Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 herşey olduğuna varır.[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 heh söledi boojacK :)[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 varsın olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 abi yapmayin etmeyin siz mi cok secicisiniz yoksa kendinizi mi acamiosunuz bilmiorum ama bu zmna kdr olmadiisa hala monitore bakmayin cikin gezin av sezonu acin kendinize:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu yanlızlar liginde.. her sene üstüste şampiyon olmuşuz da kupalara doymuşuzda.... nası söylemiş ama cenk taner abimiz...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Senede bir gün sevgililer sevinsin, satıcılar para yapsın diye düşünülmüş birşey işte abartmaya gerek yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: EagleEye, 14 February 2004 08:49 tarihinde demiş ki: olm mumi hani mtb ciydin lan sen o yarış bisikleti diilmi yanına kuma aldım olm..ikisini bir idare ediyorum öyle :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 MuMi ne olduğunu bilmiyo ki :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Holy dur bakiim atlama oradan :) senin sevgilin var hem?? ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 var tabi. karşımda duruyo :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Sevip Sevmemek konusunda; Ben şimdiye kadar çıktığım hiç bi kızı değer verecek kadar sevmedim, zaten niye seviyimki ya kız kafaysa çıkarım eğlenmek için ya kızla yatmak için çıkarım yada kız manken gibidir kızla hava atmak için çıkarım.. Ha tabii gerçekten sevilecek içi temiz olan kişiler yokmu? Var, ama öylesine hiç denk gelmedim, beni içinden sevip değer verecek kadar, zaten bi denk gelsem onu deiştirmem ömür boyu :) Yani ben üstteki paragraftaki gibi bi kızla evlenirim ancak.. Tabii şimdi evlilik çok çok ciddi ve kutsal bir olay. Bi kere evlendiğin kadını ömür boyu seveceksin, onu hiç yalnız bırakmayacaksın. Ne olursa olsun, ölüm haricinde onun hep yanında olmak zorundasın çünkü gerçekten ciddi ve kutsal bir olay bu evlilik.. Evet benim düşüncelerim bunlar bu konu hakkında.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Benim de durum farklı değil ama asla hayatımdan pişman olmadım.Niye?Ben bilgisayarla günün çoğu zamanını harcarım,arada gezerim filan ama baya bi zamanı forumlar internet mmorpgler filan alır.Genelde kızlar "ayy iğrenç bi hayatın var" mantığıyla yaklaştılar/yakşacaklar.Neden boşuna kendimi kasıyım ki kendimi değiştirmek için,ileride uyan biri mutlaka çıkar,yada çıkmazsa da beni ilgilendirmez,kimsenin keyfi için hayatımı değiştirmem.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bone aynı kaderi paylaşıyoruz benimde hiç olmadı :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 daldan dala atlayin, her gordugunuzu tirmalayin demiyorum tabi ama hepiniz gencsiniz, iliskilerinizde simdilik fazla secici davranmayin, 'dogru insan' denen seyi bulmaya calismayin, hoslandiginiz kisilerle beraber olun, kimse sizden onlara hayatinizi adamanizi beklemiyor, kendinizden de beklemeyin, bu yaslariniz onemlidir, en azindan bir iliskinin nasi yasandigi, hayatlarinizi nasi deistirdigi konusunda tecrube ve de fikir sahibi olmanizi saglar. zaten hic iliski yasamamis bir insanin karsisina 'dogru insan' ciksa ne yapabilir ki? buyuk ihtimalle acemiliklerden, bilmemezliklerden dolayi heba olur ilk iliski hep, ve de 'dogru insan' elinizden kacar. diger bir nokta da daha onceden kimse olmamissa hayatinizda o kisinin 'dogru insan' olup olmadigini anlama sansiiz da pek yoktur, tabi vahi vs inmesi gibi bir durum soz konusu deilse.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Güzel bir söz var. Benim istediğim beni istemez; Beni isteyeni ben istemem Hep böyle oldu.Mesela kendi topicim.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 nişanlı ve tecrübeli biri konuştu :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hehehehe[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki; Ne zaman expert oldun hoca başımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar