, siz gidiyosunuz quest ayağına corpsecamp yapıyosunuz zavallıcıklara. Onların da level kasma hakları var!!! evet saçmaladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ShadowFury said: Ama bu mantıkla düşünürsek oyunda gnome ların yeri ne mesela. Lvl10 Tauren>lvl70 Gnome olması lazım^^ Yanlış bi düşünce.Kimi zayıf insanlar var, Bazı büyük iri yapılı salakları yıkabiliyor.BU nasıl olacak? Aynı level sistemi gibi.Adam durmamış kasmış kasmış level 60 olmuş.Diğer iri yapılı olan level 20 iyi kasamamış yiyor dayağını oturuyor aşşa. Bi Legendary var bide apprentice.30kg lik bebek ozaman gitsin 46 kiloluk 20 yaşındaki adama kafa tutsun :D Ama yaratıklarda böyle bişiy yok.Sadece dünyaya üremek, insanlara hizmet olarak yaratılmış bişey.Bu mantığı sağlayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya ben diom mantık aramayın oyunlarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 level varsa bı oyunda mantık aramıcaksın karedeşim bu kadar basit, level kadar salakça bişi var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bencede.Oyun tamamen kişinin düşüncesine, yeteneğine baksın.Örneğin ultima online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar